Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: τωρα που ο νικολαου αποσυρετε τη γινεται με το service???  (Αναγνώστηκε 949 φορές)
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #15 στις: Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:37:38 μμ »

συμπληρωματικά οι παράγραφοι ε) και στ) της γνωμοδότησης, αφορούν τις "γκρίζες" ζώνες, δηλ. την περίπτωση που για την βλάβη για την οποία ζητήται δωρεάν κάλυψη ευθύνεται ο μη εξουσιοδοτημένος. Τότε δεν καλύπτεται η βλάβη από την εγγύηση, αλλά το βάρος της απόδειξης το φέρει ο αντιπρόσωπος ή ο έμπορος ή ο εξουσιοδοτημένος...

τα συμπεράσματα δικά σας...
Καταγράφηκε

Αντισυνταγματάρχης.
kostas_patra
Guzzi Let Me Be
*

1100gs

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #16 στις: Σεπτέμβριος 07, 2011, 09:37:58 μμ »

όπου δεν μπόρεσα να τα βγάλω πέρα μόνος μου,  δοκίμασα και τον ηλία παπαρίζο στην διδύμων, στο αιγάλεω, πίσω από την καβάλας με την κηφισού
αναλαμβάνει και Mg.
άξιος μάστορας και ντόμπρος απέναντι στον πελάτη.
δεν σου κάνει κόντρα ξύρισμα και δεν πουλάει κούκους γι αηδονια

απ τον συνταξιοδοτηθέντα, ένα κακό πέρασμα και ποτέ ξανα
χαίρομαι που απ ότι φαίνεται ήμουν η εξαίρεση

τα στοιχεία μου πάντα διαθέσιμα
κ ω νσταντακόπ ουλος κ ωστας, από πάτρα

Καταγράφηκε

υπάρχει μεγάλη απόσταση το να σε λένε μάστορας, από το να είσαι κιόλας
 "Πάντως πραγματικά το μηχανάκι αξίζει,είναι καινούριο και
anvas
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #17 στις: Σεπτέμβριος 07, 2011, 10:14:47 μμ »

Ναι στον Αστραχαν  ok, ετσι ειναι, και ειχαμε κανει και μια συζητηση με τον Κωστα (του Νικολαου) επανω στο θεμα που επισης το γνωριζει καλα και απλα περιμενει την αδεια λειτουργιας.
Τα Guzzi σιγουρα εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους αλλα δεν παυουν να ειναι κατασκευασμενα στην γη, δεν ειναι UFO... Και ειναι μαλιστα πολυ απλα μηχανικα, φτιαγμενα για να τα συντηρει ο ιδιοκτητης τους ευκολα !
Προσωπικα με στενοχωρει λιγο το θεμα εγγυηση, γιατι εχω 3,5 χρονια ακομα (εχω 2+2) , αλλα καινουρια πηρα επειδη κατα τυχη τη βρηκα φθηνα. Αλλιως θα επαιρνα μεταχειρισμενο για να βαζω χερι.... που και τωρα βαζω λιγο αλλα πιο διακριτικα... Πχ λαδακια - φιλτρο θα αλλαξω μονος μου την αλλη βδομαδα Χεχε

Ετσι κι αλλιως ελαχιστοι θα εχουμε καινουρια μηχανακια σε εγγυηση στο μελλον και η χαρα που σου δινει η καλη σου οταν εισαι βραδι μουντζουρωμενος με λαδια και μπυριτσα διπλα της ειναι η μιση χαρα του μοτοσυκλετισμου.... race
Καταγράφηκε

Ανδρεας Β.
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: