|
mourat
|
 |
« στις: Αύγουστος 26, 2010, 11:08:05 πμ » |
|
... και ραγισε και η καρδια μου οταν εμαθα ποσο κοστιζει 705 ευρω παρακαλω και μαζι με τα υπολοιπα θα φτασει το χιλιαρικο η επισκευη τα φωτα σας κυριοι 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2011, 10:03:22 μμ από FANIS »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Αύγουστος 26, 2010, 11:11:21 πμ » |
|
 Τα φώτα σβήσανε.....  καλά κουράγια.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
v11cafe
Επισκέπτης
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Αύγουστος 26, 2010, 11:36:58 πμ » |
|
Υποθετω μιλας για τιμη αντιπροσωπειας,  ισως λιγο ψαξιμο e-bay ή απο τον κατασκευαστη του πηρουνιου???(Μαρτζοκι???γραψε συγκεκριμενο τυπο, googlaρετο κιολας) Μετα ποια αλλα μηχανακια φοραν αυτο τον μοντελο πηρουνι, μερικες φορες βλεπεις τρελλες διαφορες σε τιμολογηση αντ/κων απο εταιρεια σε εταιρεια, μηπως η αδελφη Aprilia το πουλαει επισης??? Τριτον, δεν κολλαει??? βαλε καμμια φωτο, τι ραισμα ειναι??? Πως έγινε?? απο μονο του ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Αύγουστος 26, 2010, 11:40:07 πμ » |
|
ψαχνω ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατα πασα πιθανοτητα ραγισε απο υπερβολικο σφιξιμο (ο λαστιχας την εκανε την δουλεια) αν και η δεξια μερια δεν ειναι σφιγμενη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Αύγουστος 26, 2010, 11:41:12 πμ » |
|
οι τιμες ειναι αντιπροσωπειας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guzzonord
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Αύγουστος 26, 2010, 12:04:19 μμ » |
|
τα φωτα σας κυριοι  Κατ' αρχήν ο κόσμος λέει πρώτα γεια σας, καλώς σας βρήκαμε, έτσι περάσαμε, να και οι φωτογραφίες , τα βίντεα κλπ κλπ  Τεσπα, καλωσήρθατε  Στο θέμα σου τώρα  δε μας λες τι ακριβώς ράγισε και από τι. Δεν χωράει κόλλημα - επισκευή; Εγγύηση; Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, βρες τα χαρακτηριστικά του πιρουνιού (διάμετρος, μήκος, διαδρομή) και ψάξε για κάποιο που να ταιριάζει (ανταλλακτικάδικα - ebay). Αν και πάλι δε βρεις ......  να παρακαλάς να υπάρχει σε στοκ  Είναι δυνατά παιδιά αυτοί οι λαστιχάδες (εγώ βγάζω και βάζω μόνος μου τους τροχούς) πάντα με δυναμόκλειδο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Αύγουστος 26, 2010, 12:23:34 μμ » |
|
τα φωτα σας κυριοι  Κατ' αρχήν ο κόσμος λέει πρώτα γεια σας, καλώς σας βρήκαμε, έτσι περάσαμε, να και οι φωτογραφίες , τα βίντεα κλπ κλπ εχεις δικιο,  καλως σας βρηκαμε φωτο εχει ο Ζορδαν εμεις βιντεο και οπως καταλαβαινεις θα αργησει η επεξεργασιαΤεσπα, καλωσήρθατε  Στο θέμα σου τώρα  δε μας λες τι ακριβώς ράγισε και από τι. Δεν χωράει κόλλημα - επισκευή; Εγγύηση; Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, βρες τα χαρακτηριστικά του πιρουνιού (διάμετρος, μήκος, διαδρομή) και ψάξε για κάποιο που να ταιριάζει (ανταλλακτικάδικα - ebay). Αν και πάλι δε βρεις ......  να παρακαλάς να υπάρχει σε στοκ  Είναι δυνατά παιδιά αυτοί οι λαστιχάδες (εγώ βγάζω και βάζω μόνος μου τους τροχούς) πάντα με δυναμόκλειδο. θα βαλω φωτο το μεσημερι να το δειτε
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 26, 2010, 12:26:27 μμ από mourat »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Αύγουστος 26, 2010, 12:40:37 μμ » |
|
Tenneco Marzocchi S.r.l. - Via Grazia, 2 - 40069 Zola Predosa (BO) - Italy - Phone +39.051.6168711 - Fax +39.051.758857
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Αύγουστος 26, 2010, 12:44:01 μμ » |
|
απ όσο ξέρω κι άλλα μηχανάκια έχουν μπότες σα τη δική σου (ΤΜ, Μοτο Μορινι-ΚΤΜ, Αγκούστα, ίσως και Ντουκάτι ) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Αύγουστος 26, 2010, 01:54:08 μμ » |
|
foto
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Αύγουστος 26, 2010, 01:54:44 μμ » |
|
foto2
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Αύγουστος 26, 2010, 02:13:08 μμ » |
|
επικοινωνησα με αντιπροσωπεια μαρζοκι στην Αθηνα εισαγουν αφτερ μαρκετ πηρουνια μονο και δεν ειναι σιγουρος οτι ταιριαζει καποιο απο αυτα στο Στελβιο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Αύγουστος 26, 2010, 02:25:07 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bil
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Αύγουστος 26, 2010, 05:10:15 μμ » |
|
Μήοως, λέω μήπως να κοίταζες με τόσα λεφτά να αλλάξεις όλο το μπροστινό σύστημα ( έστω τις μπουκάλες ) με άλλες μεταχειρισμένες. π.χ. από ΚΤΜ ή ........ ΤΔΜ  ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guzzonord
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Αύγουστος 26, 2010, 05:44:13 μμ » |
|
Συγγνώμη ρε Σίμο αλλά αυτό βγάζει μάτι ότι έγινε από το σφίξιμο, πότε το πρόσεξες καιρό μετά την αλλαγή λάστιχου; Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα αξίζει να μπλέξεις με τη "Δικαιοσύνη" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|