Σελίδες: 1 [2] 3   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Περί ον-οφ, μάρκετινγκ και χρήσης...  (Αναγνώστηκε 1976 φορές)
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #15 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 12:33:43 πμ »

ok.

τις τιμές τις έβαλα για λόγους σύγκρισης και κάπου έπρεπε να βασιστώ...

12.000 είναι πολύ καλή τιμή...
Καταγράφηκε

θέλω να πάω στην Ουλάν Μπατόρ...
Dakota
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

Coolantza Motorcyclist

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #16 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 10:36:51 πμ »

Μου έχει τείχη 2 φορές σε βόλτα να κατέβω από το δικό μου (το 1200 sport είναι στην ουσία μια breva με καλύτερη ανάρτηση και ποιο χαμηλό τιμόνι) και να οδηγήσω ΚΤΜ adventure και Stelvio.

Η σύγκριση ήταν δηλαδή άμεση. Από την προσωπική μου μοτοσυκλέτα που οδηγώ 3 χρόνια σε ξένο μηχανάκι που ήταν η 2η φορά που οδηγούσα. Λοιπόν και μετά 2 πήγα γρηγορότερα από ότι με το sport και χωρίς κανένα άγχος. Και οι 2 φορές ήταν σε επαρχιακό δίκτυο που περιγράφει ο Astrahan. Σε εθνική οδό και υψηλές ταχύτητες ίσως το σκηνικό να αλλάζει.

Για χώμα δεν έχω άποψη ούτε σκοπεύω να πατήσω με μηχανάκι 220+ κιλών.

Προσωπικά ο μόνος λόγος που δεν πέρασα στην on-off κατηγορία είναι η αισθητική. Κανένα δεν μου αρέσει όσο το δικό μου μηχανάκι.  Ντροπή motoguzzi
Καταγράφηκε

Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #17 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 02:48:32 μμ »

Για να δουμε τι θα ελεγε και ο αειμνηστος Φροϋντ για τα on-off:  old

Ον και οφ. Δηλαδη και "ανοιχτο" και "κλειστο", Δηλαδη και "εχω" και "δεν εχω", δηλαδη "εχω οταν θελω" και " δεν εχω οταν βαριεμαι".

Σε παραλληλισμο ("μεταφορα" λεγεται στην ψυχολογια) - θελω να ειμαι παντρεμενος, γιατι μ αρεσει η οικογενεια ή γιατι...μου ειπαν να μ' αρεσει η οικογενεια. Παραλληλα ομως....η "αλητεια, ή αναρχια, το μπερμπάντισμα και η μπακουριά" ειναι στο DNA μου. Θελω λοιπον ΚΑΙ να ειμαι οικογενειαρχης αλλά ΚΑΙ εργενομπάκουρος. Θελω ON-OFF.  rasta

Δεν γινεται ομως. Η κακουργα κΕνωνία που ζουμε (και υπηρετουμε) δεν τα πατροναρει αυτα.

-"Φιλαρακι θα εισαι ή ΟΝ ή ΟFF. Διαλεξε. Εγω σου προτεινω ΟΝ, αλλά αν εισαι πραγματικος μάγκας και ΟFF θα σε δεχτω. Νεροβραστα ομως, κουραδόμαγκες και ερμαφρόδιτα εδω δεν περνανε."

- "Μα δεν μπορω να διαλεξω, γιατί όντως και τα δυο εχουν τα καλα τους αλλά και τα στραβά τους. Πουθενά δεν υπαρχει το απολυτο. Τα παντα ρει και alles ist relativ. Το ειπαν άνδρες μεγαλοι που εσυ ανεδειξες, βε παλιοκΕνωνία"  know nothing

- " Σαν να εχεις δικιο ανθρωπε μου...Δεν μιλας στραβα...  Σκέψη
     ΕΥΡΗΚΑ!!...θα εφεύρω το Marketing που θα σου βγαζει απο μεσα όλους αυτους τους ψυχαναγκασμούς. Που θα σου δινει την (ψευδο)αισθηση της απολυτης ελευθεριας. Θα εχεις και συζυγο...αλλά θα νυχτοπερπατας κιολας οποτε σ αρεσει. Θα δουλευεις σαν τον μαυρο τον σκυλο καθε μερα....αλλά θα εισαι και εισοδηματιας οποτε θες....
"

- "Μααα....βρε κΕνωνία μου....γίνονται αυτα τα πραγματα?"  Τιιιι?

- "Οχι βεβαια....Αλλά το marketing που θα εφευρω....θα σου προσφερει μηχανακι που...και θα ταξιδευει autostrada και επαρχιακο. Και Βαρδούσια θα ανεβαινει απ το μονοπατι που παει ο τσέλιγκας στην στανη. Κι αν τυχει και χρειαστει να περασεις κανα ρεμα....θα κανει κατι αλματα...καλυτερα απ τον Μπούμπκα."

ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ....
ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ (υποχωρητικες) ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Καπως ετσι θα μας τα ελεγε ο φιλος μας ο Zίγκμουντ.

Προσωπικα, ποτέ δεν με τραβηξε ο συνδιασμος χωμα-μοτοσυκλετα. Ασχετα που τρελλαίνομαι για δασος και περπατημα. Παντα ειχα στο μυαλο μου moto & τουρισμο. Ολες μου τις μοτό - περα απο εργαλεια -τις ξεφτυλιζα στα ταξιδια. Ακομα και στην δεκαετια του '80.

Διαλεξα Breva (θα μπορουσα και Νοrge, αλλά δεν ειχε βγει) - γιατί απο παιδι ηθελα μια Lemans. Γιατί πιστευω οτι ο ορισμος της moto για μενα ειναι η κλασσικη V7. Διαρκως ομως πρυτανευε η λογικη. "Ορφανη και ετοιμαθανατη εταιρεια -δεν αγοραζω". Οταν λοιπον βρεθηκε το ασφαλες λιμανι Piaggio - κυριολεκτικά ετρεξα και πηρα την Breva.
Δεν ξερω ποσο εχει επιδρασει πανω μου το marketing (ωστε να μ αρεσει το Lemans και να θεωρω μοτό αναφορας το V7), ξερω ομως οτι εχω κανει σε 4 χρονια 71.000χλμ με την Breva, εκ των οποιων το 75% εχει γινει εκτός λεκανοπεδιου Αττικης.

Πηρα λοιπον την συγκεκριμενη μοτό για τον λογο που αυτη φτιαχτηκε και που για μενα ειναι το ζητουμενο. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
Δεν πηρα ουτε το Griso που βγηκε παραλληλα με την δικη μου (αν και αντικειμενικα ειναι μακραν πιο μπροστα σχεδιαστικα). Δεν πηρα κλιπονάτο (παρολο που θα εδινα και ρεστα για ενα 1098). Δεν πηρα GS, Varadero και Vstrom, γιατι...οπως λεει κι ο Φρουντ, δεν εχω(ακόμα) "κρυφα βασανακια" να μεταθεσω.  Anigrin

Τελος, αρκετες ειναι οι φορές που εκτιμω περισσοτερο το μηχανοβιο που εχει ενα Racing ή ενα Gas-Gas - παρα καποιον που καβαλαει ενα....πότε on,... πότε οff,... και πότε τίποτα..

ΥΓ. Μακρυ ποστ, τιμης ενεκεν στον φιλο μου Αστραχαν, που κόπιασε για να ανοιξει αυτο το θεμα.  motoguzzi

Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
v11cafe
Επισκέπτης
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #18 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 03:57:26 μμ »

....Δεν πηρα κλιπονάτο (παρολο που θα εδινα και ρεστα για ενα 1098). Δεν πηρα GS, Varadero και Vstrom, γιατι...οπως λεει κι ο Φρουντ, δεν εχω(ακόμα) "κρυφα βασανακια" να μεταθεσω.  Anigrin

Καλα  που δεν τα πηρες, γιατι κανονικα η ποινη διαγραφης απο την ΕΛMG....ειναι και για την σκεψη.
χαχαχαχα
Καταγράφηκε
billts
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #19 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 07:43:36 μμ »

Γιατι τοσος δογματισμος και τοση φιλολογια? Εδω και 20 χρονια υπαρχουν τα on off.Δεδομενη κατηγορια πλεον. Γιατι τοσο στραβωμα και τοσα λογια? Εχει τοση σημασια το τι μηχανακι καβαλας  ή μηπως εχει σημασια το τι το κανεις?

Επειδη δεν αρεσουν σε μενα τα ον οφ παει να πει οτι ειναι νεροβραστα και κουραδομαγκες. αλλο και τουτο know nothing

Καταγράφηκε

"Ωραίο" ειναι ό,τι αρέσει χωρίς συμφέρον.
billts
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #20 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 07:51:48 μμ »

Καποτε και τα καθαρά ηταν στη μοδα οπως ακομα χειροτερα και τα street τα super sport .ολοι βγαιναν στην καφετερια με το σουπερ σπορτ και τις ξυστρες για να δειξουν την προεκταση του πουλιού τους.Ειναι γενικο το φαινομενο.

Αν ειναι ετσι να κατσουμε ολοι να αναλυσουμε γιατι πηραμε το μηχανακι που εχουμε και οτι μονο εμεις καναμε σωστη επιλογη και και και και.
Καταγράφηκε

v11cafe
Επισκέπτης
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #21 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 08:33:59 μμ »

Καποτε και τα καθαρά ηταν στη μοδα οπως ακομα χειροτερα και τα street τα super sport .ολοι βγαιναν στην καφετερια με το σουπερ σπορτ και τις ξυστρες για να δειξουν την προεκταση του πουλιού τους.Ειναι γενικο το φαινομενο.
Τι προεκταση?Τιιιι?? extension του πλτου  τους??? Χεχε Χεχε
σωστα τα λες

Αν ειναι ετσι να κατσουμε ολοι να αναλυσουμε γιατι πηραμε το μηχανακι που εχουμε και οτι μονο εμεις καναμε σωστη επιλογη και και και και.
ερχμμμμ΄΄΄΄χαρακτηριστικο σπορ στην Ελλαδα.

Παντως δεν νομιζω οτι κανεις λεει οτι τα on-off δεν ειναι καλη κατηγορια, ιδιως για Ελλαδα,
απλως μαλλον το B που εθιξες biggrin
Καταγράφηκε
gkot
Admin
Guzzi Crazy

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #22 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 09:16:17 μμ »

Αφού το φιλοσοφήσαμε, γουστάρω, πάμε..

πάλι Ασταχάν δεν το άρχισε, τί περιμένεις?!

Σα μη original γεννημένος μηχανόβιος έχω να πω τούτο.

1η φορά καβάλησα 2τροχο στα 24 μου, όταν κατάλαβα ότι κάνω καθημερινά Λυκόβρυση - Ν. Σμύρνη πήγαινε έλα 3 ώρες... λίγο πριν το εγκεφαλικό δηλαδή. Ορκισμένος αντιμηχανάκιας, οι φίλοι που με ξέρουν χρόνια τώρα και αγαπούν το καβαλείν με στολίζουν για τη κατάντια μου.

Πώς αγόραζε μηχανάκι ο gkot? Μόνο από θέμα ομορφιάς και ίσως χρήσης... τεχνικά σκράπας, ότι ήξερα από τα ποδήλατα  hiding

1ο μηχανάκι: Beverly 250, ωραίο, ένα γκάζι, συμπλέκτες και ιστορίες μου φαινόντουσαν κουραστικοί, το καβάλαγε το ξανθό, σου έλεγε περνάμε ωραία, πάμε βόλτες, φυσά ο αέρας, βαρέθηκες όμως σύντομα και το Beverly και το ξανθό  Σσσσσσ
2ο μηχανάκι: Vstrom 650, βαρέθηκες τον μίνι Ιταλιάνο πριπρι και βλέπεις κάτι ψηλά μηχανάκια να τα κάνουν όλα, να έχουν κατακλήσει σιγά σιγά τους δρόμους, να μη σπάνε, να μη χαλάνε... και λέγονται on-off, διαβάζεις τί είναι αυτό το πράμα στο internet, λες καλό ακούγεται και μέσα και έξω, και πάνω και κάτω, και χώμα και δρόμος αλλά ακόμα δε ξέρεις τί σημαίνει συμπλέκτης! Ωραία έπεξε το marketing, σου κόλλησε η ιδέα ότι ήσουν γεννημένος μηχανάκιας αλλά εκδηλώθηκες αργά (κάτι σα τους γκέι). Πας να παραλάβεις από αντιπρόσωπο το θηρίο και όταν το καβαλάς, λες "ωραία, και τώρα πώς το οδηγάνε αυτό?? Ρε σύ είναι τεράστιο το ρημάδι". Σου έχουν πει κάτι μάγκες, "οδήγατο σα το αυτοκίνητο και μην αγχώνεσαι για τις ταχύτητες, 1η κάτω, οι άλλες πάνω"
Κάνεις το σταυρό σου  pray, ξεκινάς, και το μηχανάκι κλωστά σα μουλάρι.. έχεις μέσα προφανώς 4η  Confused!!! Σιγά σιγά το παίρνεις το κολάι και έχει ξεσκιστεί να ταξιδεύεις με γκόμενες, σκυλιά, σκοινές, ότι βρεις το πετάς επάνω. Εδώ είμαστε λες

και πάλι το ρημάδι το marketing
"...ο έρωτας "
3ο μηχανάκι: Βαρέθηκες το γιαπωνέζο, έχει πιο πολλά vstrom από ταξί στην Αθήνα, διαβάζεις για μιά άλλη σούπερ κατηγορία, τουρισμού σου λέει... ψήνεσαι για RT... αλλά ....

Αναχώρηση Μιλάνο για δουλειά, κοντά στο Duomo περνάει μία μαύρη καλλονή με σκαλισμένο ένα όνομα περιέργο ακουστό από συζητήσεις παλιών ή φίλων (εκείνοι οι γεννημένοι μηχανάκηδες). Λες: "Μάγκα μου αυτή είναι γυναίκα, αυτΟ Θέλω!" Μάρκετινγ, εξωτερική ομορφιά, ιδέα δεν έχει τί κάνει, πώς το κάνει, γιατί το κάνει!

Και όμως το παραγγέλνεις και ας έχει ακούσει: τα χίλια μύρια από τους φανταστικούς παπάρες της μηχανοκίνητης δημοσιογραφίας, ναι ναι το έχεις διαβάσει ότι έχει μαλακές αναρτήσεις και βρίσκει το 2ο σταντ όταν το φορτώνεις, έχεις ακούσει και τους ακόμα μεγαλύτερους τρόμπες φίλους σου, ξερόλες να σου λένε: "14.000 για Guzzi?! Είσαι τρελός  Confused"

Ε ΝΑ ρε μάγκα μου η ΤΕΧΝΗ του marketing, δε ξεχνάς εκείνο το σούρουπο στο Duomo τη μάσκα του Norge, τον ήχο, ίσως και εκείνο το κώλ@ της συνεπιβάτιδας (και αυτό στηρίζεται στο marketing, ειδική κατηγορία γκομενοmarketing).... το αγοράζεις και ησυχάζεις!

4ο μηχανάκι: Χόνδα ΑΧ-1
Εδώ marketing και ιστορίες δε πιάνουν. Καταλαβαίνεις ότι το θηρίο είναι άδικο να το τρέχεις ανάμεσα στους εκατομμύρια βλάχους, καίει το πωπώ του, και θες ένα αλήτη να καβαλάει πεζοδρόμια.

Κατάληξη:
Δε σε ενδιαφέρει πράγματι το τί ακούς, αλλά αυτό που θες. Σε ενδιαφέρει να σου αρέσει, και ας είναι σαράβαλο, ή λένε ότι είναι.
Εδώ μπαίνει το marketing και λύνει όλες τις ψυχανωμαλίες του εγκεφάλου, η Guzzi ευτυχισμένη που το πούλησε (θά θελε βέβαια κατιτίς παραπάνω αλλά υστερεί από το τμήμα marketing της Ducati - παρένθεση: έχει πολλάαααααα μπαλάκια το τμήμα marketing της Δουκάτι) και εγώ αετοχτυπημένος (το κλέβω το moto από γνωστό φρεσκοκουρεμένο μέλος  Χεχε)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 04, 2010, 09:32:11 μμ από gkot » Καταγράφηκε

thrylos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #23 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 10:39:33 μμ »

motoguzzi   Παιδια ηρεμια δεν καταλαβατε οτι ο Αστραχαν εγραψε το ποστ για να αποτιναξει και τους τελευταιους δισταγμους του για να παρει επιτελους ενα MOTO GUZZI και μαλλον BREVA 1100 η 1200 ?  Αυτη ειναι η ουσια και οχι τι μηχανη  διαλεξε η θα διαλεξει ο καθενας μας !!! Επι αυτου τοποθετειτε παρακαλω !!! Χεχε Χεχε Χεχε
Καταγράφηκε
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #24 στις: Σεπτέμβριος 04, 2010, 11:32:45 μμ »

...ο Αστραχαν εγραψε το ποστ για να αποτιναξει και τους τελευταιους δισταγμους του για να παρει επιτελους ενα MOTO GUZZI! Επι αυτου τοποθετειτε παρακαλω !!! Χεχε  Χεχε

Σκέψη

YΓ. Διατιθεται και σε μικρο μεγεθος, για χρηση αβαταρ.

Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
billts
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #25 στις: Σεπτέμβριος 05, 2010, 02:25:56 πμ »

Θα προσθεσω και εγω μια κουβεντουλα γυρω απο αυτην την κατηγορια

Στο τελευταιο μου ταξιδι στη διαδρομη απο Βαρκελωνη Μαδριτη πηγαιναμε αρκετα γρηγορα, βεβαια το Vstrom στο κοντερ ελεγε οτι παμε με 190 αλλα στο δικο μου εγραφε 170.
 και στα GPS εγραφε 163.

Ειχε πολυ αερα και πηγαινα ανετα και με την μεγιστη ασφαλεια με 170 -180 και  , με τρεις βαλίτσες και ενα σακο 30 κιλων του συνοδοιπόρου μου. Ακομα και το V strom πηγαινε αξιοπρεπέστατα για την κατηγορια του μεχρι που συναντησαμε κατι Ζ1000 και κατι γυμνα που χαροπαλεύανε απ τον αερα.
Ενα Ducati  monster πανέμορφο μεν αλλα ειχε φτυσει αιμα απο σέλα και απο αερα (αυτα κι αν βγηκαν για καφετερια!Πανέμορφο μεν αλλα...)

Στη βροχή με τις χουφτες του stelvio και (v strom) και με τον ανεμοθωρακα στην ψηλότερη ρυθμιση , απλα δεν βρέχεσαι!

Αν η moto guzzi δεν εβγαζε το Στελβιο με αυτο το εκπληκτικό πηρουνι που το ερωτεύθηκα απ το πρωτο test ride και το απιστευτο που οταν εχεις δικάβαλο 100 κιλων συγκεκριμένα,  δεν τον καταλαβαινεις(σαν να μην υπάρχει) και δεν σε ενοχλει η παρουσία του σε καμια περιπτωση.
 Εχει κατσει και ατομο γεροδεμενο 140 κιλά και πραγματικα δεν τον ενοιωθα, που σε αλλες μηχανες με πολυ ελαφρυτερο ατομο, το ρολόι του κοιταξε ο ανθρωπος και κουνηθηκε ολη η μηχανη απ την πορεια της.
Ακομα και αισθητικά εδειχνε φυσιολογικα 2 ψηλά ατομα πανω στο stelvio  -  που σε μια street μηχανη θα ηταν το θεαμα για γελια
Αλλο ενα θετικο των on off. Επίσης διαλεξα το stelvio φυσικα και για το τετραβαλβιδο μοτερ του και την αφθονη δυναμη που εχει ψηλά  motoguzzi

H σελα του στιλβιο ειδικα του συνεπιβατη, το λεω καθετα Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη εταιρια αλλη που να ανταγωνιζεται σε ανεση, ουτε η BMW, varagero ουτε τιποτα!!
Αν δεν υπηρχαν ολα αυτα απλα μπορει ακομα να μην ειχα παρει μηχανη ή να ειχα συμβιβαστει με κανα ΚΤΜ adventure μονο και μονο για την ξυραφενια και αναλαφρη αισθηση που προσφερει.

Street δεν θα επαιρνα γιατι ειμαι ψηλος δεν μου αρεσει καποιο συγκεκριμενο και σιχαίνομαι τις πιστες.Αυτο που θα επαιρνα μονο αν εβγαζε αδεια MGS και μπορει να άλλαζα γνωμη και για τις πιστες. Σαφως και ενα V11 rosso corsa, Copa Italia  για το σαλονι και καμια καφετερια για να μαθαινει ο κόσμος Χεχε

Σε σχεση με το Norge που λέγαμε μου αρεσε αλλα καπως μεγαλίστικο μου φαινοταν και πολυς φραμπαλας και πλαστικο για το τιποτα ,συντηρητικό καπως, δεν με τραβουσε κατι ... Δεν παυει ομως να ειναι ενα σοβαρο μηχανάκι

Αυτα  ειναι προσωπικές μου σκεψεις για το τι με βολευει εμένα και που θεωρω οτι ειναι καλυτερα να δωσω τα λεφτα μου, χωρις να θελω να υποτιμησω την επιλογη που εχει κανει καποιος , για καποιο αλλο μοντελο .

Καταγράφηκε

astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #26 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 12:41:10 πμ »

χνιχνιχνιχνι (πολύ πνιχτό και σχεδόν χαιρέκακα παιγνιδιάρικο γέλιο...)

@Zordan

τον κο Φρόυδ δεν τον είχα ποτέ σε εκτίμηση, ξέρω ότι είμαι μικρός για να τον κρίνω αλλά έχω κι εγώ τις προκαταλήψεις μου. Μου έχουν πει ότι κατά Φρόυδ είμαι "πρωκτικός" τύπος. Αυτοί που μου το είπαν, παρόλο που παραδέχονταν τον κο Φρόυδ, τον καταλάβαιναν λιγότερο από μένα που δεν τον καταλάβαινα καθόλου... (είναι ένας από τους λόγους που δεν παραδέχομαι τον κο Φρόυδ...)

α! και μην ξεχάσω, το μάρκετινγκ το καθιέρωσε (η το ξεκίνησε τέλος πάντων) ο Edward Bernays ανιψιός του κου Φρόυδ...

Η θέση σου είναι Μανιχαϊστική* ή σε πιο μοντέρνα εκδοχή Καρτεσιανή, με την έννοια του δυισμού: πνεύμα-σώμα, καλό-κακό, παράδεισος-κόλαση, on-off, κλπ, κλπ, κλπ με εφαρμογή της Αριστοτέλειας "Αρχής του Αποκλειομένου Τρίτου" (ή το ένα ή το άλλο, όχι και τα δυο μαζί...)

η θέση μου είναι πιο Ζεν (γιν-γιανγκ) ή και πιο Κβαντομηχανική (κύματοσωματίδιο, αυτό μπορώ να το τραβήξω πολύ μακριά αλλά θα γίνει εδώ μέσα της Κοπεγχάγης)  biggrin

γι αυτό και ...πότε on,... ποτέ οff, αλλά πάντα on-off..  rasta

* σου προτείνω το "Κατά Μανιχαίων διάλογος" 1:1-26, Ιωάννης Δαμασκηνός

@bilts

σύντροφε μη μασάς, μαζί θα προχωρήσουμε  Μπύρες

@V11cafe

σαν πιο σοφός, αυτά τα έχεις λύσει από καιρό, οπόταν δε χρειάζεται να πω τίποτα...  old

@thrylos

μου πέταξες την μπάλα στην εξέδρα και θες να αλλάξεις το παιχνίδι... είσαι ο πονηρότερος όλων  Confused

@gkot

έχεις δίκιο. Εγώ δεν το άρχισα; ...τι περίμενα;   Χεχε

http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,2262.msg27062.html#msg27062
γιατί: "Ούτε το ον υπάρχει, ούτε το μη ον (το οφ), ούτε το ον και το μη ον (το ον-οφ)"  χαχαχαχα (αυτό μ' άρεσε)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2010, 11:10:07 πμ από astrahan » Καταγράφηκε

saddle69
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Averel "The Handsome" DALTON

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #27 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 09:03:20 πμ »

motoguzzi   Παιδια ηρεμια δεν καταλαβατε οτι ο Αστραχαν εγραψε το ποστ για να αποτιναξει και τους τελευταιους δισταγμους του για να παρει επιτελους ενα MOTO GUZZI και μαλλον BREVA 1100 η 1200 ?  Αυτη ειναι η ουσια και οχι τι μηχανη  διαλεξε η θα διαλεξει ο καθενας μας !!! Επι αυτου τοποθετειτε παρακαλω !!! Χεχε Χεχε Χεχε

Ο Κωστας ....guzzi θα παρει σε καποια ..στιγμη ...αλλα το ΚΑΠΟ δεν το δίνει ..ΒΕΒΑΙΟΝ !!!
Καταγράφηκε

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ! 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ !
Dakota
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

Coolantza Motorcyclist

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #28 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 09:42:11 πμ »

Χθες το απόγευμα οδήγησα το Stelvio του Κούλη 2κάβαλο με τη γυναίκα μου για 25 χλμ.
Το τι άκουσα μετά δεν περιγράφεται. Αυτό είναι μηχανάκι, δεν με χτυπάει ο αέρας, η σέλα είναι ποιο άνετη, δεν τρέμει κτλ κτλ.  hiding
Εξακολουθεί όμως να έχει μικρό ντεπόζιτο και μέτρια φώτα.

Η αλήθεια είναι ότι το νέο Stelvio δεν έχει καμία σχέση με το παλιό. Επιτέλους ο κινητήρας του γέμισε και θυμίζει 2κύλινδρο 1200. Για κράτημα και αναρτήσεις μια από τα ίδια. Καπάκια, χαλίκια, πεζοδρόμια όλα ίσωμα. Επίτηδες τα κυνηγούσα για να δω αντιδράσεις.

Σε μια άλλη εποχή με καλύτερες συγκυρίες τώρα θα έβαζα πωλητήριο στο sport.  Ντροπή

Τουλάχιστον και γω και η γυναίκα μου συμφωνήσαμε σε ένα θέμα. Το sport είναι ποιο όμορφο.  Ντροπή Ντροπή motoguzzi
Καταγράφηκε

Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #29 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 10:49:11 πμ »

ο Dakota τα είπε όλα... τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες της αμπέλου...

και ο Σαγματικός Μάγος της φυλής, το 'πιασε το νόημα... κάποια στιγμή θα γίνω και 'γω Δυϊστής (όπερ διμήχανος, κατά το πολυμήχανος...)
Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: