|
thrylos
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #15 στις: Σεπτέμβριος 21, 2011, 06:09:10 μμ » |
|
Και επειδη η φωτογραφια δεν ειναι απλα το πατημα ενος κουμπιου για αποθανατιση της στιγμης ας παμε σε ακομα πιο ....... βαθυτερα νερα  Τα δυο ποστ του Γιαννη http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,4878.msg65052.html#msg65052 και το πιο πανω του Κωστα θα μπορουσαν να ηταν ενα με τιτλο < Εμποροπανηγυρεις στην Ελλαδα του σημερα > Χρησιμοποιωντας και οι δυο την τακτικη της υπερβολης στην τεχνη, ξεκινωντας απο το τελειως αντιθετο σημειο αναφορας,ο ενας απο μια τριτοκοσμικη πανηγυρη , ο αλλος απο ενα υπερσυγχρονο κτηριο εμποροπανηγυρης, καταληγουν στον ιδιο γεωμετρικο τοπο της ανθρωπινης φυσης. Και στα δυο ποστ κυριαρχουν ιδια συναισθηματα και αναγκες οπως της επικοινωνιας [οι ανθρωποι μιλουν συνεχεια μεταξυ τους η στο τηλεφωνο ] της μοναξιας [δειτε τις φιγουρες μεσα στα μεγαλα παραθυρα του mall η το παιδι πανω στο φτιαγμενο παπι στο Αιγινιο ] της μητροτητας [επιβλεψη του παιδιου απο την μαυρη μανα στο Αιγινιο] ,της πλασματικης [ ? ] ανανεωσης ψωνιζοντας ρουχα και παπουτσια , ερωτα , μπορω να δω και τοσα αλλα που μετα θα ανοιξει πολυ το θεμα . . . Προσωπικα τις φωτογραφιες του Γιαννη τις αισθανομαι πιο οικειες πιο ζεστες και πιο ανθρωπινες περνανε με μια γλυκια γευση τα παραπανω !!! Μπραβο Χημικε της ζωης !!!  Οι φωτογραφιες του Κωστα [εκτος απο την τελευταια βεβαια] ειναι πιο κυνικες εξω απο την ανθρωπινη φυση .Αυτες οι τεραστιες μαζες τσιμεντου, οι πελωριες ηλεκτρικες σκαλες, φτιαγμενα ολα στον βωμο του κερδους και του καπιταλισμου τρομαζουν ακομα κι αν ειναι επενδυμενες με γρανιτη ... [δειτε την γυναικα πως βγαινει τρομαγμενη απο το κτιριο ] Αλλοτριωση σωματος και ψυχης . . . Και επειδη μου περασε ολα αυτα τα μηνυματα ενα μεγαλο μπραβο και στον Κωστα !!!  Υστ.Γραφτηκε περιμενοντας τον Σποντ . . .
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 21, 2011, 06:14:47 μμ από thrylos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #16 στις: Σεπτέμβριος 21, 2011, 10:54:03 μμ » |
|
...εγώ τα λέω πως η π@#τάνα η Αθήνα έχει γλύκα και ζουμί αλλά δεν με πιστεύουνε γμτ....  Κώστα, δεν ξέρω τι έχεις πάθει και τι σου συμβαίνει αλλά συνέχισε έτσι φίλε...είσαι στο σωστό δρόμο και σου πάει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #17 στις: Σεπτέμβριος 21, 2011, 10:57:46 μμ » |
|
Οι φωτογραφιες του Κωστα [εκτος απο την τελευταια βεβαια] ειναι πιο κυνικες εξω απο την ανθρωπινη φυση .Αυτες οι τεραστιες μαζες τσιμεντου, οι πελωριες ηλεκτρικες σκαλες, φτιαγμενα ολα στον βωμο του κερδους και του καπιταλισμου τρομαζουν ακομα κι αν ειναι επενδυμενες με γρανιτη ... [δειτε την γυναικα πως βγαινει τρομαγμενη απο το κτιριο ] Αλλοτριωση σωματος και ψυχης . . .
θα διαφωνήσω... οριζοντίως και καθέτως, σε όλα όμως, αλλά δεν πειράζει....γι'αυτό είναι οι φίλοι για να διαφωνούν και να ανταλλάσσουν απόψεις....αλλιώς θα ήμασταν "φίλοι"... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #18 στις: Σεπτέμβριος 21, 2011, 11:40:51 μμ » |
|
Και επειδη η φωτογραφια δεν ειναι απλα το πατημα ενος κουμπιου για αποθανατιση της στιγμης ας παμε σε ακομα πιο ....... βαθυτερα νερα
..................
Και επειδη μου περασε ολα αυτα τα μηνυματα ενα μεγαλο μπραβο και στον Κωστα !!!
Υστ.Γραφτηκε περιμενοντας τον Σποντ . . .
Γιώργο το πρώτο πράγμα που μου ήρθε διαβάζοντας το ποστ σου, ήταν να σε ρωτήσω αν δοκιμάζεις κανένα καινούργιο φάρμακο στον εαυτό σου για χάρη της επιστήμης...  μετά το ξαναδιάβασα... πολύ ωραία τα έγραψες ρε συ... αλλά μήπως η ανθρώπινη φύση είναι πιο δαιδαλώδης και τα έχει όλα μέσα; * πρέπει όντως να φταίει η απουσία το Σποντ...  Vas, 'στω... * αν και κατά βάθος συμφωνώ μαζί σου, σαν διαπίστωση όμως όχι σαν αξιολόγηση...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #19 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 08:05:54 πμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
|
|
|
deleted.gr
Guzzi Let Me Be
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #20 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 01:39:27 μμ » |
|
Και επειδη η φωτογραφια δεν ειναι απλα το πατημα ενος κουμπιου για αποθανατιση της στιγμης ας παμε σε ακομα πιο ....... βαθυτερα νερα  κι όμως... πάντα πίστευα ότι αυτό ακριβώς είναι η "φωτογραφία". απλά... είναι ένα κλικ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dakota
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #21 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 11:39:39 μμ » |
|
Πολύ ωραίες.
Μια παρατήρηση μόνο. Μην το παρακάνετε με τα φίλτρα. Σε μερικές είναι άψογη η εφαρμογή τους. Σε κάποιες είναι λίγο παραπάνω από όσο ήθελε.
Προσωπικά το 99% των φώτο μου είναι όπως βγαίνουν από τη μηχανή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όχι άλλο σώσιμο.
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #22 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 02:08:27 πμ » |
|
σωστός...  δεν είναι φίλτρα, πειραματισμοί με τα φώτα και τον κορεσμό... σε μερικές απλώς μου έδιναν την αίσθηση που είχα όταν τις τράβηξα... μερικές πιο "ισορροπημένες" (είχε απεργία το μετρό σήμερα και βγήκα στο δρόμο...)   
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Συνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #23 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 09:54:23 πμ » |
|
Κώστα ωραίες φωτό 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
faraway
Guzzi Fetish

Συνδεδεμένος
always faraway....
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #24 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 10:41:18 πμ » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 23, 2011, 11:07:43 πμ από faraway »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #25 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 11:47:20 πμ » |
|
για το πάγωμα της εικόνας θέλεις υψηλή ταχύτητα κλείστρου... αυτή εδώ είναι τραβηγμένη με κλείστρο 1/45... δεν είναι πολύ υψηλή αλλά δεν είχε μεγάλη ταχύτητα το αντικείμενο και δεν ήταν και ο αντικειμενικός σκοπός μου να "παγώσω" την εικόνα...
για το χρώμα, σωστά το βρήκες... εγώ χρησιμοποιώ μια ποντιακή τεχνική από τα μαθηματικά (μιγαδικές συναρτήσεις κι έτσι...)
δες το σχήμα...
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #26 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 11:53:33 πμ » |
|
το "παιχνίδι" ψυχρού - θερμού στην τρίτη φώτο είναι τέλειο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #27 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 12:49:01 μμ » |
|
Άσχετο αλλά ίσως όχι και πολύ...
...και επειδή πολλοί φίλοι εδώ έχουν ανάλογες ανησυχίες, σας γνωστοποιώ μια έκθεση στην οποία θα παρευρεθώ τη Δευτέρα (πριν τη Λέσχη) στα εγκαίνια...
θα είμαι εκεί στις 8.... τηλεφωνάκι και όσοι πιστοί προσέλθετε.....(αξίζει)
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ. Τοποθεσία: Parapera, Αχαρνών 61 Το Parapera φιλοξενεί έκθεση εργασιών νέων αρχιτεκτόνων
ε ν τ ο π ί σ ε ι ς
Αν σήμερα συνειδητοποιούμε πως «η ανθρώπινη ύπαρξη είναι εξαρτημένη και πάσχουσα απέναντι σε ένα πανίσχυρο φυσικό περιβάλλον», οφείλουμε να αναστοχαστούμε πάνω στα δίπολα φύση-Λόγος, φύση-πόλη.
Να ανακαλύψουμε ξανά τη φύση, επιχειρώντας, με όρους οικειοποίησης και σεβασμού, τη συμβίωση.
Η έκθεση αφορά στην οργάνωση ενός εικαστικού περιβάλλοντος που εκκινεί από αυτόν τον προβληματισμό και διερευνά τις δυνατότητες μιας νέας προσέγγισης-στάσης για το σχεδιασμό του δημόσιου χώρου.
Πρόκειται για δύο παράλληλες παρουσιάσεις.
I. στερέωση αιώρηση πλεύση
Λιμνοθάλασσα Κοτύχι. Εύθραυστος τόπος, επίπεδος, ατέρμονος. Γραφή. Ενιαίος χειρισμός που νοηματοδοτεί τον χώρο. Εγκαταστάσεις. Εφήμερες κατασκευές, που αποτυπώνουν το χρόνο και τη φθορά. Ο περιηγητής αναβιώνει τη φύση.
II. ανασύροντας πεδία συρραφής
Η ανάγκη συσχετισμού του φυσικού οικοσυστήματος με το αστικό του περιβάλλον, οδήγησε στην περίπτωση της ρεματιάς Χαλανδρίου, στην ανάδειξη του δημόσιου χώρου ως απαραίτητου μεταβατικού πεδίου, του οποίου ο σχεδιασμός συστήνει μια νέα προσέγγιση της φύσης.
Συμμετέχοντες:
Γουσίου Χρυσή
Νικολούτσου Βασιλική
Οικονομοπούλου- Παρασκευοπούλου Ισαβέλλα- Ινές
Χαζάπης Αντώνης, αρχιτέκτονες
Επιμελήτρια Έκθεσης: Μπούκη Μπαμπάλου-Νουκάκη, αρχιτέκτων καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής ΕΜΠ
Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 20.00
Διάρκεια έκθεσης: από 26.09.11 έως 13.10.11
Στα πλαίσια της έκθεσης θα οργανωθεί συζήτηση.
είσοδος ελεύθερη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #28 στις: Σεπτέμβριος 23, 2011, 02:47:56 μμ » |
|
Η 3η γέρνει... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
Minority Report
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #29 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 12:40:13 πμ » |
|
για το πάγωμα της εικόνας θέλεις υψηλή ταχύτητα κλείστρου... επειδη βγαινεις σε αχαρτογραφητα(ακομα) νερα Κωνσταντινε - μια παρατηρηση - αν μου επιτρεπεις. Πλεον της ταχυτητας του κλειστρου, το παγωμα της εικονας ειναι και συναρτηση της εστιακης αποστασης του φακου που χρησιμοποιεις και της γωνιας προσπτωσης του θεματος σε σχεση με το φακο σου. κι επειδη εισαι γατος με πεταλα -δεν εξηγω άλλα. Το πιασες το υπονοουμενο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
|
|
|
|