|
v11cafe
Επισκέπτης
|
 |
« στις: Ιούνιος 03, 2010, 11:43:21 μμ » |
|
Ως γνωστον, η Moto Guzzi ιδρυθηκε το 1921, δεν εκλεισε ποτε και λογικα το 2011 γιορταζει τα 90 χρονια της.  Ηδη βλεπω κινητικοτητα και κρατησεις σε φορουμ και Λεσχες MG για Σεπτεμβρη 2011 στην περιοχη του Mandello Del Lario. Αν και επισημα δεν εχει ανακοινωθει κατι, το πιθανοτερο βαση προιστοριας ειναι Σεπτεμβρη 2011 στην εδρα της εταιρειας. Για να ετοιμαζομαστε  Εχουμε 1 χρονο+ γαι να μαζεψουμε χρηματα και να παμε στο PARTY. Συμμετοχες?  --- Edit by Gkot ---
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Ιούνιος 03, 2010, 11:48:07 μμ » |
|
Ε τι ρωτάς τώρα? Εγώ μέσα... μόνο πρόβλημα υγείας μπορεί να με σταματήσει (όπως πέρυσι....) φτου φτου....  -------------------------------------------------------------------------------- http://www.tlm.nl/magazijn/nieuws/24/ήδη δηλώνουν από τώρα... Παίδες... δείτε τιμή για 6ημερο σε δωμάτια....
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 03, 2010, 11:56:55 μμ από FANIS »
|
Καταγράφηκε
|
Παλιομαλλιάς, γιεγιές, τεντυμπόϊς! Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
Pin
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Ιούνιος 04, 2010, 10:20:47 πμ » |
|
Και γω μεσα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ashton
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Ιούνιος 04, 2010, 11:31:52 πμ » |
|
Σε λίρες μπορούμε να πληρώσουμε ? γιατί χλωμό να έχουμε στα μέρη μας ευρώ μέχρι τότες :-)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dakota
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Ιούνιος 04, 2010, 11:52:07 πμ » |
|
Σε λίρες μπορούμε να πληρώσουμε ? γιατί χλωμό να έχουμε στα μέρη μας ευρώ μέχρι τότες :-)
Πάω για λίρες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όχι άλλο σώσιμο.
|
|
|
ANDREAS
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Fetish

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Ιούνιος 04, 2010, 12:51:49 μμ » |
|
χμμμμμμμμμμ!! χμμμμμμμμμμμ!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Corvo
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Ιούνιος 04, 2010, 04:20:12 μμ » |
|
λογικα θα ειμαι ηδη εκει... αν ολα φυσικα πανε καλα... I'll be waiting for you 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλεξανδρος Destination, is the trip
|
|
|
|
ashton
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Ιούνιος 04, 2010, 06:00:53 μμ » |
|
Πάω για λίρες. Αν βρεις πες τιμή (για χρυσές), γιατί έχει ανέβει η ζήτηση, η τιμη και δεν είναι και εύκολα διαθέσιμες :-)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Bicilindrico
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Ιούνιος 08, 2010, 02:10:26 μμ » |
|
Θεωρείστε οτι είμαι ήδη εκεί. Δεν το συζητάω καν. Σε αυτήν τη συγκέντρωση, εφόσον γίνει, θα είμαι ΕΚΕΙ!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τι είναι η Μoto GUZZI μπαμπά; Ό,τι και το τραγανό και ζουμερό λιπάκι στην άκρη της μπριζόλας παιδί μου
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Ιούλιος 12, 2010, 10:08:31 μμ » |
|
και ο mourat μεσα για την mourataina δεν ξερω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GUZZIRIDER
Επισκέπτης
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Ιούλιος 13, 2010, 09:00:20 πμ » |
|
Ειναι το ταξιδι που παντα ονειρευο****.Και να τυχει να ειναι και τα 90χρονια της moto guzzi αυτο δε το χανω με τιποτα.Φυσικα και θα ερθω και με το εταιρον ημισυ μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Ιούλιος 13, 2010, 12:35:57 μμ » |
|
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........!!!!!!!!!!!...και ψηνομαι και για συνέχεια επι Ιταλικου εδάφους αν κανείς ενδιαφέρεται... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Ιούλιος 13, 2010, 02:48:30 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
sotos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Ιούλιος 13, 2010, 08:45:10 μμ » |
|
Nα ερθει και κανα v7.Aρα κ εγω μεσα