|
bil
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #45 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 05:59:58 μμ » |
|
και ακόμα δεν άρχισε να χάνει λάδια ; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Συνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #46 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 07:30:25 μμ » |
|
και ακόμα δεν άρχισε να χάνει λάδια ;  Μπα... η μια εξάτμιση κουδούνιζε περίεργα και του την αλλάξανε... δεν μου φάνηκε για γκαντέμης... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
bil
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #47 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 09:26:04 μμ » |
|
και ακόμα δεν άρχισε να χάνει λάδια ;  Μπα... η μια εξάτμιση κουδούνιζε περίεργα και του την αλλάξανε... δεν μου φάνηκε για γκαντέμης...  Αυτό το είχα πάθει και εγώ ! Σε λίγο θα χάνει και λάδια. Να δείς .... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #48 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 09:50:40 μμ » |
|
η πρώτη μου ματιά από κοντά......Πανέμορφο μηχανάκι....οι Ιταλοί έδωσαν ρέστα...  ο φίλος πρέπει απλά, κάποια στιγμή, να το πλύνει κιόλας 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Συνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #49 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 09:59:36 μμ » |
|
Πανέμορφο μηχανάκι....οι Ιταλοί έδωσαν ρέστα...  ο φίλος πρέπει απλά, κάποια στιγμή, να το πλύνει κιόλας  Ολα σωστά... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #50 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 11:07:00 μμ » |
|
Βασικά δε μου άρεσε, ίσως φταίει ότι ήταν βρόμικο. Είχε σπάσει και το νικέλ στο ντεπόζιτο… Νομίζω ότι το απλό σπορτ με τα κλιπ ον μ αρέσει πιο πολύ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
|
thrylos
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #51 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 11:16:35 μμ » |
|
Μπα... η μια εξάτμιση κουδούνιζε περίεργα και του την αλλάξανε... δεν μου φάνηκε για γκαντέμης...  Αυτό το είχα πάθει και εγώ ! Σε λίγο θα χάνει και λαδια ! Να δείς ....  Γιατι τοσο εμπειροι που ειστε σπαμαρετε συνεχεια ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Συνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #52 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 11:42:29 μμ » |
|
Μπα... η μια εξάτμιση κουδούνιζε περίεργα και του την αλλάξανε... δεν μου φάνηκε για γκαντέμης...  Αυτό το είχα πάθει και εγώ ! Σε λίγο θα χάνει και λαδια ! Να δείς ....  Γιατι τοσο εμπειροι που ειστε σπαμαρετε συνεχεια ?  Γιατί έχει πλάκα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Corvo
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #53 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 11:48:07 μμ » |
|
Μπα... η μια εξάτμιση κουδούνιζε περίεργα και του την αλλάξανε... δεν μου φάνηκε για γκαντέμης...  Αυτό το είχα πάθει και εγώ ! Σε λίγο θα χάνει και λαδια ! Να δείς ....  Γιατι τοσο εμπειροι που ειστε σπαμαρετε συνεχεια ?  Γιατί έχει πλάκα...  μοντερατορας πραμα τωρα....μα δεν ντρεπεσαι καθολου???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλεξανδρος Destination, is the trip
|
|
|
jimlemans
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #54 στις: Σεπτέμβριος 15, 2011, 07:26:07 μμ » |
|
Να εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε , οταν λεω ΣΙΚΕ ο διαγωνισμος ,ΔΕΝ εννοω τους αδερφους εν χριστο της ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ με τους μαυρους κυκνους που τραγουδαγαν agostini,εννοω κατι καραγκιοζηλικια απο το ψαροχωρι, και κατι βραβεια για καλυτερο "ηχοσυστημα" κτλ...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!
|
|
|
|