SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« στις: Νοέμβριος 23, 2010, 09:49:00 πμ » |
|
Ο κυβος ερριφθη.βαψιμο-σελλα-εξατμιση
δεν αντεχω τις γρατζουνιες της.
βρεθηκε νεος <<ζωγραφος>> στη λαμια με ταλεντο που ζηταει 600 ευρω για ολικο βαψιμο
θα προσπαθησω να πουλησω την προικα της(γνησιες βαλιτσες,μπαγκστερ,τανκ μπαγκ,λουκετο δισκου,παρπριζ,αυτο χαριζεται λογω ταματος αν προλαβει ο ενδιαφερομενος)
ακολουθουν ερωτησεις
ειναι δυσκολο να βγουν τα καλαμια?
οταν ξαναμπουν θελει καποιου ειδους ζυγοσταθμιση?
ο αρχηγος του λυσιματος θα ειναι παιδικος φιλος ερασιτεχνης-μερακλης με εμπειρια απο μηχανες τραινων μεχρι τραιουμφ-εξτι-σεμπε κ.λ.π
εργαλεια και χωρος υπαρχουν.
θα μπορουσε καποιος που εχει βγαλει το τεποζιτο(φανης-πιν) να μου στειλει το κινητο του μηπως χρειαστει τηλεφωνικη βοηθεια την κρισιμη στιγμη?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 28, 2011, 10:06:39 μμ από FANIS »
|
Καταγράφηκε
|
αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
|
|
|
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 09:58:06 πμ » |
|
δεν ειμαι ζητιανος, μια μικρη βοηθεια ζηταω καταθεστε τις ιδεες σας για το βαψιμο. εγω τη φανταζομαι καπως ετσι ερυθρη με εναν αετο να αγκαλιαζει το τεποζιτο χειρολαβες συνεπιβατη ιταλικη σημαια πηρουνια μαυρα-φαναρι μαυρο-βαση πινακιδας μαυρο-ερυθρο ανθρακονημα καρινα ερυθρη κεφαλες κυλινδρων μαυρες-ερυθρες ανθρακονημα τα πλαινα τριγωνα που ειναι πανω απο τους μαρσπιεδες μαυρα και με χρυσα γραμματα τα ονοματα των 3 ιδρυτων+του καρκανο R.I.P υπερπαραγωγη μπολιγουντ by kitsos μου φαινεται 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guzzonord
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 10:18:09 πμ » |
|
δεν ειμαι ζητιανος, μια μικρη βοηθεια ζηταω καταθεστε τις ιδεες σας για το βαψιμο. εγω τη φανταζομαι καπως ετσι ερυθρη με εναν αετο να αγκαλιαζει το τεποζιτο χειρολαβες συνεπιβατη ιταλικη σημαια πηρουνια μαυρα-φαναρι μαυρο-βαση πινακιδας μαυρο-ερυθρο ανθρακονημα καρινα ερυθρη κεφαλες κυλινδρων μαυρες-ερυθρες ανθρακονημα τα πλαινα τριγωνα που ειναι πανω απο τους μαρσπιεδες μαυρα και με χρυσα γραμματα τα ονοματα των 3 ιδρυτων+του καρκανο R.I.P υπερπαραγωγη μπολιγουντ by kitsos μου φαινεται  SPONT καλημέρα. Γνώμη μου είναι πως το αποτέλεσμα έτσι όπως το φαντάζεσαι δεν θα είναι πολύ κολακευτικό για τη μηχανή σου (για να μη πω τίποτα άλλο και παρεξηγηθώ). Αν σε ενοχλούν οι γρατσουνιές, βάψε μόνο τα γρατσουνισμένα κομμάτια (τα πλαστικά και το τεπόζιτο βγαίνουν εύκολα). Τα καλάμια δε βάφονται. Μην πουλήσεις βαλίτσες, ίσως κάποτε σου χρειαστούν. Γέμισέ τη βενζίνη και απόλαυσε βόλτες. Γράψου στη Λέσχη και μην ξεχάσεις να πάρεις αυτοκόλλητο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 10:41:43 πμ » |
|
ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΕΣ συμβουλες,ευχαριστω.  εχω κυριευτει,τι με εχει πιασει δεν ξερω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ηλιας
Guzzi Wannabee
Αποσυνδεδεμένος
Θα το σκεφτω αλλη φορα!Θελω να γραψω κατι καλο!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 10:59:50 πμ » |
|
Καλημερα φιλε μου και απο μενα!Θα συμφωνησω με τον φιλο μας παραπανω για να σου πω και εγω οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι καποια μερα θα το μετανιωσεις αν τα δωσεις ολα αυτα...Ασε που την προικα δεν κανει λεει να την πουλας η να την δινεις γιατι θα σε κυνηγαει το πνευμα της Guzzi πεθερας για παντα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
;-)
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 11:02:17 πμ » |
|
μετά τις χειρολαβές το έχασα το project...  για τις γρατζουνιές, αν δεν είναι τραγική η κατάσταση, πριν το βάψιμο δοκίμασε τα προϊόντα της Autoglym, όπως πχ αυτά:   κάνουν θαύματα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
I. t. A
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 11:12:07 πμ » |
|
Καλημέρα!
Φωστήρα, ήρθε η ώρα να μπεις κι εσύ στο club των... ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΩΝ...
Θα στα πω Ταυραίϊκα, απλά, του δρόμου.
Άσε το μηχανάκι ως έχει. Φτιάξε τη σέλλα, όχι τόσο λόγω "βλεπέ", αλλά λόγω "ποιοτητέ".... Να μη χαλάσει το σφουγγάρι και επεκταθεί το σκίσιμο. Και κάτι μελλοντικό: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΑΤΙΑ ΣΟΥ! ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΣΕΛΛΑ; Βουρ στο δρόμο, να βγάλεις το χειμώνα, τα κρύα, τα κίτρινα λασπόνερα...
Αν εννοείς τις "μπότες", βάφονται.
Καβάλα και φεύγα. Κάνε τις βόλτες σου, τα ταξιδάκια σου, ρίξε τα πρώτα καντηλάκια σου και όταν θα έρθει η ώρα τη βάφεις, άσε που μέχρι τότε... Μπορεί να έχουν βγει "άλλα" ή και άλλα. Τώρα περί πουλιού στο μπιτόνι, καλά. Άσε λίγο το χρόνο και θα δεις.
Επίσης, πάμε στα τεχνικά, όσο καλό και να είναι το "ρολό", διαφορά στα χρωματάκια, έστω και "αόρατη ρε φίλε -έκανα ότι μπορούσα -σ' έφτιαξα όμως μάγκα", θα υπάρχει. Μη στο πλατυάσω, θα σε στεναχωρήσω, όπως και άλλους. Φτιάξε σέλλα και καβάλα, ίσα μέχρι την Καβάλα... Τη σκόνη, την "άχνη", την ξέρεις;
Α! Ρίξε ένα ΚΑΛΟ πλύσιμο, έστω και σε επαγγελματία (λαλαλαλαλα), μπορεί να φανούν κι άλλα σημεία. Και όταν έρθει η ώρα, βλέπεις. Πάλι και πάλι, κάνε το σέρβις σου να είναι ΟΚ και, όταν θα έρθει η ώρα τη βάφεις όλη. Και εννοώ ΟΛΗ. Και, αφού πήξανε το μηχανάκι στο plastic dreams because it is the market's (τσ τσ τσ τσ τσ) demand, μη γίνεσαι τσίπης με τα όνειρά σου. Αφού αυτά σου δίνουν ΤΟΣΟ γέμισμα, μην απαντάς με φύκια και ημίμετρα...
"Αχ, βρε παιδιά, δεν αντέχω να τη βλέπω έτσι παραμελλημένη, με πιάνει η ψυχή μου, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα!" Να μάθεις να αντέχεις, να περιμένεις. Να ψάχνεις και να "ψαχτείς". Άμα θες, σου λέω κι άλλα, τεχνικά αλλά και αισθητικά (αν κι εδώ υπάρχει και το κολοκυθόπιττα), αλλά σκέψου και λίγο διαφορετικά. Λχ, με μαύρα ή κόκκινα καπάκια, μεγαλώνεις (οπτικά) τα υπόλοιπα και μικραίνεις το μοτόρι... Λχ.
Και καλύτερα να της κάνεις ένα γδυσιματάκι (γιατί όχι κι ένα πλυσιματάκι με προσοχή στην περιοχή), να δεις τι έχει κάτω απο τα ρουχαλάκια της και μετά τα ξαναλέμε, γιατί μπορεί να δεις κάτι που να έχει μεγαλύτερη πρωτεραιότητα ή ανάγκη.
Και τώρα ο καλός ο λόγος. Φίλε μου, δεν σου χρειάζονται σημαιούλες (ιδιαίτερα ευμεγέθεις πάνω στο μηχανάκι), χειρολαβούλες, ροδούλες και, τελικά δούλες στο να "μας"/τους δείξεις οτι "αυτό είναι Ιταλικό, ρεεεε!" Αυτοί που χρειάζεται, το ξέρουν.
Κι επειδή, όλοι αποκοιμούνται απο την "απλότητα" και την ευκολία πρόσβασης, το παλαιολιθικόν κλπ, κλπ, κλπ, κοινώς όλοι γίνανε μαστόρια (και δεν έχω τίποτα με κανέναν), με μακριά δαχτυλάκια στα χεράκια, να πάμε όλοι σε "φίλους". Και δε με νοιάζει, ας είναι Ο "αρχηγος του λυσιματος θα ειναι παιδικος φιλος ερασιτεχνης-μερακλης με εμπειρια απο μηχανες τραινων μεχρι τραιουμφ-εξτι-σεμπε". Άμα όμως "ΜΠΑΜ", τότε;
Τότε τρέχεις. Και συνήθως τρέχεις μόνος σου
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 23, 2010, 11:22:26 πμ από I. t. A »
|
Καταγράφηκε
|
MG-S, γιατί έτσι μας αρέσ'!
|
|
|
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 11:43:12 πμ » |
|
Άσε το μηχανάκι ως έχει. Mε τρωει και δεν μπορω να γαληνεψω αισθητικα ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΣΕΛΛΑ; Βουρ στο δρόμο, να βγάλεις το χειμώνα, τα κρύα, τα κίτρινα λασπόνερα... δεν οδηγαω συχνα με βαρυχειμωνια ουτε ειμαι ταξιδιαρης(θα το αναλυσω ψυχολογικα αλλου και αλλη φορα)
Να μάθεις να αντέχεις, να περιμένεις. Να ψάχνεις και να "ψαχτείς". προσπαθω να τα εμπεδωσω χρονια τωρα αλλα ειμαι και μεσογειακος τυπος Άμα θες, σου λέω κι άλλα, τεχνικά αλλά και αισθητικά (αν κι εδώ υπάρχει και το κολοκυθόπιττα), αλλά σκέψου και λίγο διαφορετικά. Λχ, με μαύρα ή κόκκινα καπάκια, μεγαλώνεις (οπτικά) τα υπόλοιπα και μικραίνεις το μοτόρι... Λχ. θελω,θελεις?
Φίλε μου, δεν σου χρειάζονται σημαιούλες (ιδιαίτερα ευμεγέθεις πάνω στο μηχανάκι), χειρολαβούλες, ροδούλες και, τελικά δούλες στο να "μας"/τους δείξεις οτι "αυτό είναι Ιταλικό, ρεεεε!" Αυτοί που χρειάζεται, το ξέρουν.
πουρ μουα ειναι ,το κινητρο=ι.χ.
με βοηθατε πολυ παντως,ειλκρινα.
ιδρυω δεξαμενη σκεψης επι του θεματος και περιμενω κι αλλες αποψεις
προς το παρον κερδιζει η απλοτητα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dakota
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 11:52:39 πμ » |
|
Θα συμφωνήσω με τους προλαλύσαντες. Εκεί στη Βόρεια Ιταλία από αισθητικής απόψεως το "έχουνε" το θέμα. Αυτά που διαβάζω για κάρμπον και σημαίες δεν μου κάθονται πολύ καλά. Για την προίκα πιστεύω ότι θα βρεθούν πολύ "προικοθήρες". 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όχι άλλο σώσιμο.
|
|
|
|
I. t. A
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 12:21:55 μμ » |
|
Αμέ!
Αλλά μετά δε θα κλαις, ούτε θα βρίζεις. Επίσης, η γνώμη του άλλου, όπως (αν θες) έχει καταθετηθεί, είναι γνώμη και όχι μονόδρομος. Επίσης δεν είναι ο "γνώμης" ιδιοκτήτης. Οπότε, η απόφαση δική σου.
Κοιτάς το πουγκί σου. Και αποφασίζεις πόσο πιο πάνω μπορείς. Αν.
Πρώτα και πάνω απ'όλα ελέγχεις τη μηχανή. Θες Νικολάου, θες αλλού, ελέγχεις. Και δε μιλάω το γρήγορο ματάκι, μιλάω ΕΛΕΓΧΟ. Να ξέρεις "τι" και "που", "πως" και ακριβώς. Και υπεύθυνα. "Μα ο Γιώργος, καλό παιδί, μηχανικός κλπ". Κι ο Πελοπίδας και ο Θεμιστοκλής, ο Λούκουλος, ο Ικτίνος και η Λουκρητία η Βοργία μια χαρά παιδιά... Τους ξέρεις; Φάγατε, μιλήσατε, πολεμήσατε, σχεδιάσατε μαζί; Με τη Λουκρητία βέβαια θα κάνατε άλλα, αλλά αυτό είναι μια άλλη τραζίκ ιστουάρ....
Καθόσαστε και κάνετε λογαριασμό. Και ρωτάς τι πρωτεραιότητες βάζει ο μηχανικός σου. Καλοί οι φίλοι, αλλά έχουν και δουλειές... Και όσο πιο λίγα χεράκια πάνω της τόσο καλύτερα.... Ρωτάς και τίποτα "σούργελα", να σου πουν.
Βράδάκι, αράζεις με το think τανκ (bag) σου και ΓΡΑΦΕΙΣ σε χαρτάκι με τα μαρούλια δίπλα. Να το δεις και όχι να το "δεις".
Και μετά σκέφτεσαι τι είναι και τι σου είναι η BreVa. Μήπως, λχ, σε διακριτική παρουσία, θες να βάλεις Χριστιουγεννιάτικο δέντρο και να την κάνεις καρνάβαλο; Μήπως αντί να βάψω, να άλλαζα τα ελατήρια ή τα τακάκια, ή δεν ξέρω τι άλλο, μπας και τη "βάψω"; Ανεπιστρεπτί; Μήπως να σταματήσω τα περί σπαραγμού ψυχής, αναβάτης περιορισμένης και και να κοιτάξω και τα περί ικανοποιήσεως -δεν γράφω τη λέξη (για τους γνωστούς λόγους), πάντως έχει να κάνει και αυτή με "Ψ" και τελειώνει σε "-λής"; Και να βγω στο δρόμο; Έστω Βάρη - Γλυφάδα για καφέ;
Έχεις δρόμο. Και μόλις νομίσεις οτι "αχ τι ωραία", αρχίζεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
MG-S, γιατί έτσι μας αρέσ'!
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 12:34:09 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 04:15:31 μμ » |
|
Eφόσον μας ρωτάς εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν χρειάζονται όλα αυτά που περιγράφεις...η Μπρέβα είναι μια πανέμορφη μοτοσικλέτα που δεν χρειάζεται πολλά πολλά φτιασίδια για να είναι δείχνει όμορφη...είναι ήδη... Αλλά πάλι, αν εσένα σου αρέσει και σε αντιπροσωπέυει το πρότζεκτ αυτό προχώρα...εγώ δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω, είναι λάθος να σκεφτόμαστε πάντα με τα δικά μας προσωπικά κριτίρια όταν αφορά κάποιον άλλο ενώ πρέπει πάντα να διερευνούμε τις ανάγκες του άλλου αποδεχόμενοι πως τα γούστα είναι υποκειμενικά και προκαθορισμένα...Εχω δει άσχημες μηχανές με "όμορφους" ιδιοκτήτες να "λάμπουν" καθώς και το αντίθετο...  Εν ολίγοις, κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου και κάντο με ψυχή σεβόμενος πάντα την ψυχή που έχει και το μοτόρι σου ακούγοντας όταν σου μιλάει, τι σου λέει - σε ΄σένα πάντα...  Αν απλώς μαζεύεις ψήφους για το συγκεκριμένο προτζεκτ η δική μου είναι ΟΧΙ...αλλά πολύ φοβάμαι πως αν είναι έτσι, μάλλον δεν είσαι στο σωστό δρόμο - κάποιο "επεισόδιο" θα έχεις χάσει από την "ταινία" "Μoto Guzzi, Living with..." (αναφέρομαι στο γεγονός ότι ρωτάς εμάς και όχι στην αισθητική παράμβαση - πρόταση) - με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου πάντα - και αν απλώς δεν είναι έτσι πέστο γιατί δεν σε ξέρω αρκετά για να σε κρίνω εγώ -  ) Κάνε ότι κάνεις και μοιράσου το μαζί μας για να μοιραστούμε κι εμέις τη χαρά σου για το αποτέλεσμα...μας αρέσει δεν μας αρέσει εμέις θα χαρούμε...και αν δεν μας αρέσει (όπως έχεις καταλάβει  ) θα σου το πούμε...πάντα με χαρά και πάντα φιλικά...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 04:41:06 μμ » |
|
γινατε κατανοητος κυριε κτηνος,αν και ειναι το 11 στην απλοτητα το καλλος. εκτιμω την βοηθεια για την αισθητικη συμμορφωση. βασ ερωτω γιατι κι εγω δεν ειμαι σιγουρος ακομη και με βοηθατε να ξεκαθαρισω προς τα που θα κινηθω πηρα μερικες τιμες και για ανταλλακτικα σημερα και π.χ. το φτερο που ειναι χαλια εχει 90 ευρω καινουργιο ισως αλλαχθει το φτερο-γυαλιστει το τεποζιτο με αλοιφη αστραχαν και βαφτουν τα υπολοιπα(λασπωτηρας,χειρολαβες,τριγωνα μαρσπιεδων,πλαινα τεποζιτου) μαυρα η χαλκου(ωχ βγηκε ο κιτσος παλι) σελα νεα 140 ευρω η επισκευη 80 αγνοω το ξεφλουδισμα της μποτας 2 καθρεφτες νικελ του επομενου μοντελου επι 30 ευρω και κροσσοβερ +τελικο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 04:44:43 μμ » |
|
ααααααυτός είσαι...  Now we 're talkin' baby!!!!!!!  (μπουντρούμιασε τον Κίτσο....πολύ αμολητό τον έχεις  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
Minority Report
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 04:54:54 μμ » |
|
Spont πριν κανεις ο,τιδηποτε να συνεννοηθεις και με Θρυλο που εχει πολυ καλες άκρες!  Καθρεφτες θα σε στειλω εγω να παρεις τους Inox του επομενου μοντελου (σαν τους δικους μου) με 20€ και τους δυο μαζι -Μοναστηρακι square. ΥΓ. Εκτος αν θες να πας Γιαννενα στον bil....να στους βρει με 17€ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
|
|
|
|