FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« στις: Αύγουστος 12, 2010, 01:14:41 πμ » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 12, 2010, 01:28:48 πμ από FANIS »
|
Καταγράφηκε
|
Παλιομαλλιάς, γιεγιές, τεντυμπόϊς! Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Αύγουστος 12, 2010, 02:21:05 πμ » |
|
δε σας ξαναμιλάω.... ΕΣΑΣ ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
mythos
Guzzi Let Me Be
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Αύγουστος 12, 2010, 07:45:28 πμ » |
|
δε σας ξαναμιλάω.... ΕΣΑΣ !  ναι...#$@#$# όντως... Ρε συ Κώστα... πως τον λένε ειπαμε αυτον τον που$#%τη τον ποταμό ρε..?? πάλι τον ξέχασα..τον θυμόταν ο gino οταν ειχαμε παει απο εκεί..αλλα εκεινη την ωρα σας παρακαλούσα με τον Boneville να πάμε για φαγητο και ειχα αλλου το νου μου... Υ.Γ. well done guys... expecting photos...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Αύγουστος 12, 2010, 07:59:51 πμ » |
|
δεν σας λεω "ευγε" ... ουτε οτι ζηλεψα ... περιμενω να διαβασω που πήγατε ... να παιρνω καμια ιδεα κι εγώ  και φωτογραφιες , οχι μόνο από τον Φάνη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν.. pegaso rules my heart 
|
|
|
Leftis V650
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Αύγουστος 12, 2010, 10:22:53 πμ » |
|
Πουλάκια μου πάλι βολτούλα μου πήγατε ε; Έχετε τον αχόρταγο!!! Για να δούμε καμία φωτογραφία .......... Σε εκείνο το γεφύρι Θέμη αν εγώ ξαναβρεθώ θα πάω για rafting!! Εκείνη τη μέρα πήγα να αφήσω τη μηχανή και να τη κάνω με τη βάρκα. Όσοι θυμούνται τι είχε μπει μέσα στη βάρκα με καταλαβαίνουν 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANDREAS
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Fetish

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Αύγουστος 12, 2010, 11:22:32 πμ » |
|
Μπράβοοοοοοο! Πάντα τέτοιααααα! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bil
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Αύγουστος 12, 2010, 12:25:33 μμ » |
|
Υψηλόβαθμα στελέχη ... Πολλά χιλιόμετρα ... Φωτογραφικές είδα ... Gps είδα ... Άρωμα πιλοτικού ;  για να δούμε ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gino
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Αύγουστος 12, 2010, 05:16:21 μμ » |
|
δε σας ξαναμιλάω.... ΕΣΑΣ !  ναι...#$@#$# όντως... Ρε συ Κώστα... πως τον λένε ειπαμε αυτον τον που$#%τη τον ποταμό ρε..?? πάλι τον ξέχασα..τον θυμόταν ο gino οταν ειχαμε παει απο εκεί..αλλα εκεινη την ωρα σας παρακαλούσα με τον Boneville να πάμε για φαγητο και ειχα αλλου το νου μου... Υ.Γ. well done guys... expecting photos... Eλα ρεεε....αυτο ειναι ευκολο....Αραχθος....Γεφυρα Τσιμποβου.... Ρεε Κωστα υποπτευομαι οτι περασες απο εκει που δεν πηγαμε.... Μπραβο ρε παιδες....βλεπω καλη παρεα....καλες λαδιερες....ωραια μερη....απο μασα,πως πηγατε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ποναω αλλα μου αρεσει...
|
|
|
Leftis V650
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Αύγουστος 12, 2010, 06:54:19 μμ » |
|
Άντε ρε παιδιά βάλτε καμία φωτογραφία να ταξιδέψουμε και εμείς που δεν έχουμε πάρει ακόμα άδεια  Να ταξιδέψουμε και εμείς έστω νοερά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Αύγουστος 12, 2010, 11:50:49 μμ » |
|
Αλήτες...θα σας φτιάξω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
|
guzzonord
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Αύγουστος 13, 2010, 09:26:33 πμ » |
|
Αυτό έγινε από τη Δευτέρα το πρωί μέχρι σήμερα το βράδυ... Astrahan, V11 cafe, Fanis, Pin, Gkot, πήραν τις καλές τους και αλώνισαν τα βουνά της Στερεάς, της Ηπείρου και μέρος της Θεσσαλίας .... Περισσότερα αύριο.... είναι 1 η ώρα και πριν 1 ώρα γύρισα σπίτι.....  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pin
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Αύγουστος 13, 2010, 10:16:53 πμ » |
|
Υψηλόβαθμα στελέχη ...
Φανη και Κωστα .... πηραμε προαγωγη  (ο gkot ειναι ηδη υψηλοβαθμος)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Αύγουστος 13, 2010, 11:26:59 πμ » |
|
Μέχρι να ανεβάσω φωτό, να πω ότι την διαδρομή την σχεδίασε ο V11 και εγώ έκανα ότι μπορούσα για να την καταστρέψω... η κατάρα του χωματόδρομου χτύπησε πάλι...  και για όσους αναρωτιούνται: τα Guzzi στρίβουν... (υπάρχουν και αποδείξεις...) υπογραφή ένα υψηλόβαθμο στέλεχος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
Leftis V650
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Αύγουστος 13, 2010, 11:38:22 πμ » |
|
Μέχρι να ανεβάσω φωτό, να πω ότι την διαδρομή την σχεδίασε ο V11 και εγώ έκανα ότι μπορούσα για να την καταστρέψω... η κατάρα του χωματόδρομου χτύπησε πάλι...  και για όσους αναρωτιούνται: τα Guzzi στρίβουν... (υπάρχουν και αποδείξεις...) υπογραφή ένα υψηλόβαθμο στέλεχος  ...κάποιος πρέπει να στο πάρει εκείνο το χάρτη... είσαι επικίνδυνος !  Κώστα περάσατε από το κομμάτι που λέγαμε αλλά δεν προς το Χαλίκι ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Αύγουστος 13, 2010, 11:54:49 πμ » |
|
...κάποιος πρέπει να στο πάρει εκείνο το χάρτη... είσαι επικίνδυνος ! αχαχαχα... σ' όλη τη διαδρομή, αυτό μου φωνάζανε: "Πάρτε του το χάρτη από τα χέρια..."  Κώστα περάσατε από το κομμάτι που λέγαμε αλλά δεν προς το Χαλίκι ; όχι, αλλού έγινε η ζημιά... την προηγούμενη φορά την πάτησα με χάρτη της ROAD και έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω της ΑΝΑΒΑΣΗΣ... μπα που τύχη... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|