|
I. t. A
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #48 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 06:13:40 μμ » |
|
Καλό σας απόγευμα!
Δεν θυμάμαι να "κατηγόρησα" κάποιο απο τα τρεχαντήρια της Λέσχης, επίσημο (ΔΣ) ή μη, για τις προσπάθειες που καταβάλλει. Ή κατέβαλε για την υλοποίηση του σκοπού της δημιουργίας της Νέας Αίθουσας Εκδηλώσεων. Για τις περιπτώσεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 δεν θυμάμαι να ειρωνεύτηκα ή να έψαξα για "ξύγγι", όπως λες. Ιδιαίτερα εγώ. Απλά έκανα μια ερώτηση, που μάλλον ενόχλησε. (βεβαίως, η μεριά απο όπου "ξεκινάω" είναι, ας το θέσω έτσι, επικριτική για την πρόσκληση) Απο κει και πέρα, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή όλοι αυτοί τρέξανε, ακόμα και αν κάποιος απο αυτούς είναι ο κ Παζάς, το ερώτημά μου παραμένει: ΩΣ ΤΙ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗΝ ο κ. Παζάς, στα εγκαίνια της Νέας Αίθουσας Εκδηλώσεων; Ως contributor, ως χορηγός, ως Βασίλης, ως μοτοσυκλετιστής, ως πατρόνος; Επειδή βάζει τα λεφτά του (ως εταιρεία), για το 36άωρο; Όλοι αυτοί οι τρεχαντήρηδες κι άλλοι που δεν αναφέρεις, πέραν απο χρόνο (που είναι πολύτιμος όπως κι αν το μετρήσεις), έχουν κάνει και "ιδιωτικές" καταθέσεις. Ποιά η συνεισφορά του κ. Παζά; Για να μην το πλατιάσω και αρχίσουμε τα περί, ακόμα και τα λεφτά τα δίνει σαν έμμεση προώθηση πωλήσεων και άλλα "μαρκετίστικα"....
Απο κει και πέρα, δεν πειράζει, άμα υπάρχουν και κάποιοι που να εκφράζουν μερικές ή λίγο πιο πολλές διαφωνίες ή ερωτήσεις, πειράζει;
Μερικά σχόλια.
Περίεργο αλλά νομίζω οτι στην τελική της μορφή η κάτω αίθουσα είναι λίγο στενότερη απο την απάνω που έχει και το μπαρ... ίσως αν δεν υπήρχαν οι δύο πλαϊνές πόρτες και ο χώρος που υπάρχει απο πίσω (υποθέτω).
Δεν ξέρεις τι χάνεις. Απο τη γαλαρία βλέπεις τα πράγματα ΠΟΛΥ πιο καθαρά και κυρίως βλέπεις μπροστά σου. Ενώ απο μπροστά...., εχμ, βλέπεις μόνο οτι είναι πιο μπροστά σου (εν δυνάμει είσαι σε μια άλλη γαλαρία -σαφώς βέβαια πιο μικρή-περιορισμένη)... Επίσης, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ωραίους (απο όλες τις απόψεις) ανθρώπους συναντάς στη γαλαρία...
Λυπάμαι, αλλά εγώ και ήθελα, αλλά και έγραψα για τα εγκαίνια της Αίθουσας. Έχω μια αδυναμία στα "λιβανιστήρια"... Χίλια συγνώμη, βέβαια που δεν απέτισα τον απαιτούμενο "σεβασμό εις τας Αρχάς" -έχω κι ένα μικρό προβληματάκι με τις Αρχές, ιδιαίτερα όταν για σειρά ΠΟΛΛΩΝ χρόνων είναι απούσες... Και οι σημερινές δεν δείχνουν να θέλουν να φύγουν απο τα τετριμμένα -πέραν της χρηματικής συνεισφοράς στο 36άωρο.
Η "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ", όπως αδόκιμα, αν μου επιτρέπεις, τη χαρακτηρίζεις, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στις Δημοκρατίες. Κάνει τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να γίνεται καλύτερη (τουλάχιστον). Ιδιαίτερα αν η δεύτερη έχει ώτα ή ακόμα όταν απευθύνεται στην "αντιπολίτευση"... Επίσης, η φράση "επειδη ζω στην Ελλάδα κι εχω μαθει ότι,…..Ο,ΤΙ κι αν κανει ο άλλος πρεπει να βρει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ", μάλλον αναφέρεται σε κάτι άλλο και, πάντως, όχι σ'εμένα και σίγουρα όχι χωρίς αιτία. Άσε που δεν γνωρίζεις τι έχω μάθει. Ατυχής παραλληλισμός. Εκτός αν εννοείς οτι η διαφορετική, ακόμα και με, ίσως, αδόκιμους όρους ("Λεβεντάκος" λχ), άποψη, είναι ενοχλητική και δεν πρέπει να υπάρχει. Λυπάμαι, όταν έχω να πω κάτι, θα το λέω. Έτσι συνήθως συμβαίνει στις Δημοκρατίες... Δεν σας αρέσει; Απολύτως ΣΕΒΑΣΤΟ. Ρωτήστε με (ως σαν να πρέπει να απολογηθώ) κι αν δεν σας ικανοποιήσουν οι εξηγήσεις, κι επειδή είμαι φιλοξενούμενος, διώχτε με! Ή, όπως έχεις "γράψει" και κάπου αλλού πολύ παλιά (παραφράζω), τα σκανταλιάρικα παιδάκια, άμα δεν τα παίζεις ή δεν τα κάνεις παρέα, σταματάνε τις σκανταλιές και γίνονται καλά. Ατύχησες φίλε μου. Αυτό εδώ, "όσο το πληγώνεις, τόσο το πωρώνεις". Λυπάμαι. Τόσο απλά "απασφαλισμένε" φίλε μου. Και, μέχρι να γίνει αυτό (το ban ή το block ή όπως αλλιώς λέγεται), εγώ θα τα ΧΩΝΩ. Κι αν πρέπει να τα ΧΩΣΩ και στα μούτρα μου, θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνω (απλά θα είμαι γλυκούλης για να μη με πληγώσω). Σου φαίνονται λίγο too much όλα αυτά; Είσαι σωστός. Αλλά δυστυχώς εμένα μου φαίνεται πιο much και σοβαρή η ενασχόλησή μου με την kωλομάrka. Τι να κάνουμε; Δεν αγοράζουμε όλοι καταναλωτικά προϊόντα δήθεν διαφορετικά...
Αν θες, άσε τα "λιμαρίσματα". Ξέρεις, στα μάτια μου, δεν ταιριάζουν -είναι incompatible, φράσεις/έννοιες όπως "... κατά τα άλλα συμπαθεστατε Παναγωτη" με συμπεράσματα όπως "Όχι να ψαχνω στην μυγα το ξυγγι,….επειδη ζω στην Ελλάδα κι εχω μαθει ότι,…..Ο,ΤΙ κι αν κανει ο άλλος πρεπει να βρει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ". Σίγουρα δεν χρειάζομαι, ούτε έχω ανάγκη τη συμπάθειά σου, σίγουρα δεν χρειάζεσαι τύπους που ψάχνουν για ξύγγια απο αθώες μυΐγες. Περίεργο. Ο λόγος της πρόσκλησης του κου Παζά στην εκδήλωση Εγκαινίων της Νέας Αίθουσας Εκδηλώσεων της απο το έτος 1995, ιδρυθήσας Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi, ένα απλό, λιπαρό ξύγγι;
Και κάτι τελευταίο. Είμαι απλά επισκέπτης και στη Λέσχη -άσχετα απο "τι", "που", "κάποτε" κλπ 'ηρωϊκά'. Επίσης είμαι φιλοξενούμενος στον παρόντα ηλεκτρονικό χώρο. Είσαι μέλος Δ. Σ. Με συγκεκριμένους διακριτούς ρόλους, καθήκοντα κλπ κλπ κλπ. Αυτή είναι ακόμα μια διαφορά πέρα απο την "Μια διαφορα μας –περαν της οπτικης".
Αυτή κι αν είναι διαφορά
υγ. Κι επειδή όταν βρίσκομαι στην Αθήνα Δευτέρες, φροντίζω πάντα να βρίσκομαι στη Λέσχη, απλά κάθομαι πίσω μακρυά, να μην ενοχλώ κιόλας
|