Ψηφοφορία
Ερώτηση: Πληρώνεις Διόδια?
Ναι γιατί οι νομοι του κρατους πρεπει να τηρουνται.
Πληρωνω επιλεκτικά, οπου κρινω οτι μου παρεχεται Ευρωπαϊκος αυτοκινητοδρομος.
Πληρωνω, γιατι φοβαμαι τις κυρωσεις - διαφορετικα δεν θα πληρωνα.
Δεν πληρωνω. Δεν μου παρεχεται καμμια υπηρεσια - γι αυτο και δεν υπαρχουν κυρωσεις.

Σελίδες: 1 ... 24 25 26 27 [28]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Πρέπει να πληρώνουμε Διόδια?  (Αναγνώστηκε 19549 φορές)
KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #405 στις: Νοέμβριος 04, 2011, 11:58:53 μμ »

Η Βουλγαρία το μηχανάκι το έχει ΤΣΑΜΠΑ και η γέφυρα στο Ρούσε πάνω από το Δούναβη ΤΣΑΜΠΑ και αυτή για μηχανάκια...

Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
Pan. Lamprogiannis
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #406 στις: Νοέμβριος 05, 2011, 12:32:54 πμ »

ΙΣΠΑΝΙΑ διόδια με συστημα αλλά Ελλάδα.
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ δεν ειμαι σίγουρος αλλα΄νομίζω οτι πλήρωσα μόνο στον περιφερειακο του Λονδίνου
ΙΡΛΑΝΔΙΑ?
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ?
Στην ΕΛΒΕΤΙΑ Βινιέτα ακούω και βινιέτα δεν βλέπω...
Καταγράφηκε

Θα με φάει η περιέργεια...
Τί είναι μετά την επόμενη στροφή?
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #407 στις: Νοέμβριος 05, 2011, 12:42:20 πμ »

Aν και δεν κατανοω ακριβως "ποιο το νοημα" της κουβεντας "αυτος εχει/αυτος δεν εχει"...συμπληρωνοντας τον Μουρατ - Ισπανια, Τσεχια και Πολωνια(σε ενα -δυο σοβαρους δρομους) εχουν.
Μεχρι και η Αλβανια εβαλε στον ενα και μοναδικο δρομο . Τουρκια επισης εχει...εκει που περναει και κατι άλλο - πλην Wrangler και Gas Gas.

Aγγλια και Σκανδιναβια μονο σε καποιες γεφυρες και Στοκχολμη εχει διοδια εισοδου στο κεντρο.

Η Αμερικη εχει σε επιλεγμενους δρομους και πολιτειες.

Τελη κυκλοφοριας επισης πληρωνουν,...αναλογα με το...πόσα λειπουν απ την κυβερνηση καθε κρατους.

Ο καθενας λοιπον βαζει οτι νομιζει (πανω κατω)....αλλά γιατι δεν ακουσα κανεναν εδω μεσα να πει οτι...σε πολλες χωρες μηχανακι και αυτοκινητο πληρωνουν τα ιδια?

Μηπως δεν το προσεξε κανεις? ή μηπως δεν εχει παει κανεις άλλος εκτος απο μενα....?   Σσσσσσ

ή μηπως....κουβεντα να κανουμε? Σκέψη
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
Pan. Lamprogiannis
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #408 στις: Νοέμβριος 05, 2011, 01:06:46 πμ »

και ΝΟΡΒΗΓΙΑ ελεύθερα (εχει ελάχιστο κομμάτι αυτοκινητόδρομου, μόνο σε κάποιο τούνελ νομίζω πλήρωσα )
Αγγλία τώρα που το λες όντως  και σε καποιες γέφυρες
Με αυτοκίνητο εχω βγεί μια φορα προ 25ετίας. Μετα βίας θυμάμαι τις χώρες που πέρασα :
Γιουγκοσλαβία(!), Ουγγαρία Αυστρία, Ιταλία, Γιουγκοσλαβία και πίσω know nothing
Καταγράφηκε

Θα με φάει η περιέργεια...
Τί είναι μετά την επόμενη στροφή?
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #409 στις: Νοέμβριος 05, 2011, 01:15:51 πμ »

Στην Αμερικη (ειχα διαβασει) - δεν θυμαμαι σε ποια πολιτεια ηταν ενας αυτοκινητοδρομος υπο κατασκευη και ειχε διοδια.

Ειχε ομως και μια ταμπελα που εγραφε "Αυτος ο δρομος φτιαχνεται με τα λεφτα σας -και μολις συγκεντρωθει το προυπολογισμενο κοστος, τα διοδια θα σταματησουν"

Ειχε κι εναν τεραστιο digital πινακα που καθε αυτοκινητο που πληρωνε, ο πινακας εκανε countdown τα αντιστοιχα δολλαρια...

Οπως εχουμε επανειλημμενα πει και ξαναπει....κι εγω κι...ο ALX:

Δεν εχει σημασια πόσα ζητας -αλλά πως τα ζητας. rasta
Καταγράφηκε

FANIS
Συντονιστής
I Live Here

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #410 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 01:51:42 μμ »

Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων από την 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν σήμερα και οι υπόλοιπες κοινοπραξίες, που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τις κοινοπραξίες, στις Αφίδνες τα δίκυκλα θα καταβάλλουν 1.50 ευρώ, τα ΙΧΕ αυτοκίνητα 2.10 ευρώ, τα φορτηγά 5.30 ευρώ και οι νταλίκες 7.40 ευρώ.
Στη Θήβα, οι οδηγοί των δικύκλων θα πληρώνουν 1.80 ευρώ, των ΙΧΕ 2.55 ευρώ, των φορτηγών 6.45 ευρώ και στις νταλίκες 9 ευρώ.
Στην Τραγάνα, τα δίκυκλα θα καταβάλλουν 1.40 ευρώ, τα ΙΧΕ 2 ευρώ, τα φορτηγά 5 ευρώ και οι νταλίκες 7 ευρώ.
Στην Αγία Τριάδα, οι τιμές θα είναι 1.15 ευρώ για τα δίκυκλα, 1.65 ευρώ για τα ΙΧΕ, 4.15 ευρώ για τα φορτηγά και 5.80 ευρώ για τις νταλίκες. Αυξήσεις θα ισχύσουν και στα πλευρικά διόδια.
Αυξήσεις και στην Πελοπόννησο
Σύμφωνα με την Κοινοπραξια ΜΩΡΕΑΣ ΑΕ, που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Καλαμάτα, τα νέα, αυξημένα διόδια έχουν ως εξής:
Στο Σπαθοβούνι, τα δίκυκλα 1.80 ευρώ, τα ΙΧΕ 2.50 ευρώ, τα φορτηγά 6.40 ευρώ και οι νταλίκες 9 ευρώ.
Στη Νεστάνη, τα δίκυκλα 1.70 ευρώ, τα ΙΧΕ 2.40 ευρώ, τα φορτηγά 6.10 ευρώ και οι νταλίκες 8.50 ευρώ. Στα διόδια της γέφυρα Μάναρη, τα δίκυκλα 1.30 ευρώ, τα ΙΧΕ 1.90 ευρώ, τα φορτηγά 4.90 ευρώ και οι νταλίκες 6.90 ευρώ.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

χαχαχαχα χαχαχαχα

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΑΚΑΚΑ!!!
Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
miraze
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

μπαλαλάικα

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #411 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 01:41:17 μμ »

http://news247.gr/ellada/politiki/voridhs_enoxlhtikh_h_aukshsh_sta_diodia_alla_mikrh.1599146.html

Από τις πλέον ΤΡΑΓΙΚΕΣ δηλώσεις.

Δλδ τί μας λέει ο απόλυτος ****τούμπας................έχουμε δώσει τους Εθνικούς δρόμους για να τους φτιάξουν (οχι εμείς............οι προηγούμενοι) και τώρα που κάνουν ότι τους κ@@λώσει στις τιμές εμείς απλά κοιτάμε.

Δλδ θα τρελαθούμε...............Ενοχλητική η αύξηση στα διόδια, αλλά μικρή  Οοοοο

Ακους εκεί τι λένε  Γκρρρ!!

Ακόμα θυμάμαι τις δηλώσεις Ρέππα πέρσι το Πάσχα ότι μέχρι το καλοκαίρι  Χεχε θα μειωθούν οι τιμές σε όλα τα διόδια Καθημερινή 12/4/2011
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_12/04/2011_387404

Καταγράφηκε

Ολοκλήρωσα το 36ωρο, παρολο που....είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας και μακρυμάλλης  Χεχε
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #412 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 01:55:15 μμ »

Είμαι περίεργος, αν ξαναρχίζαμε την ψηφοφορία, τι αποτελέσματα θα είχαμε με την τρέχουσα κατάσταση...

ninja
Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
miraze
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

μπαλαλάικα

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #413 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 02:17:22 μμ »

Είμαι περίεργος, αν ξαναρχίζαμε την ψηφοφορία, τι αποτελέσματα θα είχαμε με την τρέχουσα κατάσταση...

ninja

Φάνη ότι και να δηλώσει ο καθένας το σημαντικό είναι το ΤΙ κάνει Τιιιι?

Το ξέρουμε ότι με το αυτοκίνητο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στο να αποφύγεις τα διόδια.

Οσο για τη μηχανή που το κάνουμε............ας μη ξεχνάμε ότι πλέον είναι παράβαση του ΚΟΚ (κακώς ή καλώς). Γκρρρ!!

Καταγράφηκε

Ολοκλήρωσα το 36ωρο, παρολο που....είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας και μακρυμάλλης  Χεχε
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #414 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 02:38:32 μμ »

Πηγαινοντας στην πιττα της Λεσχης απο Ριο-Αντιριο, μελη που εκτιμω και σεβομαι, ως προσωπικοτητες, πληρωσαν στα διοδια στο Κιατο.

Αναφερομαι στο Κιατο, και μονο στο Κιατο. Οταν,...ανθρωποι σοβαροι, δεχονται να πληρωνουν  σε μια απροκαλυπτη απατη,...τότε τι να συζητησουμε? Τι να πουμε τότε για άλλους ανθρωπους ελαστικοτερων πεποιθησεων και αρχων.
Τι να πουμε γι αυτους που διαχειριζονται τις μαζες, οταν ξεπερναν <ετσι απλα> εντονες προσωπικοτητες Τιιιι?

Δεχεσαι/καταδεχεσαι να πληρωσεις για ν αγορασεις κατι που γνωριζεις οτι δεν υπαρχει...  know nothing
Καταγράφηκε

kosths
Guzzi Wannabee

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #415 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 10:37:07 μμ »

Δεν υπάρχει λεμε καμμία προοπτική. Οδεύουμε προς τον πάτο ολοταχώς χωρίς επιστροφή. Θα μας πάρουν ακόμα και τα ψιλά είτε το θέλουμε είτε οχι. Εμεις τους διαλέξαμε, εμεις θα τους λουστούμε.
   Είμαστε οτι μας αξίζει. crazybangbang
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 24 25 26 27 [28]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: