|
mourat
|
 |
« στις: Ιανουάριος 19, 2009, 01:12:02 πμ » |
|
εχω βαλει μεχρι στιγμης τα εξης: 1. βαλιτσα πισω (top case) GIVI E450 (140 ευρω). ειναι ακριβως η ιδια (αν εξαιρεσεις το αυτοκολητο) με της μαμας του. 2. μπαρες προστασιας κινητηρα (190 ευρω) 3. tank bag moto guzzi stelvio (160 ευρω) 4. σαμαρια kappa TK714 (68 ευρω) 5. χουφτες (60 ευρώ) 6. καγκελα πλαινων βαλιτσων kappa KL713 (125 ευρω)
θα με ενδιεφεραν για πολυ αργοτερα: 1. πλαινες βαλιτσες (πλαστικες ή αλουμινιου) 2. εξατμιση (ζηλεψα απο τους υπολοιπους Βορ. Γκουτζεους)
ισως σκεφτω να βαλω: 1. τις θερμαινομενες λαβες (αν δεν με καλυψουν οι χουφτες) 2. τα προβολακια (διαβασα και εγω το ιδιο αρθρο)
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 03, 2009, 12:05:06 πμ από mourat »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Ιανουάριος 31, 2009, 01:18:01 πμ » |
|
εγινε ενημερωση των αξεσουαρ λογω προσθηκης tank-bag (ευγενικη χορηγια της Αλικης)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
Minority Report
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Ιανουάριος 31, 2009, 01:22:41 πμ » |
|
Γενικα να ΄σαι επιφυλακτικος με τις ευγενικες χορηγιες. Καμμιά φορα δημιουργουν, ανταποδοτικές καταστασεις ομηρίας.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Ιανουάριος 31, 2009, 01:33:00 πμ » |
|
δεν ανησυχω....εχω παρει ιδεες δραπετευσεις απο το prison break, ) ασε που εχω παψει να ειμαι γαμπρος-κελεπουρι εδω και αρκετο καιρο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:11:29 μμ » |
|
δεν ανησυχω....εχω παρει ιδεες για δραπετευσεις απο το prison break, ) ασε που εχω παψει να ειμαι γαμπρος-κελεπουρι εδω και αρκετο καιρο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:21:23 μμ » |
|
βαλιτσα GIVI E450 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 06, 2010, 09:32:52 μμ από Doom admin »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Bicilindrico
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:28:04 μμ » |
|
mourat δεν θυμάμαι, πόσα λίτρα είναι η πίσω βαλίτσα; Θα πάρεις και τις πλαϊνές; Οι μπάρες είναι όλα τα λεφτά που λέμε..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τι είναι η Μoto GUZZI μπαμπά; Ό,τι και το τραγανό και ζουμερό λιπάκι στην άκρη της μπριζόλας παιδί μου
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:32:21 μμ » |
|
κατα γενικη ομολογια, ολα τα λεφτα ειναι το tank-bag εχω τρελανει τους γιαπωνεζους  
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 06, 2010, 09:36:10 μμ από Doom admin »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 02:36:41 μμ » |
|
mourat δεν θυμάμαι, πόσα λίτρα είναι η πίσω βαλίτσα; Θα πάρεις και τις πλαϊνές; Οι μπάρες είναι όλα τα λεφτά που λέμε.. 1. 45 λιτρα 2. δεν εχω αποφασισει ακομα για τις πλαινες, ειναι πολλα τα Λ7, με εχει επηρεασει και ο Zordan. Το σιγουρο ειναι πως ολοκληρωνεται τουριστικα η μηχανη (ορεξη για ταξιδια να εχεις)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 03:05:03 μμ » |
|
Συγνωμη που οι φωτο ειναι απο κινητο και με χαλια φωτισμο. "γιατρε" στην επομενη συναντηση ελπιζω να εχεις μαζι σου καμερα να τραβηξεις μερικες καλες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Bicilindrico
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 08:16:37 μμ » |
|
πάρε τις πλαϊνές. Εφόσον κάνεις ταξιδάκια. Δεν θα το μετανοιώσεις. Βέβαια μια κουβέντα είναι...το ξέρω...είναι ακριβές οι άτιμες, αλλά όπως σωστά είπες, την ολοκληρώνει και θα σε βγάζει "ασπροπρόσωπο" στα ταξίδια, υπό όλες τις συνθήκες!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τι είναι η Μoto GUZZI μπαμπά; Ό,τι και το τραγανό και ζουμερό λιπάκι στην άκρη της μπριζόλας παιδί μου
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 08:24:00 μμ » |
|
απο το Πασχα και επειτα, περυσι, σχεδον καθε βδομαδα εκανα ενα ταξιδακι με τη μηχανη. αν επαναληφθει και φετος, θα τις κανω αποσβεση Σκεψου μονο οτι παω σχεδον καθε πΣκ στις Σερρες το χειμωνα και σχεδον καθε πΣκ Χαλκιδικη το καλοκαιρι  8)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Bicilindrico
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 08:28:39 μμ » |
|
απο το Πασχα και επειτα, περυσι, σχεδον καθε βδομαδα εκανα ενα ταξιδακι με τη μηχανη. αν επαναληφθει και φετος, θα τις κανω αποσβεση Σκεψου μονο οτι παω σχεδον καθε πΣκ στις Σερρες το χειμωνα και σχεδον καθε πΣκ Χαλκιδικη το καλοκαιρι  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 09:11:08 μμ » |
|
αρκει να μην μεινουμε στα λογια και μας δουλευει ο zordan
|
|