Σελίδες: [1]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: VESPA στον Αλιμο.  (Αναγνώστηκε 423 φορές)
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Minority Report

« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 12:59:24 μμ »

Η Λέσχη Vespa Πειραιά που δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο της μοτοσυκλέτας συμμετέχοντας δυναμικά σε όλες τις εκδηλώσεις (πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές) με θέμα τη vespa, και όχι μόνο, και προσπαθεί να προωθήσει το συγκεκριμένο όχημα σαν μέσο μεταφοράς και διασκέδασης αλλά και να συσφίξει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της λέσχης καθώς και με λάτρεις του ιστορικού οχήματος γενικότερα.

Στα πλαίσια αυτά την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιει μια έκθεση στην οποία θα προβάλλονται vespa κάθε εποχής από κάθε σημείο της Ελλάδας. Σπάνιες ή όχι ανακατασκευασμένες ή μη θα εκτεθούν σε ένα χώρο για να μπορέσουν όλοι να τις δουν από κοντά. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλίμου 27 θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 έως τις 22:00 και θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος.

Κατά το βραδάκι θα υπάρξει «πίτσα πάρτι», προσφορά της Pizza Fan  και κλήρωση δώρων από την Piaggio Hellas.

Πολλά μελη της Ελληνικη Λεσχης Moto Guzzi θα παρεβρεθουν εκει τ απογευμα της Κυριακης.
 Αν θες έλα κι εσυ μια βολτα!
.  motoguzzi
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
Oil_and_fuel
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 11:22:09 μμ »

Θα είμαι εκεί με την Vespa PK 50 XLS Plurimatic σε άψογη κατάσταση.
Για όσους ενδιαφέρονται, ήταν το πρώτο μοντέλο με το σύστημα Variomatic που χρησιμοποιούν πλέον όλα τα σκούτερ.
Επειδή τότε το κοινό δεν έδειξε ενδιαφέρον, η παραγωγή περιορίστηκε σε μόλις 1650 κομμάτια παγκοσμίως.
Ακόμη και οι τότε "μάστορες" αντικρίζοντας τη νέα τεχνολογία, ονόμασαν το μοντέλο "Προβλημάτικ"...
Η δική μου αγοράστηκε σαν δώρο στη σύζυγο που δεν είχε ιδέα οδήγησης. Άργησε ούτως ή άλλως να αποκτήσει και έτσι το όχημα έχει μόνο 7500 χλμ. ΔΕΝ το πουλάω.
Καταγράφηκε

VAS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 11:36:48 μμ »

Tάσο θα έρθουμε να το θαυμάσουμε από κοντά!
Καταγράφηκε

Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
thrylos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 12:57:28 πμ »

ok Μπύρες
Καταγράφηκε
aquile
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 10:08:40 πμ »

Η αληθεια ειναι οτι ανεκαθεν η vespa εξασκουσε μια γοητεια στα μελη της λεσχης. Για "Κουμα", "Χασαπη" Χεχε, Χρηστο, Τασο, Γ. "Καββα", 3 Παναγιωτηδες ακομα, 2 Δημητρηδες κλπ, κλπ, αποτελει εδω και χροοοονια το 2ο αγαπημενο διτροχο, αυτο που παιζει και το καθημερινο "μουλαρι" εντος αστεως..συχνα τους βλεπουμε να ερχονται με τη βεσπαρα τους τις Δευτερες....
Απο την αλλη η λεσχη Vespa Πειραια, εχει φερθει στην Ε.Λ.M.G. με το καλυτερο τροπο! Οταν το 1996-97 η λεσχη μεγαλωνε και αναζητουσε νεα στεγη μια και στη λ. Κλασσικης στη Ασωματων νοιωθαμε πως δεν μπορουσαμε να παραμενουμε για 3η χρονια φιλοξενουμενοι, μας ειχαν κανει προταση να μοιραστουν μαζι μας (δωρεαν) τον πολυ εξυπνο χωρο τους στο κεντρο του Πειραια.
Ο μονος λογος που δεν το καναμε ηταν οτι εκτιμησαμε οτι δεν εξυπηρετουσε λογω αποστασης καποια μελη και μοιραια θα αραιωνανε...

Και θελουμε αλλα και πρεπει να τιμησουμε λοιπον στους φιλους μας τους βεσπακηδες, θα τα πουμε εκει!!!! ok Μπύρες motoguzzi
Καταγράφηκε

Γυρνωντας προς τα πισω ολοταχως, προσπερασαμε δυστυχως και την εποχη του Carlo...
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

nothin' but the blues

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 12:02:36 μμ »

Καλημέρα

Έχετε κανονίσει ώρα που θα βρεθούμε εκεί ?

Καταγράφηκε

Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν..
pegaso rules my heart  Love
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 01:13:02 μμ »

Ραντεβου συγκεκριμενο Μαρία δεν υπαρχει - λεμε να παμε μετα τις 3μμ.
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

nothin' but the blues

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 02:51:23 μμ »

Ραντεβου συγκεκριμενο Μαρία δεν υπαρχει - λεμε να παμε μετα τις 3μμ.

οκ
ευχαριστω
καπου εκει ελεγα να κατεβω κι εγω
θα τα πουμε εκει

Μπύρες
Καταγράφηκε

Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν..
pegaso rules my heart  Love
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Οκτώβριος 24, 2011, 02:49:20 πμ »

Καταγράφηκε

Αντισυνταγματάρχης.
Σελίδες: [1]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: