Σελίδες: 1 2 3 [4]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Λύση στο πρόβλημα της αφαίρεσης του τεπόζιτου σε Big Blocks ...  (Αναγνώστηκε 2556 φορές)
v11cafe
Επισκέπτης
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #45 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 12:17:35 μμ »

Αλλη μια λυση αλλα με αναλογια τιμης σχεδον 3:1 biggrin
Μεταλλικος ταχυσυνδεσμος
http://cgi.ebay.co.uk/MOTORCYCLE-QUICK-RELEASE-FUEL-LINE-COUPLER-KIT-ELBOW-/300397725174?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item45f11985f6&x=36&y=5
Καταγράφηκε
Pin
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #46 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 12:24:46 μμ »

Ναι, ενα απ τα 2 τα links που βρηκε ο Χρηστος (οι μπρεβο-γκριζο-σπορτηδες  biggrin σε ευχαριστουμε) ειναι αυτο που θελουμε.
Νομιζω οτι και με το πλαστικο θα ειμαστε ενταξει, συμφωνειτε και οι υπολοιποι?
Καταγράφηκε
θανοςΚ
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #47 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 12:25:35 μμ »

το ξερω πεταγομαι εκει που δε με σπερνουν αλλα .....δεν κρατιεμαι!!

ετσι για να γινεται χαβαλες

το ερωτημα ειναι ρητορικο αλλα τι εμποδιζει να κοψετε το σωληνακι καυσιμου πριν η μετα το (13) και να παρεμβαλετε ενα τετοιο μετα το ταφ (13) (αν εχει προσβαση) ή ΚΑΙ στους 2 στους δυο κλαδους πριν το ταφ ?
και ακομα καλυτερα γιατι να μην βαλετε 2 τετοια με ενα νεο σωληνακι επεκτασης πχ 10εκετοστων πριν το ταφ η μετα απο αυτο κλπ κλπ ετσι να μπορειτε να σηκωσετε πιο πανω το τεποζιτοτο για να δουλεψετε πιο ανετα?

αυτα τα περνετε με το κιλο και αν σπασουν στα 'ρχι@@ σας αντι να παραγγελνετε απ το εξωτερικο μεταλλικους ταχυσυνδεσμους λες και θα τα βγαζετε καθε μερα?

Λεω ρητορικο γιατι μαλλον η απαντηση ειναι

ετσι γουσταρουμε να ειμαστε ψειρες και να ψειριζουμε τα μηχανακια μας οσο θελουμε και αντε και αμα σ΄αρεσει!!

χαχαχαχα χαχαχαχα
Καταγράφηκε
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #48 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 12:29:24 μμ »

Μ'αρέσει η ρητορική σου απάντηση.....  Χεχε

Θάνο, έτσι ψηλότερα (στο πλάι για να είμαστε ακριβείς) βάλαμε και το ντεπόζιτο του Pin... έσκασε κάτω σαν καρπούζι... και πάει το ρακόρ.....

Γι'αυτό καλύτερα να ΒΓΑΖΟΥΜΕ το ντεπόζιτο... ok

Pin πάμε για το πλαστικό? Να περιμένουμε και τον παγουρά από τα Γιάννενα? Χεχε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 18, 2011, 04:02:39 μμ από FANIS » Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
Pin
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #49 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 12:34:51 μμ »

Μεσα για πλαστικο, παγουραδες, κοκκκινες πιπεριες και οποιος αλλος θελει αναμενουμε παραγγελιες.
Καταγράφηκε
guzzonord
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #50 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 02:55:52 μμ »

Εγώ προς το παρόν θα  pray να μη το σπάσω  Χεχε

Πάντως πάλι φτιάχνεται http://forum.guzzitech.com/forum/160/3749.html  luigi

Εσύ Πιν τι έκανες; άλλαξες όλη την αντλία;
Καταγράφηκε
Pin
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #51 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 03:02:19 μμ »

Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω την αντλια.
Αυτο το λινκ που εβαλες πολυ μου αρεσε, κοιταζω κατι αντιστοιχο να κανω και δεν ημουν σιγουρος οτι γινεται, τωρα ομως ΟΚ.
Καταγράφηκε
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #52 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 03:38:14 μμ »

Τελειώσαμε.
Επικοινώνησα με Αγγλία ebay, αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν τρία τα couplings.

Αναμένω απάντηση και ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους  Σσσσσσ
Καταγράφηκε
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #53 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 01:03:53 μμ »

Με "καθυστερεί" ο Πίνδαρος ...  Χεχε

Εστειλα message στο ebay το ένα να γίνει 4.
Περιμένω πάλι ...  Confused

Μόλις με απαντήσει θα ποστάρω εδώ ...

Παρεπιμπτόντως ...
Τί είδους σφιγτηράκια θα χρειαστούμε για να συνδέσουμε αυτό το συνδετικό ;
Καταγράφηκε
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #54 στις: Φεβρουάριος 20, 2011, 12:38:08 μμ »

μου απάντησε με το κάτωθι ...

" Dear btzimas,

Hi Thanks I will make a listing for 3 of 6mm fuel cupling Kind Regards Dennis

- dtr0117 "

Μετά όμως είδα οτι δεν έχει βάλει ακόμα τίποτα, οπότε πλήρωσα για το ένα σύνολο με μεταφορικά 21 Ευρώ...

Επειδή όμως  ο Φάνης τα πήρε μαζί μου που αυτομόλησα στην αγορά, με καταράστηκε και τιμωρ΄ηθηκα...
Με λίιιιγο ψάξιμο παραπάνω βρήκα αυτό που είναι και πιο φθηνό από αυτό που πήρα ( εμένα έκανε 13 λίρες και αυτά κάνουν περίπου 9 το ένα )  και φαίνεται το ίδιο  Sorry

http://cgi.ebay.com/749126-Quick-Release-Petrol-Fuel-Pipe-Coupler-6mm-/350397905572?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item519557baa4

Οπότε, αν έχετε paypal παραγγέλνετε τρία να σας λερθουν φθηνότερα.
Αν όχι, τα παραγγέλνω εγώ για εσάς και σας τα δίνω από κοντά στο 36ωρο...  biggrin
Ή περιμένουμε λίγο ακόμα τον δικό μου μην βγάλει στο μαγαζί του το πακετάκι των τριών ...

DECIDE !  Χεχε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 20, 2011, 12:48:25 μμ από bil » Καταγράφηκε
DonRodrigo
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #55 στις: Φεβρουάριος 20, 2011, 07:00:20 μμ »

......
Με λίιιιγο ψάξιμο παραπάνω βρήκα αυτό που είναι και πιο φθηνό από αυτό που πήρα ( εμένα έκανε 13 λίρες και αυτά κάνουν περίπου 9 το ένα )  και φαίνεται το ίδιο  Sorry

http://cgi.ebay.com/749126-Quick-Release-Petrol-Fuel-Pipe-Coupler-6mm-/350397905572?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item519557baa4
........

Αυτό όμως λέει "Not suitable for pressurised systems", και τα σωληνάκια μας είναι πρεσαρισμένα, μιας που σπρώχνει α αντλία βενζίνης. Θάλεγα μη το ρισκάρετε, δε λέει εκεί που οδηγάς να το "ξεκουμπώσει" η πίεση της αντλίας και να αρχίζει να πετάει βενζίνη στο μοτέρ...

Το πιο απλό και εύκολο είναι (αφού βγεί η φίσα της αντλίας και πατήσουμε μίζα ώστε να φύγει η πίεση απο το σωληνάκι) να αποσυνδέσουμε το σωληνάκι απο τη διακλάδωση (13 στο διάγραμμα) και να πα΄ρουμε το τεπόζιτο μαζί με το σύνδεσμο και σωληνάκι. Εγώ τουλάχιστων, αυτό κάνω. Αφήνω τον ταχυσύνδεσμο στην ησυχία του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενα σφυχτηράκι υδραυλικού τύπου, αυτό με τη βίδα, ώστε να μπορεί να μαινοβγαίνει χωρίς κάθε φωρά να αλλάζει το σφυχτηράκι.

Η αυτόματη βαλβίδα του χαχυσύνδεσμου, μπορεί να γίνει χειρωκίνητη: Μόλις βγεί το σωληνάκι, το ταπώνεις με κάτι... ενα πιρτσίνι με κεφάλι 6 ή 7mm είναι ιδανικό.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 20, 2011, 07:27:46 μμ από DonRodrigo » Καταγράφηκε

A. Manzoni "I promessi sposi"...
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #56 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 01:36:56 πμ »

Τελικά έβαλε κανείς τον ταχυσύνδεσμο?

Εγώ όχι ακόμη... περιμένω να συμπληρώσω τα χλμ για να το κάνω με το σέρβις μια και καλή....

Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: