Μα βρε Aστραχαν μου,...εχει και το πιο ομορφο και το πιο χρησιμο τις Φρουδικες του ριζες.
Γιατί άλλος λεει το V7, άλλος το Στελβιο κι άλλος το σπορτ? Ποια ειναι η αληθεια?

Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν λεει οτι ο Νικος Ριζος ήταν ψηλοτερος του Π. Φασουλα?
Γιατί κανεις δεν λεει οτι ενα Fiat Punto ειναι γρηγοροτερο απο μια Testarossa?
Η αληθεια ειναι το μαρκετινγκ που λεγαμε, και οι "
αποικιες των ανεκπλήρωτων επιθυμιων μεσα μας". Αυτες εχουν να κανουν ΚΥΡΙΩΣ με το τι μας αρεσει, τι θελουμε να κανουμε και προς τα που να πορευτουμε.
Το Μrkt προσπαθει να διεγειρει αυτούς τους "εσωτερικους δεκτες" κι επειδη δεν ειναι δυνατον να εκπληρωσει τις περισσοτερες απ τις κρυφες επιθυμιες (πολλες εχουν πια πακτωθει και ονομαζονται "κομπλεξ") - προσπαθει λοιπον να τις
μεταθέσει.Επισης οταν ο ανθρωπος, λογω ιστοριας της προσωπικης ζωης του, διακρινεται για την ισορροπια του, το mrkt παλευει να τον αποσταθεροποιησει και να τον κανει να ρεπει προς καποιες κατευθυνσεις.
Γι αυτο λοιπον και ο 1.50 υψος επειδη πρακτικά δεν μπορει να γινει Φασουλας, αγοραζει (αν μπορει) testarossa. Αν δεν μπορει, αγοραζει
τουλαχιστον γρηγοροτερο απ το κοινωνικο του περιβαλλον. Αν δεν μπορει τελικα ουτε αυτο....ουτε τιποτα....καταληγει στο Δαφνί....φοραει μια φανελλα με το 13 και διαδιδει οτι ειναι ο Φασουλας.

Αλλά επειδη δεν καταλαβαινεις απο Φροϋντ, κι επειδη βαριεμαι να αναλυω και μετα να με κοροιδευεις(
αληθεια...φρουδικα μηπως σε περασε ποτέ καμμια Breva στο δρομο? 
)
κι επειδη εγω ειμαι moderator εδω μεσα (φρουδικά....σας ξεπληρωνω τις φαπες που μου ριχνατε στο σχολειο

), ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ οτι το θεμα παει μια χαρα, δεν εχει εκτροχιαστει -οπερ και παραμενει ως εχει.