|
thrylos
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #120 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 11:23:04 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Pan. Lamprogiannis
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #121 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 12:40:43 πμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα με φάει η περιέργεια... Τί είναι μετά την επόμενη στροφή?
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #122 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 12:59:14 μμ » |
|
well done...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Αν θέλεις να κάνεις τον Θεό να γελάσει...Πές του τα σχεδιά σου για το Μέλλον..."Oι καιροί ειναι πονηροί για αυτό Guzzi Guzzi Baby...!!! ΤΑΣΟΣ...!!!
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #123 στις: Δεκέμβριος 09, 2011, 06:04:08 μμ » |
|
Ειμαι τυχερος !!! Μου περασαν την μποτα στην εγγηση. Αν θελουν κανουν παπαδες !!!Πολυ συντομα κιολας , ουτε εβδομαδα μην το ματιάσω.
ειναι ακομα στην εγγυηση η Στελβιο σου??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billts
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #124 στις: Δεκέμβριος 10, 2011, 01:12:22 πμ » |
|
Ειμαι τυχερος !!! Μου περασαν την μποτα στην εγγηση. Αν θελουν κανουν παπαδες !!!Πολυ συντομα κιολας , ουτε εβδομαδα μην το ματιάσω.
ειναι ακομα στην εγγυηση η Στελβιο σου?? Oχι, εχει ληξει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Ωραίο" ειναι ό,τι αρέσει χωρίς συμφέρον.
|
|
|
|
billts
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #125 στις: Μάρτιος 06, 2012, 02:44:34 πμ » |
|
Ακόμα να έρθει η μπότα μου  Χρωστάνε σε ολο τον κοσμο μποτες Τωρα ανακαλυψε τη σωστή στηριξη τροχου η Ιταλια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #126 στις: Μάρτιος 06, 2012, 04:34:54 μμ » |
|
θα ερθει υπερενισχυμενη καθε εμποδιο για καλο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
|
|
|
|
|
|
billts
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #128 στις: Μάρτιος 06, 2012, 08:30:41 μμ » |
|
Παντως την εχω δει,ειναι πολυ καλα και περιμενει υπομονετικα την μποτα της  Παρεπιπτοντως σημερα παρατηρησα στο επιμαχο σημειο την μποτα του νεου μοντελου σε συγκριση με το παλιο και δεν βρηκα καμμια διαφορα  Eχει αλλιώτικες βιδες η καινουρια και λιγο διαφορετικη σχεδιαση, για μενα ειναι τελειως λαθος η σχεδιαση, αν δουμε της μπρεβα ή οτιδηποτε αλλο μηχανακι ειναι πολυ απλη η σχεδιαση ΕΛΕΟΣ!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sotostelvio
Guzzi Let Me Be
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #129 στις: Μάρτιος 06, 2012, 11:38:31 μμ » |
|
Eχει αλλιώτικες βιδες η καινουρια και λιγο διαφορετικη σχεδιαση, για μενα ειναι τελειως λαθος η σχεδιαση, αν δουμε της μπρεβα ή οτιδηποτε αλλο μηχανακι ειναι πολυ απλη η σχεδιαση ΕΛΕΟΣ!!
Μην συγκρίνεις τον σχεδιασμό με το αντίστοιχο της breva. Το ένα είναι street και το άλλο προορίζεται και για χώμα. Το τακούνι υπάρχει σε όλα(στα περισσότερα;) μηχανάκια που προορίζονται για εκτός δρόμου. Τώρα τί σκέφτονταν στην marchocci και τους βγήκε τόσο λάθος δεν γνωρίζω. Ίσως να φταίει το βάρος, αλλά και πάλι δεν μου ακούγεται λογικό διότι ενώ ραγίζει σε τόσους πολλούς δεν έχει φύγει κανένα. Θέμα με τακούνι πάντως δεν έχει παρουσιάσει μόνο η stelvio. Και ktm έχω δει μπροστά μου με τακούνι φέτα.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 06, 2012, 11:40:06 μμ από sotostelvio »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billts
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #130 στις: Μάρτιος 07, 2012, 12:03:21 πμ » |
|
Aυτος ο σχεδιασμος δεν πρόκειται να σπασει ΠΟΤΕ
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #131 στις: Μάρτιος 07, 2012, 12:08:01 πμ » |
|
Ωρες ώρες.... μου φαίνεται ότι είμαι σε άλλο φόρουμ.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
billts
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #132 στις: Μάρτιος 07, 2012, 12:08:51 πμ » |
|
Λυπαμαι απλα γιατι ειναι μια φιλότιμη εταιρια με ιστορια και κανει αυτες τις μ@λακιες στο τελος.
Αλλος ενας με στιλβιο στην Καλαματα (2 ειμαστε) εμαθα σημερα οτι του χτυπησαν και οι 2 εκκεντροφοροι μετα απο 25.000 χμ . Μετεγενεστερο μοντελο απ το δικό μου υποτιθεται το βελτιωμενο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sotostelvio
Guzzi Let Me Be
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #133 στις: Μάρτιος 07, 2012, 12:15:16 πμ » |
|
Πάλι συγκρίνεις άλλα πράγματα. Το πρόβλημα δεν είναι το τακούνι, είναι ότι δεν το προσάρμοσε η Marzocchi όπως όφειλε. Το telelever δεν έχει καμία σχέση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #134 στις: Μάρτιος 07, 2012, 12:15:56 πμ » |
|
Λυπαμαι απλα γιατι ειναι μια φιλότιμη εταιρια με ιστορια και κανει αυτες τις μ@λακιες στο τελος.
Αλλος ενας με στιλβιο στην Καλαματα (2 ειμαστε) εμαθα σημερα οτι του χτυπησαν και οι 2 εκκεντροφοροι μετα απο 25.000 χμ . Μετεγενεστερο μοντελο απ το δικό μου υποτιθεται το βελτιωμενο.
Δεν είναι μόνο μια φιλότιμη εταιρεία με ιστορία.. είναι ένας θρύλος στην ιστορία του μοτοσυκλετισμού και δεν νομίζω ότι αμφιβάλλει κανείς γι΄αυτό. Αν ήταν λάθος στη σχεδίαση κι όχι αστοχία υλικού, τότε θα έπρεπε σε ΟΛΑ τα Στέλβιο να υπήρχε το ίδιο πρόβλημα κι όχι σε 4-5. Σταματήστε τις αρλούμπες και να μην κοιτάζετε μόνο τα αρνητικά και τα όποια περιοδικά προβλήματα, υπάρχουν και τα θετικά και είναι πιο πολλά σε σχέση με όποια άλλη μάρκα της αγοράς. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ αυτά που έχετε αγοράσει, αγαπήσει, χρησιμοποιείτε.... κι όχι με το πρώτο πρόβλημα να το κατηγορείτε και να το στέλνετε στα τάρταρα του ιντερνετικού σύμπαντος... Billts να πάρεις BMW. Είναι καλύτερα σχεδιαστικά η μπότα της... γερμανική καραποιότητα! τι συζητάμε τώρα....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|