Σελίδες: [1]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Φωτα του stelvio  (Αναγνώστηκε 949 φορές)
billts
Guzzi Fetish
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 01:42:28 πμ »

http://forum.guzzitech.com/index.php?op ... 46&id=1266

ειναι καποιος βρε παιδια που να μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως κάνει ο τύπος?

(Στη μεγάλη σκαλα των φώτων του stelvio ανάβει μόνο ο ένας προβολέας λόγω Εuro προδιαγραφών)
Καταγράφηκε

"Ωραίο" ειναι ό,τι αρέσει χωρίς συμφέρον.
Carcano
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

HAMC-FOX TEAM

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 10:08:32 πμ »

Μιας και δεν εχω στελβιο, δεν γνωριζω εαν στην μεγαλη αναβουν και οι 2 προβολεις ή ο ενας.

Ισως οι "εκει" προδιαγραφες να αναβουν τον ενα.

Τελως παντων...ο τυπος αυτο που εκανε ειναι να δωσει ρευμα και στον 2ο προβολεα στην μεγαλη σκαλα, και ο αλλος να βαλει παραλληλο διακοπτακι για τα προβολακια, -ισως για να αναβουν μαζι με την μεγαλη σκαλα-.

Η προσθηκη πολλων επιπλέον προβολέων χρειαζεται προσοχη μιας και πρεπει να μετρηθουν οι καταναλώσεις ρευματος και η παραγωγη ρευματος απο το δυναμο, για να αποφευχθει το στραγγισμα της μπαταριας.

Για οποια αλλη απορία...ξαναρωτα.
Καταγράφηκε

"When Ι do right, nobody remembers. When Ι do wrong, nobody forgets"
Είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας, μακρυμάλλης ...........και τρέχω στο 36ωρο
KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 10:46:44 πμ »

Άσε που για τα επόμενα  χρόνια θα ακούς (ή δεν θα ακους αλλα θα τα τρως) καντίλια απ όλους όσους είναι απέναντι !

Αυτά, ευχόμενος ότι το κάρμα δεν υπάρχει !
  :ninja:
Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
billts
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 03:02:06 μμ »

Παράθεση από: "Carcano"
Μιας και δεν εχω στελβιο, δεν γνωριζω εαν στην μεγαλη αναβουν και οι 2 προβολεις ή ο ενας.

Ισως οι "εκει" προδιαγραφες να αναβουν τον ενα.

Τελως παντων...ο τυπος αυτο που εκανε ειναι να δωσει ρευμα και στον 2ο προβολεα στην μεγαλη σκαλα, και ο αλλος να βαλει παραλληλο διακοπτακι για τα προβολακια, -ισως για να αναβουν μαζι με την μεγαλη σκαλα-.

Η προσθηκη πολλων επιπλέον προβολέων χρειαζεται προσοχη μιας και πρεπει να μετρηθουν οι καταναλώσεις ρευματος και η παραγωγη ρευματος απο το δυναμο, για να αποφευχθει το στραγγισμα της μπαταριας.

Για οποια αλλη απορία...ξαναρωτα.

Πως το ειδες εσυ που ξερεις καλυτερα  :luigi:  ?  θα είναι εύκολο ή θα χρειάζεται εξτρα ασφαλειες ρελεδες και δεν θα συμαζευόμαστε?

(Λέω για την περιπτωση του να δωσω ρεύμα στον αριστερο προβολεα στη μεγαλη σκάλα)
Καταγράφηκε

Carcano
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

HAMC-FOX TEAM

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 10:54:40 πμ »

Με κάθε επιφύλαξη για την εξ αποστάσεως διάγνωση έχω να σου πω τα εξής.

Εάν χρησιμοποιήσεις τον 2ο φανό, με λάμπας πυρακτώσεως, τότε εγκατέστησε παράλληλο καλώδιο αποστάσεως την μπαταρία και επιπλέον νέο διακόπτη διότι δεν γνωρίζω τις προδιαγραφές των υπαρχόντων και δεν θέλουμε να φορτίσουμε το σύστημα με αλλά 60 W (5,5 amp)….ο κίνδυνος….ΦΩΤΙΑ από υπερθέρμανση των καλωδίων…λίγο υπερβολικό αλλά όχι απίθανο…

Καλύτερα θα σου πρότεινα να κάνεις χρήση ξένον, τα οποία είναι χαμηλότερης κατανάλωσης (35Watts) άρα τα 2 εμπρός ξένον 35+35=70 Watt αντί 60 της στάνταρ λάμπας….άρα μπορείς να κάνεις χρήση του υπάρχον διακόπτη μεγάλης σκάλας και της υφισταμένης καλωδίωσης.

Η ολη εγκατάσταση γίνεται μέσα σε 30 λεπτά….

Μόνο δες τι τύπο λάμπας φοραει το Στελβιο.

ok
Καταγράφηκε

"When Ι do right, nobody remembers. When Ι do wrong, nobody forgets"
Είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας, μακρυμάλλης ...........και τρέχω στο 36ωρο
Bill_Xen
Guzzi Wannabee

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 04:57:13 πμ »

Bill τελικά τί έκανες στην Stelvio σου με τα φώτα? σε ρωτάω γιατί παρατήρησα και εγώ αυτό στην μηχανή μου. Γνωρίζει κάποιος να μας πεί με σιγουριά εάν φτιάξουμε να ανάβουν και οι δύο προβολείς στην μεγάλη σκάλα...θα υπάρξει πρόβλημα? Αλλιώς θα παίξει η λύση του carcano...
Καταγράφηκε
mourat
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 09:42:53 πμ »

εμεις οι Βορειοι δεν εχουμε ασχοληθει,
αλλα εχω παρατηρησει οτι δεν εχει και μεγαλη διαφορα η μεγαλη σκαλα
καλυτερα να τα αφησεις οπως ειναι,
δλδ το ενα στη μεγαλη και το αλλο στη μικρη για να βλεπεις μπροστα σου...τις λακουβες Χεχε
αλλιως θα φωτιζουν και τα δυο μακρια και μπροστα σου τιποτα
ετσι οπως ειναιαπο τη μαμα του εχεις καλυτερο απλωμα της δεσμης

εχεις καποιο προβλημα με την αποδοση της μεγαλης σκαλας??
Καταγράφηκε

MG STELVIO 1200 4V
 col de Turin edition
               κάθε Δευτέρα μετά τις 8 στον Βαλαωρίτη http://www.valaoritis.gr/
Bill_Xen
Guzzi Wannabee

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 09:33:59 μμ »

Λες εδώ στον Νότο Mourat να φταίει η μεγααααλη υγρασία και να μην βλέπω?  biggrin
Πέρα από την πλάκα δεν έχω πρόβλημα ειλικρινά...απλά από θέμα αισθητικής ασχολήθηκα θα μου άρεσε να ανάβουν και οι δυο στην μεγάλη σκάλα.
Λακούβες? ποιές λακούβες...εδώ δεν έχουμε καμία...  Χεχε
Καταγράφηκε
billts
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 11:24:16 μμ »

Bill τελικά τί έκανες στην Stelvio σου με τα φώτα? σε ρωτάω γιατί παρατήρησα και εγώ αυτό στην μηχανή μου. Γνωρίζει κάποιος να μας πεί με σιγουριά εάν φτιάξουμε να ανάβουν και οι δύο προβολείς στην μεγάλη σκάλα...θα υπάρξει πρόβλημα? Αλλιώς θα παίξει η λύση του carcano...

Ακομα δεν εχω ασχοληθει. μολις παω για σερβις στο ... γνωστο μαστορα θα το δοκιμασουμε να δουμε τι θα γινει!

Δεν μου ειναι απαραιτητο κι εμενα  , εχω ταξιδεψει ουκ ολιγες φορες νυχτα , τα προβολακια ισως να ειναι πιο χρησιμα στις κλειστες ανηφορικες στροφες.

Αν κανεις κατι γρηγοροτερα απο μενα ενημερωσέ με σε περικαλώ πολυ...
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: