Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: BALKAN EXPRESS  (Αναγνώστηκε 1156 φορές)
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

nothin' but the blues

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #15 στις: Αύγουστος 22, 2011, 12:55:54 μμ »

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ : ΔΕΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ

http://youtu.be/SkrG4fyPrAg

... to be continue!

Ελένη αν αντέχεις .... σου ετοιμάζω ταξίδι ....

Ελπίζω η απάντηση της να είναι πως "ναι ,αντέχω"

Συγχαρητήρια και στους δυο σας ...

Πολύ όμορφο ταξιδιωτικό , όμορφο κείμενο , φωτογραφίες , σχολιασμός ...

Το βίντεο πολύ καλό επίσης , με μουσική εξαιρετική που δένει με το θέμα ...

Ευγε  ok ok

Καταγράφηκε

Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν..
pegaso rules my heart  Love
VAS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #16 στις: Αύγουστος 22, 2011, 01:45:53 μμ »

Πολύ ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση άνοιξε παράλληλα με το ταξιδιωτικό...ίσως και να τη μεταφέραμε σε άλλη ενότητα...

Ωστόσο θα εκφράσω τη δική μου απορία που είναι γενικόλογη βέβαια...

Δεν έχω καταλάβει ποτέ τι σχέση μπορεί να έχουμε οι Έλληνες με την αποκαλούμενη (από τους ιστορικούς και μη) Φραγκοκρατούμενη "Δύση".....και γεωγραφικά αλλά και πολιτισμικά.... know nothing

Επίσης ποιος, πότε και γιατί μας έχει μεταδώσει την πρεμούρα να λεγόμαστε "Δυτικοί" ενώ δεν είμαστε...

Από την άλλη, μήπως είμαστε και "ανατολίτες"...χμμμ  Σκέψη......πέραν από υπόδουλοι για κάμποσα χρόνια και την αναπόφευκτη στίξη που αυτό μπορεί να επιφέρει σε διάφορα θέματα, μάλλον δεν είμαστε ούτε κι απ' αυτό...( η ιστορία λέει)

Μα δεν μας αρκεί να λεγόμαστε Έλληνες..?? - (η έστω Νεοέλληνες εμείς οι νεώτεροι Χεχε)

και τελικά...τι καλό έχουμε δει από τους "δυτικούς" για να θέλουμε και να τους μοιάσουμε... Ντροπή...αφού, όπως έγραφε πριν χρόοοονια (φαντάσου) κάποιος που θα έπρεπε κάποια στιγμή να ανακηρυχθεί σε σύγχρονο εθνικό μας ποιητή...

" μας τη φέραν οι "Βάρβαροι"
μας φλομώσαν στο ψέμα
μας τρελάναν στα πέναλτυ
και δεν έχουμε τέρμα...!!!"

Καταγράφηκε

Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
miraze
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

μπαλαλάικα

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #17 στις: Αύγουστος 22, 2011, 02:11:40 μμ »

Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό με διαφορετική γραφή και παρουσιάση..............  ok

Μπράβο παιδιά................πάντα τέτοια  Μπύρες
Καταγράφηκε

Ολοκλήρωσα το 36ωρο, παρολο που....είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας και μακρυμάλλης  Χεχε
miraze
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

μπαλαλάικα

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #18 στις: Αύγουστος 22, 2011, 02:13:41 μμ »

...............................................
και τελικά...τι καλό έχουμε δει από τους "δυτικούς" για να θέλουμε και να τους μοιάσουμε......αφού, όπως έγραφε πριν χρόοοονια (φαντάσου) κάποιος που θα έπρεπε κάποια στιγμή να ανακηρυχθεί σε σύγχρονο εθνικό μας ποιητή...

" μας τη φέραν οι "Βάρβαροι"
μας φλομώσαν στο ψέμα
μας τρελάναν στα πέναλτυ
και δεν έχουμε τέρμα...!!!"

ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ  Χεχε Χεχε Χεχε Χεχε

Tzimhs Panoushs Ax Eurwph!
Καταγράφηκε

Ολοκλήρωσα το 36ωρο, παρολο που....είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας και μακρυμάλλης  Χεχε
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #19 στις: Αύγουστος 22, 2011, 02:28:54 μμ »

οφ τόπικ (περίπου δηλ.)

κρατάμε κάποιες συνήθειες αρχαιοελληνικές της κλασικής περιόδου...

η γλώσσα μας είναι παιδί της της κοινής Ελληνικής (Ελληνιστικής) της Αλεξανδρινής περιόδου...

η θρησκεία, το νομικό μας σύστημα (εν πολλοίς) και πολλά ήθη και έθιμα είναι Βυζαντινά...

έχουμε Τούρκικες, Αραβικές, Φράγκικες, Σλαβικές επιρροές...

ιδεολογικά είμαστε αρχαιοέλληνες γιατί έτσι μας έπεισαν οι Γερμανοί Ελληνιστές του 18ου αιώνα...

το κράτος το Νεοελληνικό, το οφείλομεν εις την Δύσην γιατί έτσι αποφάσισαν Γάλλοι, Άγγλοι και Ρώσοι ως μέρος της λύσης του Ανατολικού ζητήματος...

είμαστε δηλ. ολίγο μπερδεμένοι... αλλά ποιός δεν είναι; οι Ευρωπαίοι μήπως; μπα... μια ματιά στην ιστορία της Ευρώπης των τελευταίων 300 ετών φτάνει...

εμένα μου κάνει και το Βαλκάνιος και το Έλληνας και το Νεοέλληνας, ακόμα και το Ρωμιός μου κάνει αν και δεν μ' αρέσει το ιδεολογικό του περιεχόμενο... αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα και θα το λύσω μόνος μου...

ον τόπικ...

πολύ ωραίο ταξίδι, ελπίζω να είναι το επόμενό μου...  ok
Καταγράφηκε

Αντισυνταγματάρχης.
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #20 στις: Αύγουστος 22, 2011, 03:06:05 μμ »

John Lennon - Imagine
Καταγράφηκε

αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #21 στις: Αύγουστος 22, 2011, 05:11:51 μμ »

Εγώ και η γυναίκα μου κάναμε αυτό το ταξίδι για να επιβεβαιώσουμε ότι ...
Γουστάρουμε ''Ευρώπη'' : Φάτσες , συμπεριφορές , νοοτροπία. Βαρεθήκαμε  τη φράση  ''έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες'' που λέμε κάθε φορά που θέλουμε να δικαιολογήσουμε την ανικανότητα και την τεμπελιά μας.

Εγώ έζησα Ευρώπη 11 χρόνια πάνω κάτω και ούτε ανίκανος αισθάνομαι, ούτε τεμπέλης, ούτε τους κάνω κέφι.
Γιατί?
Θα στο πω απλά, γιατί δε πιάνονται φίλοι.  
Έχω πάει Βουγλαρία αρκετές φωρές και θα ξαναπάω όταν μπορέσω.
Ο Αλβανός μπάτσος έχει πλάκα.
 Χεχε

Ο Ελβετός... είναι ΓΟΥΡΟΥΝΙ !

υγ
Πάντα τις χάνω τις καλές Βουλγάρες...
 Χεχε

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 22, 2011, 05:14:57 μμ από KTiNoS » Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
mitrog
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Wannabee

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #22 στις: Αύγουστος 22, 2011, 05:26:12 μμ »

Προφανώς και η γεωγραφική θέση της Ελλάδας είναι η απόληξη της Βαλκανικής χερσονήσου.
Ο όρος Balkan έχει αποδοθεί από τους Τούρκους ( μέχρι τότε λεγόταν χερσόνησος του Αίμου ).
Όπως και να το κάνουμε δεν έχουμε να επιδείξουμε τον ίδιο πολιτισμό με τους υπόλοιπους Βαλκάνιους ( ξεκινώντας από την αρχαιότητα), χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο ο δικός τους πολιτισμός. Το Ντουμπρόβνικ όπως και το Τρογκιρ
( Τραγουριον ) είναι αποικίες των Ελλήνων τον 7ο και 4ο αιώνα π. Χ. αντίστοιχα . Ηρθε η Οθωμανική αυτοκρατορία αργότερα και άλλαξε ενννοείται κατά πολυ - κατά την ταπεινή γνώμη μου - και την δικιά μας αλλά και των άλλων Βαλκάνιων την νοοτροπία . Ενδεχομένως προσαρμόστηκε περισσότερο η δικιά μας πάνω στην δικιά τους , για λόγους επιβίωσης. Δεν είμαστε Δυτικοί και ούτε θέλουμε" να ανήκομεν εις τη Δύση " δεν ήταν αυτή η ειδοποιός διαφορά που ήθελε να καταδειχθεί . Η Βαλκανική  χερσόνησος είναι η πιο πυκνοκατοικημένη από τόσους διαφορετικούς πολιτισμούς , όχι πάντα ειρηνικά . Ο καθένας λοιπόν βάζει το κομμάτι του σε αυτήν την άκρη της γης , ίσως εμείς να έχουμε βάλει μεγαλύτερο. Αυτή ήταν και είναι η διαφορά με τους υπόλοιπους , όχι κατώτερους , αλλά διαφορετικούς . Μην ξεχνάμε επίσης ότι μεγάλο ρόλο σ' αυτήν την συναδελφικότητα των Βαλκανίων έπαιξε και ο Χριστιανισμός .Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει όλο αυτό (το ταξίδι και τα σχχόλια του στην παρουσίαση ) ως οδηγό για ένα δικό του μελλοντικό ταξίδι , και κατα κύριο λόγο τα σχόλια αφορούσαν αυτούς που χρησιμοποιουσαν τους δρόμους ( δεν λέγονται οδηγοί ) ,  τις συναναστροφές με ανθρώπους έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα ( καφές, νερό βενζίνα ) οι οποίοι πονηρά σκεπτόμενοι ήθελαν να κοροιδέψουν εξασφαλίζοντας λιγα περισσότερα ευρώ . Εν τέλει δεν είναι ανάγκη να ανακινείται ένα τόσο μεγάλο θέμα για την θέση μας στην Ευρώπη , αυτή στα Βαλκάνια είναι κατοχυρωμένη . Ο σεβασμός προς τους λαούς φανταζομαι ότι είναι ή πρέπει να είναι γνώρισμα κάθε ταξιδιωτη , το ίδιο συμβαίνει και με εμάς . Τα κακώς κείμενα που εμάς δεν ταιριάζουν με την δική μας στάση ζωής και θέση στον κόσμο ετούτο  νομίζω ότι μπορούμε να τα σχολιάσουμε . Δεν θα θεοποιήσουμε τη βρωμιά , την κλεψιά και την απραξία μόνο για να πούμε ότι είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό των Βαλκανίων . Για την υπογραφη Ελένη που ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι .  

Καταγράφηκε
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #23 στις: Αύγουστος 22, 2011, 06:51:28 μμ »

Αγαπητοι συμφορουμιτες,...ανθρωπολογοι,γενετιστες, εθνολογοι και λαογραφοι, θα καταθεσω κι εγω την...ασχετη-ισως και off topic ταξιδιωτικη μου θεση.  Χεχε

Δημητρη δεν μπορουσες να δωσεις καλυτερα την εικονα στους Αλβανικους δρομους, με την φωτο Asterix - ολοι εναντιων όλων (κυριως με Μερσεντες σειρας W 123/126 και λιγα "κάθετος").
2 φορες εχω παει -κι αν δεν συντρεχουν λογοι -δεν ξερω γιατι πρεπει κανεις να την επισκεφτει.

Βουλγαρια. 3 φορες προσπαθησα να την γουσταρω -απετυχα. Δεν ξερω γιατι, αλλά νομιζω ειναι η πιο νεροβραστη χωρα που εχω παει. "Κιτς μαν κλεϊ" (οπως εξαλου και ολες του πρωην ανατολικου μπλοκ) - αλλά τουλαχιστον με τους Ρουμανους διασκεδαζεις (οπως λεει κι ο Κτηνος για τον Αλβανο μπατσο). Η Βουλγαρια ειναι κατι, αχρωμο, αγευστο και αοσμο. Κατι θελει να σου πει...αλλά τελικα δεν μπορει να το διατυπωσει.

Σλοβενια = ΑυστροΓερμανια. Οπως το ειπες. Καμμια σχεση με Βαλκανιζατερ

Κροατια: Μη μου μιλατε για ρουφιανους, τσατσους και γλυφτρονια. Following the pattern of other fascist regimes in Europe, the Ustashi enacted racial laws, formed eight concentration camps targeting minority Serbs, Romas and Jewish populations, as well as Croatian partisans. The biggest concentration camp was Jasenovac in Croatia. The NDH had a program, formulated by Mile Budak, to purge Croatia of Serbs, by "killing one third, expelling the other third and assimilating the remaining third". The first part of this program began during WWII with a planned genocide in Jasenovac and other locations in the NDH[9] The main targets for persecution, however, were the Serbs. 600.000s of Serbs were killed.. (απο wikipedia -ετσι για να μην ξεχνιομαστε)
Εβγαλαν και βγαζουν παιχταραδες -αθληταραδες και αληταραδες. Δεστε το χαρτη και δειτε που ειναι το Ντουμπροβνικ. Εδωσαν 7χλμ παραλια στους "κατωτερους" Βοσνιους και συνεχισαν να "μαζευουν παραλια"....
Κι αν κατσεις να μιλησεις μαζι τους, αυτοκαλουνται και large γιατι....οι Ιλλυρες ειχαν ολη την ακτη δικη τους.  idiot
Παροτι προσωπικα δηλωμενος αντιΚροατης και φιλοΣερβος, για χαρην της ιστορικης αληθειας, τα χωματα που πατουν σημερα οι "μαγγες" ειναι τα πλεον ιστορικα μ αυτα των Ελληνων.

Σερβους δεν τους εζησες Δημητρη. Αλλος λαος. "Aνταρτες" φυση και θεση ανθρωποι. Καθαροι, ισοι, αποτομοι και παντελονατοι. Αλλά νοσταλγοι του παρελθοντος αρα και πλεον μ ό ν ο ι.  know nothing
Εγω παντως ειμαι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Απο ενδοχωρα πολυ ομορφη, ειδικα ΝΔ. Απο θαλασσα,...οσο και το Καρπενησι.

Μαυροβουνιο μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ χωρα σε ομορφια που παραμενει "σχετικως" στα αζητητα. Μεχρι προσφατως ηταν "η παραλια" των Σερβων μιας και ηταν μαζι Σερβια & Μοντενεγκρο. Το ΄05 που πρωτοπηγα εκει, ειχα κανει μια "προφητεια". Μαυροβουνιο και Βοϊβοντινα θα αποσχιστουν. Το πρωτο μερος ηδη εγινε.

Βοσνια (πανω) και Ερζεγοβινη (κατω), εχουν σπουδαια πραγματα να δειξουν στον ταξιδιωτη. Σαραγιεβο, Μοσταρ, Μπανια Λουκα, ποταμια-πολυ νερο μωρ αδελφακι μου(Σαβα, Μποσνα,Νερέτβα) και δριμους. Βασικα ομως ειναι το "ανδρο" των απομειναριων του Μουσουλμανισμου και της μπούρκας - που θα εγραφαν και οι λαογραφοι μας παραπανω.

Κλεινοντας να πω οτι οι λαοι δεν ειναι μπουγατσα που κοβεις το κομματι με ξεκαθαρα ορια. Αμετρητες συνθηκες και "συμφωνιες μεγαλων", τραβηξαν εκατονταδες γραμμες πανω στον παγκοσμιο χαρτη. Xαρακτηριστικοτερο παραδειγμα τα περισσοτερα συνορα της Αφρικανικης ηπειρου - τραπέζια και πεντάγωνα (thanks to G. Britain, France & Nederlands)
Οι κατοικοι πχ. της ΒΔ Ρουμανιας της περιοχης Κλουζ-Ναποκα, σχεδον καμμια σχεση δεν εχουν με Ρουμανους. Οι περισσοτεροι δε, μιλανε Ουγγρικα.
Oλη η Δυτικη Πολωνια ειναι Πολωνοι κατ' ευφημισμο.Γερμαναραδες βεροι ειναι, αλλά οταν ο Σταλιν τσιμπησε ολο το ανατολικο κομματι τους (των Πολωνων), για να εχει δωματιο με θέα στην Βαλτικη, τους το εδωσε "αντιπαροχη", απ την γερμανικη πλευρα -μιας και η 2η φορα ηττημενοι Γερμανοι, εδιναν βιζιτα τη γη τους.
Για να μην πηγαινουμε ομως τοσο μακρια. Προσωπικα, δεν ειδα "τον Ελληναρα" στην Καβαλα -ουτε στην Ξανθη. Τον εχω δει ομως στο Ορμενιο. Φαινεται οτι τ αστικα κεντρα εχουν αλλους "σενσορες"

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑΞΙΔΑΡΑ. Πολυ λιγες μερες ομως γι αυτα που εχουν να σου δειξουν αυτα τα μερη (πχ. Steti Stefan που ειδα σε φωτο σου, εχω ξοδεψει μια μερα ολοκληρη). Να πας και να ξαναπας. ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, κι οσο μπαινεις στο "νοημα" τοσο και θα σ αρεσει. Xρονια προτρεπω τον κοσμο να παει σ αυτες τις χωρες κι οτι δεν εχει να φοβηθει τιποτα - αντιθετως με καποια άλλα αναγνωσματα που εχω διαβασει που γραφουν...ιστοριες με δρακους, προκειμενου να παρουσιασουν πιο ηρωικό το ταξιδι τους.

ΥΓ. Ολα καλα, αλλά το Ιταλικο παρτιζανικο "bella ciao"  κομματι στο βιντεακι σου, που κολλαγε ρε αδελφε?  Χεχε
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
mitrog
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Wannabee

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #24 στις: Αύγουστος 22, 2011, 10:41:43 μμ »

Διαμαντή ... ξεκινάω ανάποδα ...

Το τραγουδάκι στο βίντεο (γνωρίζω πολύ καλά τι είναι - ιταλικό αντιστασιακό τραγούδι του 2ου Παγκοσμίου πολέμου που έχει όμως μεταφραστεί και τραγουδηθεί από όλους τους Βαλκάνιους) μου κόλλαγε σε ρυθμό και ύφος.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα για τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Έγραψες σύντομα και περιεκτικά όλα όσα και εγώ πιστεύω.

Με νευριάζει που ως Έλληνας (τιμή μου) ζηλεύω την οργανωμένη κοινωνία πολιτών Σλοβενίας , Κροατίας , Αυστρίας κ.λ.π όταν γνωρίζω ότι αυτοί διδάχθηκαν , διδάσκουν και ακόμα διδάσκονται από την αρχαία Ελληνική πολιτεία. Γιατί;

Για τους Σέρβους το it's O.K. που έχω βάλει εμπεριέχει όλα όσα έγραψες. Τους αγαπώ , τους έχει φιλοξενήσει η γυναίκα μου (1993-1994) και είναι οι αδικημένοι της ιστορίας.

Το ταξίδι - αστραπή έγινε για να ''πιάσουμε'' το άρωμα των λαών που περάσαμε. (Μας έμεινε βέβαια περισσότερο το καυσαέριο στα Τίρανα)

Συμφωνώ μαζί σου ... έχουμε ήδη πεί με την Ελένη ότι θα ξαναπάμε  Μαυροβούνιο , Βοσνία Ερζεγοβίνη  και σε άλλες περιοχές , που σ' αυτό το ταξίδι απλά περάσαμε , όταν θα έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες ημέρες.

Το δικό σου ταξίδι και του Dakota (ολοκληρωμένα ταξίδια για αυτές τις περιοχές) ήταν η αφορμή για μας.

Την επόμενη φορά που θα πάμε λέμε να στερηθούμε τις ομορφιές της Αλβανίας και της Βουλγαρίας biggrin

Για το τέλος ...
Καλά ρε Διαμαντή εγώ , να κάνω 4000χλμ σε 5,5 μέρες , η γυναίκα μου;
Καλά τη λέω καμήλα! Ούτε νερό δεν πίνει όλη μέρα. Αυτή έκανε την ταξιδάρα! 

Καταγράφηκε
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #25 στις: Αύγουστος 29, 2011, 11:50:15 μμ »

κάποιος είχε πει (δεν θυμάμαι ποιος... ο Τσώρτσιλ; ) ότι τα Βαλκάνια παράγουν περισσότερη ιστορία, απ' όση μπορούν να καταναλώσουν...
Καταγράφηκε

Αντισυνταγματάρχης.
saddle69
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Averel "The Handsome" DALTON

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #26 στις: Αύγουστος 29, 2011, 11:53:20 μμ »

κάποιος είχε πει (δεν θυμάμαι ποιος... ο Τσώρτσιλ; ) ότι τα Βαλκάνια παράγουν περισσότερη ιστορία, απ' όση μπορούν να καταναλώσουν...

Ας συνεχίσουμε να την αναζητάμε ομως .....μονο καλο μας κανει !!  Μπύρες
Καταγράφηκε

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ! 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ !
mitrog
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Wannabee

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #27 στις: Νοέμβριος 14, 2011, 02:02:36 μμ »

BALKAN EXPRESS ... ON THE ROAD  Σσσσσσ Με ΄΄διαφορά φάσης΄΄ κάτι μήνες  hiding
Μπορείτε στα βιντεάκια να δείτε κάποιες από τις διαδρομές σε μορφή ΄΄μουσικών βίντεο κλιπ΄΄ Μπύρες
http://youtu.be/42rI3YjVtQc
http://youtu.be/yEqRuzN9-B0
http://youtu.be/qa3snrkNSm4
http://youtu.be/vqk1H-RIpSA
http://youtu.be/MAJjag5FwLM
http://youtu.be/zuMlC5TcZrw
http://youtu.be/Cp8jr2Mu5OE
http://youtu.be/jadPB4KXxoI
http://youtu.be/hGPu7zxlDH0
http://youtu.be/eQ48R7N0Lv4
http://youtu.be/W0I45u81-Ys
http://youtu.be/Viitj_cbaPU
Πιστεύω να μην πληρώσω πνευματικά δικαιώματα για τις μουσικές  Τιιιι?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2011, 04:49:30 μμ από mitrog » Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: