Σελίδες: [1] 2   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Abs se 1200 sport ???  (Αναγνώστηκε 679 φορές)
kostas-vet
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Fetish
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 03:32:42 μμ »

Εχω μια απορια.Ειχα κανα 2 γλυστριματα και χασιμο μπροστινου ευτυχως χωρις πτωση,απο γερο και γρια που αποφασισαν να ακινητοποιηθουν στα 2 λεπτα κιολας απο το σπιτι μου.
Προβληματιστηκα μηπως πρεπει να ψαχτω για after market abs αλλα δεν βλεπω πουθενα ποσο θα κοστιζε μια εγκατασταση ενος τετοιου συστηματος .
Επισης πιστευετε οτι ειναι το ιδιο αξιοπιστο με το μαμισιο,θελει πολυ μερακλιδικη τοποθετηση?
Εχει καποιος ενα site με τιμες γιατι ανοιγω το agostini και κανα 2 αλλα και δεν βρισκω τιποτα!!
Το κακο βεβαια ειναι οτι δεν μπαινει στους δισκους μαργαριτα οποτε θα πρεπει να αλλαχτουν και να πωληθουν.....
Αυτα βεβαια θα γινουν αν το κοστος ειναι σε ανθρωπινα επιπεδα επι εποχης ΔΝΤ...... Οοοοο
Καταγράφηκε
faraway
Guzzi Fetish
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

always faraway....

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 04:19:06 μμ »

Δεν ξέρω σε motoguzzi τι παίζει , αλλά για να πάρεις μια ιδέα , σε caponord να μπει το μαμίσιο abs έρχεται πάνω κάτω στο 1000ρικο ... με μεταχειρισμένο abs . biggrin

Το σκέφτομαι και γω ....αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη . Χεχε
Καταγράφηκε
labros
Εγγεγραμμένοι
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 04:52:18 μμ »

Εχει καποιος ενα site
Εαν βρώ μια σελίδα που έχω κρατήσει απο ένα after market abs θα σου πω site να μπείς να δείς.
Η γνώμη μου πάντως, προσπάθησε να εκπαιδεύσεις το δεξί σου χέρι σαν abs.  old
Σε τέτοια θέματα ασφαλείας κανένας πιο σχετικός απο την μαμά  motoguzzi

Καταγράφηκε
KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 05:00:49 μμ »

Εγώ λέω να ψάξεις για λάστιχα…
(πρώτα)
Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
thrylos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 06:28:41 μμ »

Εγώ λέω να ψάξεις για λάστιχα…
(πρώτα)

Κι εγω . . .
Καταγράφηκε
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 08:17:30 μμ »

Προσωπικά θα ιυοθετούσα πιο αμυντικό τρόπο οδήγησης και μεγαλύτερες αποστάσεις. Οι παπούδες δε θα πάψουν να υπάρχουν και το ABS το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να σου επιμηκύνει την απόσταση ακινητοποίησης.

Τα δυό μου ευρωσέντ.
Καταγράφηκε
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 08:48:37 μμ »

Κώστα ,η γνώμη μου είναι σύμφωνη με τους προλαλήσαντες σύν οτι ποτέ δεν θα εμπιστευό**** κάποια "μετατροπή" στα φρένα της μηχανής μου ( τέτοιυ μεγέθους τέλωςπάντων ). Αν θέλεις τόσο πολύ ABS και έχεις εξαντλήσει το θέμα ελαστικά, αλλαγή τρόπου οδήγησης, εκπαίδευση της δεξιάς σου χούφτας  Χεχε, τότε πραγματικά πούλα το και πάρε ενα ίδιο με ABS ! Εγώ αυτό θα έκανα.

Τί μετατροπή να σου κάνει και ποιός ; Ποιόν εμπιστεύεσαι για αυτό ;  Σσσσσσ

Οταν είχα πάει για την Μπρέβα μου είχε μια ίδια στα ίδια χλμ περίπου με ABS. Αυτή ακόμα εκεί είναι ...
Καταγράφηκε
kostas-vet
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 09:38:33 μμ »

Τα λαστιχα ειναι ολοκαινουρια και οι δρομοι μας τραγικοι!!!
Καταγράφηκε
kostas-vet
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Fetish

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 03:22:06 μμ »

Η μηχανη δεν παιζει να αλλαχτει,μου αρεσει παρα πολυ...
Τωρα η εκπειδευση χουφτας ειναι σχετικη γιατι οταν συμβει η **** ειναι κλασμα δευτερολεπτου οποτε ειναι ενστικτο,πως να προετοιμαστεις σε κατι τετοιο...?
Και καλα το 1200 δεν εχει καποιου ειδους προεγκατασταση για abs ωστε να κουμπωσει το μαμισιο κατευθειαν επανω χωρις προβληματα ή κανω λαθος?
Site παντως δεν εχει βρει κανεις σας που να εχει συστημα abs και δισκους κανονικους?Δεν βρισκω πουθενα ρε γαμωτο εστω να ριξω μια ματια...
Καταγράφηκε
faraway
Guzzi Fetish

always faraway....

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 04:19:22 μμ »

Γιατί δεν ρωτάς σε ένα εξουσιοδοτημένο πόσο κοστίζει να τοποθετηθεί το μαμίσιο ?
Καταγράφηκε
labros
Εγγεγραμμένοι
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 05:42:02 μμ »

Site παντως δεν εχει βρει κανεις σας ?

Έλα, εδώ σ' έχω http://www.hsabs.com/   ok
Καταγράφηκε
faraway
Guzzi Fetish

always faraway....

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 06:11:10 μμ »

Site παντως δεν εχει βρει κανεις σας ?

Έλα, εδώ σ' έχω http://www.hsabs.com/   ok

Τι είναι αυτό Ασιατικό site ??
Εγώ μόνο ένα βίντεο βλέπω  ( με τρία χρέπια ) !!! Χεχε
Καταγράφηκε
Dakota
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

Coolantza Motorcyclist

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 11:20:14 μμ »

Κώστα επειδή το έψαξα και γω το θέμα αρκετά. (Επίσης οδήγησα το sport με ΑΒS και μετάνιωσα που πήρα το δικό μου χωρίς) θα σου πω το εξής.

Ναι γίνεται για έναν και μόνο λόγο. Επειδή βγαίνει από το εργοστάσιο και με ABS οπότε αγοράζεις τα εξαρτήματα που σου λείπουν. Για κανέναν λόγο δεν βάζεις οτιδήποτε άλλο.

Αξίζει τον κόπο? ΟΧΙ
Το κόστος είναι απαγορευτικό. Συμφέρει να πουλήσεις το δικό σου και να πάρεις ένα με ABS.
Χρειάζεσαι νέο εγκέφαλο, μονάδα ABS με αντλία, δισκόπλακες μπρος - πίσω με τους δίσκους των αισθητήρων, αισθητήρες, αντλία, σωληνάκια, καλωδίωση και μερικά ακόμα όπως διακόπτη απενεργοποίησης. Κόστος περίπου 4000€.....
Καταγράφηκε

Όχι άλλο σώσιμο.
deleted.gr
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 11:37:04 μμ »

δεν είναι δική μου γνώση, αλλά δική μου... ανάγνωση.

στο τρέχον τεύχος του ΜΟΤΟ, φιλοξενείται άρθρο του Kevin Ash για τα ABS.

Επιγραμματικά... το ABS είναι ένα αφιερωμένο σύστημα για τη μοτοσυκλέτα σου και μόνο (για το μοντέλο σου). Μπορεί δύο διαφορετικές φίρμες να φορούν την ίδια μάρκα ABS, αλλά ο προγραμματισμός του είναι τελείως διαφορετικός για κάθε μοτοσυκλέτα.

Αν θέλεις να τοποθετήσεις ABS στο μηχανάκι σου θα πρέπει να τοποθετήσεις αυτό που τοποθετείται - αν τοποθετείται εργοστασιακά - στο μηχανάκι σου με την έκδοση ABS. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι στην συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.

Οπότε μετά από αυτά που λέει ο Ash... ακούς αυτά που λέει ο dakota ή την αμέσως επόμενη και λιγότερο δαπανηρή λύση... να αλλάξεις το δικό σου με ένα με ABS.
Καταγράφηκε

anvas
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Σεπτέμβριος 27, 2011, 11:23:03 μμ »

Κωστα, επειδη εχω το 1200 με ABS μπορω να σου πω μετα βεβαιοτητας πως ειναι καταπληκτικο... Σε ενα σημειο : Μπορεις αφοβα να πατησεις τη μανετα και με τα 4 δακτυλα σε περιπτωση πανικου και απλως θα επιβραδυνει ασφαλως!!. Σε γλυστερο οδοστρωμα οχι μονο δεν αυξανει το μηκος φρεναρισματος, αλλα αντιθετως το μειωνει ! Σε καλο οδοστρωμα απλα δεν ενεργοποιειται.
Το μειον βεβαια ειναι η κακη αισθηση φρεναρισματος (σπογγωδης)... Επειδη απο τοτε που οδηγω μηχανακια εχω βαλει το μυαλο μου με τα δαχτυλα μου σε mode ανευ ABS (που σημαινει μπλοκαρει-αφηνω τη μανετα) 5000 χλμ τωρα και δεν λεω να το συνηθισω ακομα... νομιζω πως δεν εχω φρενα... ριχνω 1-2 εξαερωσεις τη βδομαδα...
Για το κοστος δεν ξερω ακριβως, αλλα οτι σου ειπαν τα παιδια ειναι αληθεια
Καταγράφηκε

Ανδρεας Β.
Σελίδες: [1] 2   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: