Επειδή ήθελα καιρό να ανοίξω αντίστοιχο ποστ για το θέμα του Spam, ευχαριστώ τον
valentinosgsxr που το έκανε, από άλλη οπτική γωνία αλλά αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα...
Η παρομοίωση του
zordan με καλύπτει απόλυτα για το θέμα του "σπιτιού" μας... γυρνώντας αριστερά δεξιά στα διάφορα φορουμάδικα παρατήρησα ότι το θέμα spam αντιμετωπίζεται άλλωτε "τσεκουράτα-zordan mode" , άλλωστε πιο ήπια "astrahan mode - μάλλον και δικό μου"...
Προχθές μετά από μήνες αναγκάστηκα να σβήσω και να επαναφέρω ένα πανέμορφο θέμα, αυτό περί "Γυροσκοπικής οδήγησης"... μιλάμε ότι το ποστ ήταν ευαγγέλιο, δύσκολο ίσως για πολλούς αλλά ενημερωτικό όσο δεν πάει. Πολλές φορές, όπως και στο προηγούμενο παράδειγμά μου, έχουμε τη διάθεση να πειράξουμε το φιλαράκι μας, εκείνος με τη σειρά του εμάς κοκ...
Αποτέλεσμα>> ένα τέτοιο ωραίο θέμα, πηγαίνει στο βρόντο και οιοσδήποτε επισκέπτης δεν καταλαβαίνει τη τύφλα του μιας και χάνεται ανάμεσα στα πειράγματα

Σε αυτό το "σπίτι" λοιπόν, προσπαθούμε να βρούμε τη μέση λύση στο θέμα "spamming". Δυστυχώς δεν μας είναι εύκολο να σβήνουμε ή να κάνουμε παρατηρήσεις και σίγουρα κάποιες φορές βαπτιζόμαστε οι "κακοί", τα "σπασικλάκια" κτλ....
Θέλω να επισημάνω κάτι>>
Όπως και στο 36ωρο, έτσι και στο φόρουμ δουλεύουν
λίγοι για το καλό πολλών. Έτσι και εδώ μέσα προσφέρουν "υπηρεσίες moderation"
3 για τα 433 ιντερνετικά μέλη, ενεργά όχι πάνω από 80 - δε θέλουμε άλλωστε και παραπάνω... μικρότερη παρέα>> καλύτερα περνάμε.
ή να το πώ αλλιώς μιας και το παράδειγμα του 36ωρου είναι πιο πετυχημένο...
εργαζόνται σκληρά
8 άτομα για να περάσουν όμορφα
250!! Όλοι όμως που προσφέρουν τις "υπηρεσίες", γνώσεις,
χρόνο τους στην EΛMG το κάνουν γιατί
το γουστάρουν όσο δεν πάει... είτε στο κομμάτι των εκδηλώσεων της λέσχης, είτε στο κομμάτι το ιντερνετικό.
Αν καμιά φορά σβήνουμε κάτι, το σκεφτόμαστε 10 φορές πριν το κάνουμε... απλά ελάτε στη θέση μας.
Ευχαριστώ που με διαβάσατε....
ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ.... έχει βγάλει ήλιο