Σελίδες: [1]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Διατηρηση ποστ ή μυνηματος σε περιπτωση ληξης συνδεσης  (Αναγνώστηκε 542 φορές)
Pin
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Μάρτιος 04, 2010, 05:16:00 μμ »

Εχω προσεξει οτι αν κατα τη διαρκεια συγγραφης ποστ ή μυνηματος ληξει η συνδεση, μολις πατησω αποστολη μου βγαζει μεν τη σχετικη ειδοποιηση (να βαλω ονομα χρηστη και κωδικο), βαζοντας τα ομως δεν προχωραει στην αποστολη αλλα με γειωνει (λεγοντας "εχει ληξει η περιοδος συνδεσης" ή κατι παρομοιο).
Η μονη λυση που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οταν μου βγαζει την ειδοποιηση (να βαλω ονομα χρηστη και κωδικο) να μην τα βαζω αμεσως αλλα πρωτα Back στον browser (προηγουμενη σελιδα) για να αντιγραψω το κειμενο.

Καταλαβαινω βεβαια τη λογικη και τη χρησιμοτητα της περιοδου συνδεσης (που αλλωστε μπορω να την μεγαλωσω), και ρωταω: υπαρχει η δυνατοτητα σε αναλογη περιπτωση να διατηρειται το κειμενο και να μην χανεται (ειμαι σιγουρος οτι πολλοι την πατανε και δεν ξερουν πως να τη γλυτωσουν), ή ειναι ετσι η πλατφορμα και δεν ρυθμιζεται?

Ευχαριστω γεια σας
Καταγράφηκε
v11cafe
Επισκέπτης
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Μάρτιος 05, 2010, 02:09:58 πμ »

Και εγω μαζι σου
Καταγράφηκε
gkot
Admin
Guzzi Crazy

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Μάρτιος 06, 2010, 12:41:43 μμ »

Το θέμα λήξης περιόδου σύνδεσης βασίζεται στις αρχές ασφαλείας της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Δυστυχώς το κείμενο δεν μπορεί να κρατηθεί όταν έχει γίνει ήδη η αποσύνδεση οπότε παπαλα... θα το ερευνησω καλύτερα κ θα σας πω

καλημερες σας
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 06, 2010, 12:43:39 μμ από gkot » Καταγράφηκε

Pin
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Μάρτιος 07, 2010, 06:15:06 μμ »

Ok Giannis, grazie e benvenuto
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: