Αφού το φιλοσοφήσαμε, γουστάρω, πάμε..
πάλι Ασταχάν δεν το άρχισε, τί περιμένεις?!Σα μη original γεννημένος μηχανόβιος έχω να πω τούτο.
1η φορά καβάλησα 2τροχο στα 24 μου, όταν κατάλαβα ότι κάνω καθημερινά Λυκόβρυση - Ν. Σμύρνη πήγαινε έλα 3 ώρες... λίγο πριν το εγκεφαλικό δηλαδή. Ορκισμένος αντιμηχανάκιας, οι φίλοι που με ξέρουν χρόνια τώρα και αγαπούν το καβαλείν με στολίζουν για τη κατάντια μου.
Πώς αγόραζε μηχανάκι ο gkot? Μόνο από θέμα ομορφιάς και ίσως χρήσης... τεχνικά σκράπας, ότι ήξερα από τα ποδήλατα
1ο μηχανάκι: Beverly 250, ωραίο, ένα γκάζι, συμπλέκτες και ιστορίες μου φαινόντουσαν κουραστικοί, το καβάλαγε το ξανθό, σου έλεγε περνάμε ωραία, πάμε βόλτες, φυσά ο αέρας, βαρέθηκες όμως σύντομα και το Beverly και το ξανθό
2ο μηχανάκι: Vstrom 650, βαρέθηκες τον μίνι Ιταλιάνο πριπρι και βλέπεις κάτι ψηλά μηχανάκια να τα κάνουν όλα, να έχουν κατακλήσει σιγά σιγά τους δρόμους, να μη σπάνε, να μη χαλάνε... και λέγονται on-off, διαβάζεις τί είναι αυτό το πράμα στο internet, λες καλό ακούγεται και μέσα και έξω, και πάνω και κάτω, και χώμα και δρόμος αλλά ακόμα δε ξέρεις τί σημαίνει συμπλέκτης! Ωραία έπεξε το marketing, σου κόλλησε η ιδέα ότι ήσουν γεννημένος μηχανάκιας αλλά εκδηλώθηκες αργά (κάτι σα τους γκέι). Πας να παραλάβεις από αντιπρόσωπο το θηρίο και όταν το καβαλάς, λες "ωραία, και τώρα πώς το οδηγάνε αυτό?? Ρε σύ είναι τεράστιο το ρημάδι". Σου έχουν πει κάτι μάγκες, "οδήγατο σα το αυτοκίνητο και μην αγχώνεσαι για τις ταχύτητες, 1η κάτω, οι άλλες πάνω"
Κάνεις το σταυρό σου

, ξεκινάς, και το μηχανάκι κλωστά σα μουλάρι.. έχεις μέσα προφανώς 4η

!!! Σιγά σιγά το παίρνεις το κολάι και έχει ξεσκιστεί να ταξιδεύεις με γκόμενες, σκυλιά, σκοινές, ότι βρεις το πετάς επάνω. Εδώ είμαστε λες
και πάλι το ρημάδι το marketing
"...ο έρωτας "
3ο μηχανάκι: Βαρέθηκες το γιαπωνέζο, έχει πιο πολλά vstrom από ταξί στην Αθήνα, διαβάζεις για μιά άλλη σούπερ κατηγορία, τουρισμού σου λέει... ψήνεσαι για RT... αλλά ....
Αναχώρηση Μιλάνο για δουλειά, κοντά στο Duomo περνάει μία μαύρη καλλονή με σκαλισμένο ένα όνομα περιέργο ακουστό από συζητήσεις παλιών ή φίλων (εκείνοι οι γεννημένοι μηχανάκηδες). Λες: "Μάγκα μου αυτή είναι γυναίκα, αυτΟ Θέλω!" Μάρκετινγ, εξωτερική ομορφιά, ιδέα δεν έχει τί κάνει, πώς το κάνει, γιατί το κάνει!
Και όμως το παραγγέλνεις και ας έχει ακούσει: τα χίλια μύρια από τους φανταστικούς παπάρες της μηχανοκίνητης δημοσιογραφίας, ναι ναι το έχεις διαβάσει ότι έχει μαλακές αναρτήσεις και βρίσκει το 2ο σταντ όταν το φορτώνεις, έχεις ακούσει και τους ακόμα μεγαλύτερους τρόμπες φίλους σου, ξερόλες να σου λένε: "14.000 για Guzzi?! Είσαι τρελός

"
Ε ΝΑ ρε μάγκα μου η ΤΕΧΝΗ του marketing, δε ξεχνάς εκείνο το σούρουπο στο Duomo τη μάσκα του Norge, τον ήχο, ίσως και εκείνο το κώλ@ της συνεπιβάτιδας (και αυτό στηρίζεται στο marketing, ειδική κατηγορία γκομενοmarketing).... το αγοράζεις και ησυχάζεις!
4ο μηχανάκι: Χόνδα ΑΧ-1
Εδώ marketing και ιστορίες δε πιάνουν. Καταλαβαίνεις ότι το θηρίο είναι άδικο να το τρέχεις ανάμεσα στους εκατομμύρια βλάχους, καίει το πωπώ του, και θες ένα αλήτη να καβαλάει πεζοδρόμια.
Κατάληξη: Δε σε ενδιαφέρει πράγματι το τί ακούς, αλλά αυτό που θες. Σε ενδιαφέρει να σου αρέσει, και ας είναι σαράβαλο, ή λένε ότι είναι.
Εδώ μπαίνει το marketing και λύνει όλες τις ψυχανωμαλίες του εγκεφάλου, η Guzzi ευτυχισμένη που το πούλησε (θά θελε βέβαια κατιτίς παραπάνω αλλά υστερεί από το τμήμα marketing της Ducati - παρένθεση: έχει πολλάαααααα μπαλάκια το τμήμα marketing της Δουκάτι) και εγώ
αετοχτυπημένος (το κλέβω το moto από γνωστό φρεσκοκουρεμένο μέλος

)