|
KTiNoS
|
 |
« στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:08:07 μμ » |
|
Νομίζω ότι το πήγα και γύρισα πρέπει να για 2 ενότητες. Α. Μονοήμερα –ΣΚ (βόλτες) Β Μεγάλα ταξίδια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:31:48 μμ » |
|
Ο λόγος? Πας πολλά μονοήμερα? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Παλιομαλλιάς, γιεγιές, τεντυμπόϊς! Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:39:44 μμ » |
|
Όχι ρε Φάνη αλλά να είναι λίγο άσχετο να μιλάει ο ένας για τον Όλυμπο, ο άλλος για τη Παλιά εθνική κι ο τρίτος για Ιταλία. Είναι σαν να έχουμε ένα μέρος για μηχανές γι ένας να λέει για το Χαγιαμπούζα, ο άλλος για το Άφρικα κι ο τρίτος για το Καλιφόνε. Άσε που είναι και πιο εύκολο να βρει κάποιος αυτό που ψάχνει.
Νομίζω ότι έτσι θα αναπτυχθεί αρμονικότερα η ενότητα και όχι άναρχα.
Αυτά πάντα με σεβασμό για τη δουλειά που έχετε ρίξει και για τις απόψεις όλων. Σκεφτείτε το και … αποφασίστε
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 02, 2010, 06:49:44 μμ από KTiNoS »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:49:03 μμ » |
|
Εδώ έχεις λάθος... η Παλιά Εθνική επειδή είναι κοντά μας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες διαδρομές...
Σκέψου π.χ. ότι η STEFI που είναι Αλεξανδρούπολη δεν έχει πάει ποτέ από την Παλιά Εθνική... Δεν νομίζεις ότι θα διαβάσει με το ίδιο ενδιαφέρον το μικρό ταξιδάκι που έκανες εσύ στην Π.Ε. και το άλλο του Ιωάννη με τον Ολυμπο?
Και η διαδρομή μέχρι το Σούνιο για τους Αθηναίους δεν λέει κάτι, αλλά μήπως κάπως να έβαζε φωτό για τους βορειοελλαδίτε φίλους μας?
Λέω γω τώρα......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Παλιομαλλιάς, γιεγιές, τεντυμπόϊς! Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:50:20 μμ » |
|
Προς Θεού, δεν λέω ότι είναι ασχημη η ιδέα σου, απλά δεν νομίζω ότι έχουμε και τόσο μεγάλο όγκο ταξιδιωτικών ακόμη ...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:51:35 μμ » |
|
ακόμη ... (νιεχ νιεχ νιεχ) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v11cafe
Επισκέπτης
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:52:05 μμ » |
|
Εχω ακουσει οτι ο admin με ενα καφασι μπυρες...κανει παπαδες μεχρι και βολτες Παρασκευης θα βαλει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Αύγουστος 02, 2010, 06:53:02 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Αύγουστος 02, 2010, 07:03:39 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Αύγουστος 02, 2010, 07:37:08 μμ » |
|
Δεν είναι κακή η ιδέα του Νίκου...  Αλλοστε δεν προτείνει γεωγραφικό προσδιορισμό αλλά χρονικό... Επίσης, επεκτείνοντας τη σκέψη, θα μπορούσαν να χωριστούν και (ή) σε Εσωτερικό - Εξωτερικό... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Αύγουστος 02, 2010, 07:49:29 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Αύγουστος 02, 2010, 08:13:00 μμ » |
|
Μια ενοτητα για βολτες εντος Ελλαδος και μια για εκτος ... δεν ειναι κακη ιδεα ... αρκει να σηκωνει ο σερβερ την δημιουργια υποενοτητων και να μην σερνεται το φορουμ μμμμμμμμμμ σιγα ... γιατι δεν το εχουμε ? σαφως και το εχουμε ... μην σου πω οτι ειμαστε και καλύτεροι εμεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν.. pegaso rules my heart 
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Αύγουστος 03, 2010, 07:49:30 πμ » |
|
συμφωνω με τον Κτινος συγνωμη Φανης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gkot
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Αύγουστος 03, 2010, 11:09:15 πμ » |
|
Το μελετάμε... καλή η παρατήρηση. Απλά αυτό που θα ήθελα είναι το κάθε θέμα να έχει τον κατάλληλο τίτλο. Κατά τύχη το είδα "Με όλο το θάρρος και συγνώμη ε..?" που να καταλάβω γιατί μιλάτε ο άμοιρος.
Εν αναμονή...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Αύγουστος 03, 2010, 12:48:41 μμ » |
|
Είναι σαν να έχουμε ένα μέρος για μηχανές γι ένας να λέει για το Χαγιαμπούζα, ο άλλος για το Άφρικα κι ο τρίτος για το Καλιφόνε.
Για τη Λέσχη μας μιλάς; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|