Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Στο Mugello motogp στην Φλωρεντια και στους αμπελωνες της Τοσκανης  (Αναγνώστηκε 1430 φορές)
Pin
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #15 στις: Ιούλιος 09, 2011, 03:35:51 μμ »

μολις παρατηρησα την υποδηματολογικη αποψη του πιν Χεχε

λογικα οι ιταλιδουλες πρεπει να τον πολιορκουσαν

Δεν ειναι υποδηματολογικη αποψη, ειναι χωροταξικη (το μικροτερο ωστε να χωρεσει στη τσαντα)

Για τα υπολοιπα, απαξιω να απαντησω ακριβως οπως απαξιουσαν και οι Ιταλιδουλες να με πολιορκησουν biggrin
Καταγράφηκε
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #16 στις: Ιούλιος 09, 2011, 06:04:11 μμ »

Μπύρες Μπύρες Μπύρες
Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #17 στις: Ιούλιος 09, 2011, 08:45:48 μμ »

Δεν υπηρχε χρονος ουτε για μουσειο βασανιστηριων, oυτε φυσικα για καποια αλλο απ τα παμπολα και παγκοσμιως μοναδικα μουσεια ή γκαλλερι. Αν καποιος παντως παει για πρωτη φορα, δεν πρεπει να παραληψει μια επισκεψη στο Uffizi στη Φλωρεντια, που δεχεται καθημερινα,περισσοτερους απο 4000 επισκεπτες.  Confused

Η εκδρομη ηταν "Aρωμα Τοσκανης", και μια μερα Μουτζελο motogp. Για να παρεις μια ιδεα μόνο απ την "χωρα των Ετρουσκων", που γεννησε "γιγαντες" οπως τον Δαντη(Αλιγκερι), τον Μιχαηλ Αγγελο τον Ντα Βιντσι.  
 Η περιοχη εχει χαρακτηρισμενα 6 σημεια Unesco παγκοσμιας κληρονομιας. Αν προσθεσεις και τα περιξ (πχ. Ασσίζι, Αγ. Φραγκισκος, Καζαντζακης- ο φτωχουλης του θεου,...και παει λεγοντας), ...τότε ΟΥΤΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΟΥΝ.  know nothing

Δεν πηγαμε καθολου Πιζα και Λούκα.  

Αλλιως,....ταξιδευεις σαν τα παιδια με τα μηχανακια που ειδαμε στο καραβι - 40 ατομα που γνωριστηκαν μεσω ιντερνετ - και πηγαν,...motogp, Μπολονια, Φερραρα.
Οι 2 "διοργανωτες" ομως....επειδη ηξεραν οπως δηλωναν...καταφεραν να χαθουν ελαχιστα και... να κανουν τα 300χλμ Ανκονα-Φλωρεντια,....σε μολις 11 ωρες. Απ το βασικο δρομο.  idiot

Αρουραιους, καστορες ή αλιγατορες δεν ειδαμε στον Αρνο. Μαλλον, τρομαξαν απ τον ηχο 6 MG μαζεμενων,...ή ειναι μυθοι οπως το τερας του Λοχ Νες.  biggrin
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

nothin' but the blues

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #18 στις: Ιούλιος 09, 2011, 10:24:37 μμ »

Σκέψη τους ειχα βγαλει φωτογραφια  ,θα ψαξω να την βρω να τους δεις ... τους ντοπιους που ρωτησα μου ειπαν πως ονομαζονται nutria και ειναι πολυ εντυπωσιακα ζώα.
αυτα περι ζωολογίας  .... ακου εκει τερας του Λοχ Νες ....  Χεχε

Για το Uffizi τωρα . Οταν είχα πάει Φλωρεντία εμαθα ότι για να μπορέσει καποιος να μπει μεσα πρεπει να εχει κανει κρατηση για  εισιτήριο. Τουλάχιστον 2 μήνες πριν . Και ανάλογα και την εποχή βέβαια. Εγώ δεν πρόλαβα και εμεινα με το να το κοιτάζω απ έξω. Ελπιζω προγραμματιζοντας επισκεψη στην Φλωρεντία να καταφερω να έχω το πολυπόθητο εισιτηριάκι .

Για Πιζα , ενταξει δεν θα παθω τιποτα αν δεν ξαναπατησω το ποδι μου εκει , δεν μ αρεσε καθόλου .
Για την περιοχή του Λούκα , δεν μπορω να εκφερω γνωμη , και δεν εχω  πληροφορίες για την περιοχη περα απο το ότι είναι επαρχία της Τοσκάνης.

15 μερες ε ?
Ψηνομαι , κι ας κοιμαμαι σε καμπινγκ  Σσσσσσ

Τωρα για 300 χιλιομετρα σε 11 ωρες ... να γελάσω ή να κλάψω ?
Καταγράφηκε

Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν..
pegaso rules my heart  Love
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #19 στις: Ιούλιος 10, 2011, 08:15:12 μμ »

Σκέψη τους ειχα βγαλει φωτογραφια  ,θα ψαξω να την βρω να τους δεις ... τους ντοπιους που ρωτησα μου ειπαν πως ονομαζονται nutria και ειναι πολυ εντυπωσιακα ζώα.
αυτα περι ζωολογίας  .... ακου εκει τερας του Λοχ Νες .... 

Για το Uffizi τωρα . Οταν είχα πάει Φλωρεντία εμαθα ότι για να μπορέσει καποιος να μπει μεσα πρεπει να εχει κανει κρατηση για  εισιτήριο. Τουλάχιστον 2 μήνες πριν . Και ανάλογα και την εποχή βέβαια. Εγώ δεν πρόλαβα και εμεινα με το να το κοιτάζω απ έξω. Ελπιζω προγραμματιζοντας επισκεψη στην Φλωρεντία να καταφερω να έχω το πολυπόθητο εισιτηριάκι .

Για Πιζα , ενταξει δεν θα παθω τιποτα αν δεν ξαναπατησω το ποδι μου εκει , δεν μ αρεσε καθόλου .
Για την περιοχή του Λούκα , δεν μπορω να εκφερω γνωμη , και δεν εχω  πληροφορίες για την περιοχη περα απο το ότι είναι επαρχία της Τοσκάνης.

15 μερες ε ?
Ψηνομαι , κι ας κοιμαμαι σε καμπινγκ 

Τωρα για 300 χιλιομετρα σε 11 ωρες ... να γελάσω ή να κλάψω ?

Ούτε το ένα ...

Ούτε το άλλο ....

Ανέσυρε από τις αναμνήσεις σου το φετινό σου 36ωρο και ... ούτε θα κλάψεις ούτε θα γελάσεις ...

Ανθρωποι είσαστε ... λάθη κάνετε ...  Χεχε Χεχε
Καταγράφηκε
mourat
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #20 στις: Ιούλιος 11, 2011, 11:12:39 πμ »

παντα τετοια παιδια Μπύρες

πολυ ωραιες φωτο  
(θα κλεψω μερικες για να συμπληρωσω το αλμπουμ μου)

υγ1. Πινδαρε κοψε τις κακες παρεες (βλ. Ζορδαν)  Χεχε
υγ2. Θρυλε εισαι ................... ενας και μοναδικος notworthy
υγ3. μου αρεσε η συνθεση της παρεας, το παλιο με το νεο "αιμα" της λεσχης ok
Καταγράφηκε

MG STELVIO 1200 4V
 col de Turin edition
               κάθε Δευτέρα μετά τις 8 στον Βαλαωρίτη http://www.valaoritis.gr/
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #21 στις: Αύγουστος 08, 2011, 02:11:31 μμ »

παντα τετοια
την HDR του duomo στην Σιεννα την εβγαλες διαμαντη για μενα ?
θα ηθελα λιγα περισοτερα συννεφα αντι για δεντρα
απο που την τραβιξες?
Καταγράφηκε
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #22 στις: Αύγουστος 18, 2011, 07:28:45 μμ »

Δεν ειναι HDR Γρηγορη. Μονταζακι ναι. Ο ουρανος και τα συνεφα ειναι..."παραμυθι-κάστανο". Απο...την Λιβαδειά, που ειχα παει με Θρυλο να δω αγωνα του Ολυμπιακου.  Χεχε

Αυτου του ειδους τις "αισθητικες παρεμβασεις", τις επικροτω στο φωτοσοπ. Θα μπορουσε καλιστα να ειναι αληθινη,...αλλά πεσαμε σε μερα "λιακαδα-θανατου" και με ουρανο χωρις χρωμα.  Χεχε

Ειναι τραβηγμενη απ την ΝΔ εισοδο της παλιας πολης.
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: