Εδώ και 2 χρόνια προσπαθούσα να κάνω το ταξίδι και διάβαζα σχετικά. Σχεδόν ποτέ όμως δε κατάφερα να το οργανώσω. Τη μια δεν είχα μέρες, την άλλη δεν είχα λεφτά.
Έγιναν και περικοπές στα χλμ.
Πήγα Βουλγαρία, πήγα Ρουμανία αλλά ο στόχος ήταν αλλού.
Ξαφνικά το αποφάσισα Δευτέρα πριν τις πανελλαδικές απεργίες της Τρίτης και της Τετάρτης.
Δεν ήθελα να είμαι εδώ. Ήξερα και ότι θα γίνουν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Αρνήθηκα βασικά να το ζήσω.
Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος και σίγουρα χωράει πολύ κουβέντα, αλλά έτσι μου ήρθε εκείνη την ώρα κι έτσι έκανα.
Παρόρμηση μεν, με σχέδιο ετών δε.
Πήρα και τον Jr μαζί για παρέα.
Έτσι κι αλλιώς δεν προλάβαινα να πω σε κανέναν άλλο.
Είπα στο Καββαδία που δεν έχει υποχρεώσεις, αλλά κι αυτός έδινε εξετάσεις στο ΤΕΙ. (παρά λίγο να τα βροντήξει)
Πακετάραμε στο γρήγορα λοιπόν, χάρτες λεφτά, πιστωτική και δρόμο.
Ο Jr τα δέρματα κι εγώ κορντούρα με επένδυση στο παντελόνι. (που ευτυχώς είχα μαζί)

Κρατήστε αυτή τη φωτογραφία ως μέτρο σύγκρισης
Ξεμπερδεύουμε από την εθνική στο άψε σβήσε και μπαίνουμε Βουλγαρία. Επιτέλους δεν έχει πια διόδια και η βενζίνη είναι αισθητά πιο φτηνή (1ε περίπου)

H μηχανή μας άρεσε πολύ στους Βούλγαρους
Οι δρόμοι όμως στενοί.
Δυο πράγματα τονίζω για τη Βουλγαρία
-Ποτέ την Κυριακή…
Όλοι οι άσχετοι βγαίνουν βόλτα και η καραμπόλα πάει σύννεφο, με τρομακτικά αποτελέσματα.
-Πάντα κοιτάμε τον καθρέφτη και πάντα δεξιά. Έρχονται από πίσω διάφοροι Νεοβούλγαροι με εξωφρενικές ταχύτητες και μεγάλα αυτοκίνητα.
(αυτό το δεύτερο κρατήστε το και για όλες τις χώρες του πρώην Αν. Μπλοκ.
Τα υπόλοιπα για τη Βουλγαρία τα έχουμε ξαναπεί οπότε να μην επαναλαμβάνω
Μόνο ότι σταμάτησα στο Λούκοβιτ αυτή τη φορά (920χλ από Αθήνα).
Ξενοδοχείο Diplomat, 68e το δίκλινο με πρωινό άψογο.
Διαθέτει και στριπτιζάδικο το βράδυ αλλά αυτό δε φαίνεται να είναι πρόβλημα για αυτούς, ούτε επηρεάζει τη λειτουργία του υπόλοιπου ξενοδοχείου ώστε να ενοχλεί.

Η φωτογραφία του Τσε όμως δίπλα στα ξέκωλα ήταν ενοχλητική.

Η θέα από το δωμάτιο.
Ένα σπαστικό ψιλόβροχο μας συνοδεύει στα τελευταία νυχτερινά χιλιόμετρα.
Τα φώτα μου δεν είναι ρυθμισμένα και με το βάρος η δέσμη έχει αναίβει ψιλά.