FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 10:50:08 πμ » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2010, 07:46:07 μμ από FANIS »
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
guzzonord
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 07:31:11 μμ » |
|
Καλώς ήρθες Φάνη, βρόχα δεν είχε φέτος; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
anvas
Guzzi Let Me Be
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:01:57 μμ » |
|
Συγχαρητήρια!!!! Πες μου κάτι.... ο άλλος που είναι δίπλα σου στην τελευταία φωτο, με το κυπελο, και ενα εξαθλιωμένο monster, πηρε κύπελο? μη μου πεις......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ανδρεας Β.
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:05:28 μμ » |
|
Mπράβο ρε φιλαρακι!!!!! και του χρονου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:17:57 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
jack
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Fetish

Αποσυνδεδεμένος
H ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΨΒΟΥΡΓΩΝ
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:40:35 μμ » |
|
Φάνη και είς ανώτερα  Γρηγόρη φοβερό το πανό
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2010, 08:33:56 πμ από jack »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 01:26:27 πμ » |
|
Ηταν η δευτερη φορά που πήγα στις μελωδικές και ειλικρινα το καταχάρηκα όσο δεν φανταζεστε. Οπου και να εστρεφα το βλέμμα έβλεπα φιλους , χαμογελαστα πρόσωπα , Ειχα την τιμή και την χαρα να γνωρίσω και την δεσποινιδα Μαρινοπούλου ... και καποιους ακόμα που μέχρι τώρα μόνο από τα νικ τους ήξερα . Η εκδηλωση ήταν καλή , πραγματικά πολύ καλή , Ο Φανης μας πήρε οχι ενα αλλά δύο κυπελα ... και το χαμογελο ηταν μεχρι τα αυτιά .... Ηταν τυχερο το νουμερο που ειχε η μηχανή του  Οσο για μένα ? Ξεκινησα Σαβατο μεσημεράκι ... Βροχή ? ποια βροχή ? σιγά τα ωα .... κάτι ψιχάλες έριξε μόνο , ίσα ίσα να δροσιστούμε ... και δια του λόγου το αληθές ... ιδου ... Νικος με βερμουδα wet look  πολυ μ αρεσουν οι γέφυρες ενας Ιταλος ταξιδιώτης με ενα πανεμορφο και βρεγμένο nevada και αφου σταματησε η βροχούλα .... συνεχίσαμε ... για να μας ξαναπιάσει στην Νεμέα ....    η συνεχεια αυριο .............
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν.. pegaso rules my heart 
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 09:47:08 πμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν.. pegaso rules my heart 
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 10:02:32 πμ » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2010, 09:27:58 μμ από dagger moon »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 10:14:24 πμ » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2010, 10:18:06 πμ από dagger moon »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dakota
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 10:37:19 πμ » |
|
Μπράβο Φάνη.  Μπράβο Μαρία και για της φώτο. Μπράβο και σε όλους αυτούς που οργανώνουν την εκδήλωση. Οι Κοζανιώτες είναι σε άλλο επίπεδο.  Του χρόνου και 'γω. Ελπίζω. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όχι άλλο σώσιμο.
|
|
|
|
ashton
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 11:02:56 πμ » |
|
thkx για τις φώτος ! τελικά δεν καταφέραμε να έρθουμε .. ελπιζω του χρόνου ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 11:10:26 πμ » |
|
Γιάννης Εφραιμίδης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 11:22:10 πμ » |
|
και επειδη ο παπας πρωτα ευλογαει τα γενια του και μετα τους άλλους ... σας πληροφορω οτι η ομορφοτερη μηχανή και πιο μελωδική δεν συμμετειχε στον διαγωνισμο ... ένεκα η σεμνότης να ουμε .... ξέρω ότι όλα τα κυπελα στην κατηγορια της , στην παρακατω φωτογραφία θα τα επαιρνε αυτή .... αλλά ειπαμε εφέτος να αφησουμε και κανενα άλλο να χαρεί   εχω την τιμή λοιπόν να σας παρουσιάσω την ομορφότερη μηχανή του κόσμου Aprilia Pegaso 650ie ιδιοκτησία dagger moon     Χαιρομαι που η επιστροφή μου στον πήγασο , παρ όλες τις δυσκολίες , έγινε στις μελωδικές . Σας ευχαριστω όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την συμπαράσταση Να ειμαστε καλα και του χρόνου να ξαναπάμε Να μην παραλέιψω να δωσω τα πιο θερμα μου συγχαρητηρια στους διοργανωτες . Μαρία edit το εχω καψει .... ξεχασα να βαλω την φωτο με τα κυπελα ...
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2010, 01:56:25 μμ από dagger moon »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 12:05:57 μμ » |
|
Μπραβο σε ολους σας!!!!!!!! Ρε Φάνη.....τα σαρωσες ολα ρε φιλε!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!  και του χρονου ρε παιδες......Μαρια ευχαριστουμε για το φωτορεπορταζ και μπράβο σου που πηγες παρ'ολα τα προβλήματα!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
|