|
kostas-vet
|
 |
« στις: Ιανουάριος 15, 2011, 09:41:42 μμ » |
|
Ρε παιδια ελεος....αν ειναι και μετα το πλυσιμο να εχουμε προβληματα θα την αφηνω με 2 κιλα λασπη. Την πηγα σημερα ( Sport 1200) σε self service πολυ συγχρονο πλυντηριο.Προπλυση,ξεβγαλμα απο αποσταση για να μην χτυπαει με δυναμη το νερο,απιονισμενο ξεβγαλμα και μετα στεγνωμα με πετσετουλα μικροινων κλπ κλπ.... Ειχα το αγχος μου βεβαια για να μην παρει νερα το κοντερ και η εξατμιση και γι αυτο προτιμησα να τα κανω μονος μου. Την αφησα και 15 λεπτα να στεγνωσει και παω να φυγω...αναμενο το μπλε φωτακι μεγαλης σκαλας φωτων.Να σημειωσω οτι η μηχανη εχει after market xenon φωτα περασμενα στο Νικολαου(ή Οικονομου....αντε παλι......  ) Παιζω με διακοπτες και τιποτα!! Φτανω σπιτι,τη σβηνω,την βαζω στο πλαινο σταντ γυριζω το τιμονι και σβηνει!Την ξαναναβω και ισιωνω το τιμονι.....να σου παλι το μπλε φωτακι...!Στριβω το τιμονι με αναμενη μηχανη και δεν σβηνει.Σβηνει μονο αν γυρισω το τιμονι και την βαλω στο πλαινο σταντ(ο,τι να ναι.......)!! Και μου την εδωσε γιατι ημουν σιγουρος οτι καποια μ...κια θα γινει. Εεε πειτε μου εσεις τωρα τι να κανω??ΚΑι με το φως αν ξερετε και πως στο διαολο δηλαδη πρεπει να τις πλενουμε(μονο με σφουγγαρι και χαμηλη ροη βρυσης...? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 09:48:52 μμ » |
|
κάποια επαφή δεν κάνει το καλωδιάκι προφανώς...  αν το βγάλεις και το δεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
|
kostas-vet
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 09:57:19 μμ » |
|
Ποιο να βγαλω?Μην ξεχνας οτι δεν απευθυνεσαι σε ειδημων.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 10:19:10 μμ » |
|
αν κατάλαβα καλά, ανάβει μόνο το μπλε λαμπάκι ένδειξης των μεγάλων φώτων, όχι τα φώτα...
μην βγάλεις τίποτα...
δες το πάλι αύριο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
kostas-vet
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 10:23:00 μμ » |
|
Τα φωτα στη δικια μου δεν σβηνουν ποτε!Με το που βαζω μπροστα αναβουν αυτοματα.Μονο τη μεγαλη σκαλα μπορω να αλλαζω(αλλα επειδη ειναι xenon η μικρη ουσιαστικα δεν αλλαζει απολυτως τιποτα....μιλαμε για απειροελαχιστη διαφορα..) Και εγω να την αφησω να στεγνωσει ειπα και θα την τσεκαρω αυριο.? Εσεις πως τις πλενετε?Σαν πολυ ευαισθητες δεν μας εχουν γινει.....?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 10:37:00 μμ » |
|
Eννοώ να βγάλεις το πλαστικό (τζαμάκι) και να ελέγξεις την επαφή που κάνει η λάμπα...να βγάλεις και να ξαναβάλεις τη λάμπα δλδ...ούτε εγώ είμαι ειδήμων...σου λέω τι θα έκανα εγώ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 10:38:33 μμ » |
|
αν κατάλαβα καλά, ανάβει μόνο το μπλε λαμπάκι ένδειξης των μεγάλων φώτων, όχι τα φώτα...
ααα....δεν το κατάλαβα...νόμισα πως άναβε και η λάμπα...σόρυ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostas-vet
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 10:42:42 μμ » |
|
Βασιλη στην δικια σου δεν ανοιγουν μονιμα τα φωτα οταν βαζεις μπροστα?Μονο στη δικη μου γινεται λογω xenon??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 10:44:55 μμ » |
|
Υγρασία + Ιταλία μην ανησυχείς... εμένα κάποια στιγμή μετά από πλύσιμο, έμενε αναμμένο το λαμπάκι της νεκράς (όχι 100%, σαν μισοαναμμένο) έχει σταματήσει εδώ και καιρό να το κάνει... κάποια ψιλοδιαρροή είναι λόγω υγρασίας... περίμενε μέχρι αύριο (να στεγνώσει καλά...  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 10:47:08 μμ » |
|
ρε Κώστα...
σ' όλες τις μηχανές από το 2005 περ. και μετά, τα φώτα είναι μόνιμα ανμμένα...
αλλά μόνο η μεσαία σκάλα, όχι η μεγάλη...
σου ανάβει και η μεγάλη σκάλα ή μονό το λαμπάκι;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
kostas-vet
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 11:16:18 μμ » |
|
ρε παιδια αφου ημουν σαφης νομιζω.Μονο το λαμπακι αναβει οχι η μεγαλη σκαλα.Απλα με μπερδεψε ο Βασιλης με την ερωτηση του...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 11:25:51 μμ » |
|
κι εγώ έτσι το κατάλαβα στην αρχή, αλλά μπερδεύτηκα μετά που μπερδεύτηκες... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
ioannis
Επισκέπτης
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Ιανουάριος 16, 2011, 12:06:10 πμ » |
|
Ρε παιδια ελεος....αν ειναι και μετα το πλυσιμο να εχουμε προβληματα θα την αφηνω με 2 κιλα λασπη. Την πηγα σημερα ( Sport 1200) σε self service πολυ συγχρονο πλυντηριο.Προπλυση,ξεβγαλμα απο αποσταση για να μην χτυπαει με δυναμη το νερο,απιονισμενο ξεβγαλμα και μετα στεγνωμα με πετσετουλα μικροινων κλπ κλπ.... Ειχα το αγχος μου βεβαια για να μην παρει νερα το κοντερ και η εξατμιση και γι αυτο προτιμησα να τα κανω μονος μου. Την αφησα και 15 λεπτα να στεγνωσει και παω να φυγω...αναμενο το μπλε φωτακι μεγαλης σκαλας φωτων.Να σημειωσω οτι η μηχανη εχει after market xenon φωτα περασμενα στο Νικολαου(ή Οικονομου....αντε παλι......  ) Παιζω με διακοπτες και τιποτα!! Φτανω σπιτι,τη σβηνω,την βαζω στο πλαινο σταντ γυριζω το τιμονι και σβηνει!Την ξαναναβω και ισιωνω το τιμονι.....να σου παλι το μπλε φωτακι...!Στριβω το τιμονι με αναμενη μηχανη και δεν σβηνει.Σβηνει μονο αν γυρισω το τιμονι και την βαλω στο πλαινο σταντ(ο,τι να ναι.......)!! Και μου την εδωσε γιατι ημουν σιγουρος οτι καποια μ...κια θα γινει. Εεε πειτε μου εσεις τωρα τι να κανω??ΚΑι με το φως αν ξερετε και πως στο διαολο δηλαδη πρεπει να τις πλενουμε(μονο με σφουγγαρι και χαμηλη ροη βρυσης...?  Εγώ τις μηχανές, τις πλένω με το πιεστικό KARCHER, μετά όμως φύσημα με αέρα, ειδικά στους διακόπτες και, σπρέϋ επαφών ειδικά στις σχισμές των διακοπτών και κανένα πρόβλημα. Το σπρέϋ είναι CRC το πράσινο, με λάδι, που το χρησιμοποιούν οι ηλεκτρονικοί για τις τηλεοράσεις. Αν θέλεις, να προηγηθεί σπρέϋ καθαρισμού που εξαερώνεται-εξατμίζεται και μετά το σπρέϋ λίπανσης συντήρησης.http://zorzosae.gr/index.php?target=products&product_id=29980 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Ιανουάριος 16, 2011, 01:26:04 πμ » |
|
Μην ακούω υγρασίες + Ιταλίες... ειδικά από εσένα που ετοιμάζεσαι να πας Αλπεις..  Κι εσύ ρε Κώστα πώς κάνεις έτσι αδερφάκι μου? Πρόβλημα είναι να μην παίρνει μπρος ή να πας μετά το πλύσιμο να την βάλεις μπροστά και να δεις καπνούς και λιωμένα καλώδια.... για ένα λαμπάκι κάνεις έτσι? Που σου κάνει και παρέα στην διαδρομή?? Για πες... που πήγες και λερώθηκε η μηχανή? Στο μαγαζί?  ΥΓ. Αστην και το ξαναβλέπεις αύριο. Αν συνεχίσει να το κάνει... ξαναπάρε BANDIT... δεν είναι κατάσταση αυτή.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
kostas-vet
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Ιανουάριος 16, 2011, 02:46:28 πμ » |
|
Κοροιδευετε εεε....Ρε ετσι και με ισιωσει ο φυσιατρος μετα ποιος με πιανει! Προς το παρον ουτε στο μαγαζι δεν με αφηνει να την οδηγω...και ειναι και μεγαλη αποσταση 1 λεπτου...αλλα συναρπαστικου!Μονο για πλυσιμο την πηγα(δεν ειχε παει ποτε....) Παω να δω το φωτακι αν αναβει παλι,καληνυχτα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|