Σελίδες: 1 2 3 [4]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΣΕ V7  (Αναγνώστηκε 3066 φορές)
sotos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #45 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 05:34:13 μμ »

Πηρα επιτελους το μωρο μου πισω!!!!20 μερες μετα αλλα το εφταρακι κενταει.Ο Γιωργος εκανε φοβερη δουλεια,το μηχανακι πεταει και παρολα που η εγγυηση τελειωνε ολα μεχρι και την τελευταια βιδα μπηκαν μεσα,χαρη στη επιμονη των παιδιων :mg:Δυστυχως το εκανα μονο μια μικρη βολτα καθως απο τη μια ειμαι στη δουλεια και απο την αλλη εχω και την κουκλαρα v11 rosso corsa του bici μαζι μου(απιστευτη μηχανη).Ετσι το βραδυ λεω να κοιμηθω αγκαλια ,στη εισοδο του σπιτιου μου, με τις δυο κουκλαρες και δεν παει να γ*****ι κ η κριση helmet.Τελος καλο ολα καλα και στην συναντηση την Δευτερα,παρολα την απουσια του φιλου μου bici,θα ειναι και τα δυο στο bikers cafe με εμενα και τον αδερφο μου motoguzzi
Καταγράφηκε
mitsos_82
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #46 στις: Μάρτιος 07, 2012, 06:05:20 μμ »

Παιδιά να ρωτήσω το εξής: Έχει τύχει σε κάποιο κάτοχο v7 ορισμένες φορές να μην πέρνει την δευτέρα; Δηλάδή έχω νεκρά, κατεβάζω πρώτη και όταν πάω να ανεβάσω δευτέρα ο συμπλέκτης δεν ανεβαίνει. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά εδώ και 4-5 μέρες που κυκλοφορώ μου έχει συμβεί 2-3 φορές.
Καταγράφηκε

V7 uber alles...
sotos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #47 στις: Μάρτιος 07, 2012, 06:28:01 μμ »

Δεν θυμαμαι κατι τετοιο στην δικη μου.Βεβαια για να εχεις ησυχο το καφαλι σου πανε να στο δουνε αν και προβληματα σε κιβωτια δεν ακουσα ποτε σε αντιθεση με δισκο-πλατο που στα πλαισια εγγυησης-ανακλησης ανεπισημης αλλαχθηκε σχεδον σε ολα.Μπορει να ειναι απλα μια ρυθμισουλα motoguzzi
Καταγράφηκε
mitsos_82
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #48 στις: Μάρτιος 07, 2012, 06:29:08 μμ »

Θα δώ αν συνεχιστεί θα πάω. Προς το παρόν δεν έχει γίνει ενοχλητικό. Βεβαία ακόμα το στρώνω το μηχανάκι. Ίσως να είναι από αυτό.  Confused
Καταγράφηκε

V7 uber alles...
VAS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #49 στις: Μάρτιος 07, 2012, 10:36:34 μμ »

μέχρι να "κουμπώσουν" όλα καλά και να αρχίσουν να λειτουργούν σωστά δεν το βλέω ανησυχητικό....είναι καινούριο το μηχανάκι, αλλά αν το συνεχίσει για καιρό, να το πας να το δουν...
Καταγράφηκε

Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #50 στις: Μάρτιος 07, 2012, 10:39:08 μμ »

μέχρι να "κουμπώσουν" όλα καλά και να αρχίσουν να λειτουργούν σωστά δεν το βλέω ανησυχητικό....είναι καινούριο το μηχανάκι, αλλά αν το συνεχίσει για καιρό, να το πας να το δουν...

ok
Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #51 στις: Μάρτιος 07, 2012, 10:40:29 μμ »

Θα δώ αν συνεχιστεί θα πάω. Προς το παρόν δεν έχει γίνει ενοχλητικό. Βεβαία ακόμα το στρώνω το μηχανάκι. Ίσως να είναι από αυτό.  Confused

Ίσως είναι από κρύες βαλβολίνες λόγω του τρέχοντος καιρού. Μετά από μια μεγάλη βόλτα (>5-6km) συνεχίζει να το κάνει;

Επίσης δοκίμασε το εξής.
1) Από πρώτη όταν πάς να ανεβάσεις δευτέρα και πρίν πατήσεις συμπλέκτη, προφόρτησε λίγο με το πόδι σου το μοχλό προς τα πάνω.
2) Ταυτόχρονα με το πάτημα συμπλέκτη κλείσε το γκάζι(όχι όλο,λίγο αρκεί) και ξαναάνοιξέ το όταν ολοκληρώσεις την αλλαγή σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 08, 2012, 02:27:00 πμ από gregoryp » Καταγράφηκε
billts
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #52 στις: Μάρτιος 11, 2012, 12:05:53 πμ »

Χαιρετώ και απο εδώ. Δεν ανοίγω άλλο θέμα, δεν ξέρω καν αν είναι πρόβλημα ή όχι...

Σε κάθε αλλαγή ταχύτητας που κάνω στο stelvio, τα "γκαπ" και "γκουπ" πάνε και έρχονται, ακούγεται σαν να μπαίνουν καρφωτές, χωρίς συμπλέκτη. Επίσης, ο συμπλέκτης είναι πανσκληρος. Στην αρχή νόμιζα ότι "ετσι είναι", αλλά μήπως θα πρέπει να ανησυχώ??

Λάδια - βαλβολίνες πότε άλλαξες?

Ειναι απ τη μάνα του ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ αλλα προσωπικα μου αρεσει τον εχω συνηθισει δεν αλλαζει κατι ιδιαιταιρα και με την αλλαγη υγρων. Στο καινουριο Στιλβιο ειναι πιο μαλακος
Καταγράφηκε

"Ωραίο" ειναι ό,τι αρέσει χωρίς συμφέρον.
mitsos_82
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #53 στις: Μάρτιος 11, 2012, 07:39:13 μμ »

Ίσως είναι από κρύες βαλβολίνες λόγω του τρέχοντος καιρού. Μετά από μια μεγάλη βόλτα (>5-6km) συνεχίζει να το κάνει;

Επίσης δοκίμασε το εξής.
1) Από πρώτη όταν πάς να ανεβάσεις δευτέρα και πρίν πατήσεις συμπλέκτη, προφόρτησε λίγο με το πόδι σου το μοχλό προς τα πάνω.
2) Ταυτόχρονα με το πάτημα συμπλέκτη κλείσε το γκάζι(όχι όλο,λίγο αρκεί) και ξαναάνοιξέ το όταν ολοκληρώσεις την αλλαγή σου.
Ναι τελικά υποθέτω πως είναι απο τις κρύες βαλβολίνες. Μου το κάνει μόνο στις πρώτες αλλαγές ταχύτητας. Μάλλον πρέπει να το αφήσω να ζεσταίνεται παράπανω. biggrin
Καταγράφηκε

V7 uber alles...
Dakota
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

Coolantza Motorcyclist

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #54 στις: Μάρτιος 11, 2012, 09:53:35 μμ »

Ναι τελικά υποθέτω πως είναι απο τις κρύες βαλβολίνες. Μου το κάνει μόνο στις πρώτες αλλαγές ταχύτητας. Μάλλον πρέπει να το αφήσω να ζεσταίνεται παράπανω. biggrin

Το κιβώτιο ταχυτήτων στα γκούτσι έχει ξεχωριστό κύκλωμα λίπανσης από τον κινητήρα, για αυτό και έχει βαλβολίνη μέσα, σε αντίθεση με τα περισσότερα μηχανάκια. Οπότε και 3 μέρες να το αφήσεις να ζεσταθεί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα! Ο μόνος τρόπος να ζεστάνεις τις βαλβολίνες είναι να κάνεις μεγαλύτερες βόλτες!!!
Καταγράφηκε

Όχι άλλο σώσιμο.
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: