Σελίδες: 1 2 3 [4]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Εγκαίνια Νέας Αίθουσας Εκδηλώσεων  (Αναγνώστηκε 1586 φορές)
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #45 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 03:42:38 μμ »

Μια χαρα παρεα ειμαστε Γιωργο. Ακομα κι ΑΝ 2 (λεω ΑΝ), καπου διαφωνουν -αυτο δεν εχει να κανει με την παρεα.

Ο καθενας γραφει εδω (αν θελει), ο,τι νομιζει - που δεσμευει προσωπικα και μονο αυτον. Δεν μπλεκει καμμια παρεα, καμμια λεσχη, καμμια οικογενεια.

Δημοκρατια,..."oυμπερ άλλες" δεν εχουμε?  Μπύρες biggrin
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #46 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 04:12:35 μμ »

Πάνο, αν από την αρχή έγραφες αυτό*:

(σκόπιμα αποκομμένο)
Από κει και πέρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος παρουσίασης του 36άωρου, με προβολές, είτε φωτογραφιών ή ταινιών από τα προηγούμενα, σε ένα πιο «σοβαρό» περιβάλλον με λιγότερη βαβούρα που υπάρχει στην επάνω αίθουσα λόγω της ύπαρξης και του μπαρ.
Μπορεί να διοργανωθούν και παρουσιάσεις ΕΠΙΣΗΜΕΣ, ας κάνει και κάτι ο Brand Manager -κάτι εκτός τετριμμένων. Να εκμεταλλευτούμε ακόμα και «χρώμα» του χώρου και της περιοχής γενικότερα, φεύγοντας μακρυά από τα εταιρικά βιομηχανικά και άχρωμα κτήρια. Τολμάτε να το προτείνετε οι "εσείς". Κι επειδή, τολμάτε, τολμάει η αντιπροσωπεία δια του εταιρικού της παρευρισκόμενου να το κάνει; Μπορείτε να ξεφύγετε απο τα στενά όρια της λέσχης και να διαφοροποιηθείτε απο τις υπόλοιπες; Αχ, αν θες μη μου πεις οτι δεν είναι δική σας δουλειά, γιατί κάτι τέτοιες κινήσεις φέρνουν και πελάτες και "πελάτες" όπως οι 36αωρίτες ας πούμε, οι άνθρωποι για τους οποίους έχετε φτιάξει το καλύτερο μοτοσυκλετιστικό ετήσιο συμβάν/προϊόν στη χώρα μας. Άσε που θα δώσει μια τελείως άλλη εικόνα της λέσχης αλλά και της φίρμας.   
Ακόμα, μπορούν να διοργανωθούν και άλλες εκδηλώσεις, στον χώρο που αράζουν τα μηχανάκια, κάτω. Αυτό βέβαια είναι άλλο θέμα –όπως κάνουν άλλες λέσχες. Κουφάλες Harleάδες με τα street event σας... 
Πίσω στην αίθουσα.
Αλλάζοντας την τοποθέτηση των καθισμάτων μπορούν να κληθούν διάφοροι μηχανικοί και να μας παρουσιάσουν κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις μοτοσυκλέτες μας. Γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν υπάρξει/υπάρχουν στο χώρο κι θα έχουν να μας πουν κάτι… Ακόμα, όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να φέρνουν τις μοτοσυκλέτες τους και να μας λένε την ιστορία τους (ως μοντέλα): Λχ, δε θα ήταν όμορφο, αν ήθελε κι ο Πέτρος βέβαια, να φέρει τη Daytona και να μας μιλήσει γι’ αυτήν ως παρουσίαση; Μετά είναι ο Thrylos που ασχολείται με το remodeling να φέρει τα legends του και με προβολές να μας πει την ιστορία τους… Το πρόβλημα του ορόφου; Άμα υπάρχει θέληση λύνεται…. Θεωρία πάνω, πρακτική κάτω, έξω (για παράδειγμα). Βέβαια, εάν υπάρχουν τα κεφάλαια, υπάρχει και η λύση «παπαγαλάκι», οπότε όλα ανεβαίνουν… Και υπό αυτό το πρίσμα, μέχρι και Restoring γίνεται (λίγη προσοχή να μη λερωθεί ο χώρος μόνο...)

Μια και η Guzzi είναι κάπως διαφορετική φίρμα και οι άνθρωποί της  ακόμα πιο ιδιαίτεροι, διαφορετικοί (όσο κι αν αυτό φαντάζει «κάπως»…), μπορούν να διοργανωθούν και εναλλακτικές εκδηλώσεις. Αναπάντεχες. Παράδειγμα, ο Vas που γνωρίζει από τέχνη να κάνει μια παρουσίαση για μας τους «βαρβάρους», ο Gkot που έχει υλικό για ταινίες, εσύ για φωτογραφίες, οι γνωρίζοντες τα περί ηλεκτρονικών υπολογιστών και πως να μην πειράζουμε όλα όσα δεν ξέρουμε και το "παίζουμε" μηχανικοί επειδή το μηχανάκι είναι τρακτέρ... Ο Astrahan ας μιλήσει για excel, εσύ νομίζω ότι μπορείς να μας ενημερώσεις για θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες και μοτοσυκλέτες. Ο KTiNoS έχει πολλά χιλιόμετρα να μοιραστεί μαζί μας, όπως και οι υπόλοιποι «ταξιδιώτες»…
Μπορεί, μια και υπάρχει καλή σχέση με διάφορα clubs του εξωτερικού, αν και εφ όσον βρίσκονται στην χώρα μας μέλη τους να μας κάνουν κάποια ενδιαφέρουσα παρουσίαση… 
Με αφορμή τη μικρή αίθουσα, μήπως να σκεφτόσαστε το ενδεχόμενο της λειτουργίας της λέσχης περισσότερες από μία μέρα; Ίσως τώρα με την κρίση, να υπάρχει μεγαλύτερη θέληση για διαλείμματα από την καθημερινότητα… Και μια και υπάρχουν τόσοι καλοί με τις φωτογραφίες, ακόμα και έκθεση θα μπορούσε να γίνει (ακόμα και διαρκής), ακόμα και με ηλεκτρονικό τρόπο. Με διαφορετικές ενότητες και χρονολογικές προσδιορισμούς. Λχ, το γαλακτομπούρεκο του gino (partali -επιμένω), το χειμώνα, την άνοιξη και πάει λέγοντας..., αφού υπάρχει το υλικό γιατί όχι; εγώ απλά θέλω το ταψί ΜΕ το γαλακτομπούρεκο... 
Γενικότερα θα ήταν μέχρι και ενδιαφέρον να λειτουργούν και οι δύο αίθουσες. Είπαμε ότι η επιφάνεια της μικρής την κάνει εως και ιδανική για παρουσιάσεις ή ακόμα και ανοικτές συζητήσεις με ανθρώπους της μοτοσυκλέτας: Αγωνιζομένους που με παράλληλες επισκέψεις στην πίστα, θα μας βελτίωναν οδηγικά -πιθανόν με μικρότερο κόστος, θα μπορούσε ακόμα να χρησιμοποιηθεί και από την ίδια την αντιπροσωπεία… δημοσιογράφους που θα "τα άκουγαν"... Μέχρι και clubάκι είτε για κάποιο live -έστω και unplugged, ή ακόμα και για πιο ‘νεανικές’ καταστάσεις…. Μια πιο ‘επαγγελματική’ χρήση. Πιο ενεργητική. Μιας και η λέσχη έχει γίνει πιο «γνωστή» θα μπορούσε να φιλοξενήσει συναντήσεις λεσχών για μοτοσυκλετιστικά θέματα από κοινές εκδρομές, μέχρι και, γιατί όχι, διοργάνωση κοινών αποδράσεων στο εξωτερικό (Spa ερχόμαστε)…. Ακόμα, θα μπορούσε να γίνει χώρος παρουσιάσεων κάποιου βιβλίου (του μοτοσυκλετιστικού χώρου ή όχι) ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί σαν sales promotion χώρος. Όπου, πάντα σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία, θα υπήρχε ενημέρωση ακόμα και για τα ρουχαλάκια της φίρμας. Και τι θα λέγατε για μια παρουσίαση/γνωριμία με την Τροχαία για θέματα που μας απασχολούν; Μέχρι και μαθήματα οδικής συμπεριφοράς θα μπορούσαν να γίνουν. Κάτι σε στυλ κοινωνικής προσφοράς.

θα ήσουν εξαιρετικά ουσιαστικός.... (και τώρα είσαι με τα παραπάνω αλλά χωρίς τα υπόλοιπά...)

δεν θα σου πω εγώ πως να γράφεις (μακριά από μένα) αλλά φαίνεται πως εάν θέλεις (ή εάν προκληθείς  Σκέψη ) μπορείς να γίνεις εξαιρετικά κατανοητός έχοντας και σκέψη και περιεχόμενο και έχοντας θέση και όχι μόνο αντίθεση... 

* εγώ σε διαβάζω ακόμα και όταν γίνεσαι κατανοητός...
Καταγράφηκε

Αντισυνταγματάρχης.
KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #47 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 04:56:54 μμ »

Ρε μλκες...
Η ζωή είναι μικρή και δεν έχουμε χρόνο !

ΜΙΧΑΪΛΗΔΗΣ - ΣΤΑΡΟΒΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΧΑΤΖΗ

Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
I. t. A
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #48 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 06:13:40 μμ »

Καλό σας απόγευμα!

Δεν θυμάμαι να "κατηγόρησα" κάποιο απο τα τρεχαντήρια της Λέσχης, επίσημο (ΔΣ) ή μη, για τις προσπάθειες που καταβάλλει. Ή κατέβαλε για την υλοποίηση του σκοπού της δημιουργίας της Νέας Αίθουσας Εκδηλώσεων.
Για τις περιπτώσεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 δεν θυμάμαι να ειρωνεύτηκα ή να έψαξα για "ξύγγι", όπως λες.
Ιδιαίτερα εγώ.
Απλά έκανα μια ερώτηση, που μάλλον ενόχλησε.
(βεβαίως, η μεριά απο όπου "ξεκινάω" είναι, ας το θέσω έτσι, επικριτική για την πρόσκληση)

Απο κει και πέρα, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή όλοι αυτοί τρέξανε, ακόμα και αν κάποιος απο αυτούς είναι ο κ Παζάς, το ερώτημά μου παραμένει: ΩΣ ΤΙ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗΝ ο κ. Παζάς, στα εγκαίνια της Νέας Αίθουσας Εκδηλώσεων; Ως contributor, ως χορηγός, ως Βασίλης, ως μοτοσυκλετιστής, ως πατρόνος; Επειδή βάζει τα λεφτά του (ως εταιρεία), για το 36άωρο;

Όλοι αυτοί οι τρεχαντήρηδες κι άλλοι που δεν αναφέρεις, πέραν απο χρόνο (που είναι πολύτιμος όπως κι αν το μετρήσεις), έχουν κάνει και "ιδιωτικές" καταθέσεις. Ποιά η συνεισφορά του κ. Παζά;
Για να μην το πλατιάσω και αρχίσουμε τα περί, ακόμα και τα λεφτά τα δίνει σαν έμμεση προώθηση πωλήσεων και άλλα "μαρκετίστικα"....

Απο κει και πέρα, δεν πειράζει, άμα υπάρχουν και κάποιοι που να εκφράζουν μερικές ή λίγο πιο πολλές διαφωνίες ή ερωτήσεις, πειράζει;

Μερικά σχόλια.

Περίεργο αλλά νομίζω οτι στην τελική της μορφή η κάτω αίθουσα είναι λίγο στενότερη απο την απάνω που έχει και το μπαρ... ίσως αν δεν υπήρχαν οι δύο πλαϊνές πόρτες και ο χώρος που υπάρχει απο πίσω (υποθέτω).

Δεν ξέρεις τι χάνεις. Απο τη γαλαρία βλέπεις τα πράγματα ΠΟΛΥ πιο καθαρά και κυρίως βλέπεις μπροστά σου. Ενώ απο μπροστά...., εχμ, βλέπεις μόνο οτι είναι πιο μπροστά σου (εν δυνάμει είσαι σε μια άλλη γαλαρία -σαφώς βέβαια πιο μικρή-περιορισμένη)...
Επίσης, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ωραίους (απο όλες τις απόψεις) ανθρώπους συναντάς στη γαλαρία...

Λυπάμαι, αλλά εγώ και ήθελα, αλλά και έγραψα για τα εγκαίνια της Αίθουσας. Έχω μια αδυναμία στα "λιβανιστήρια"... Χίλια συγνώμη, βέβαια που δεν απέτισα τον απαιτούμενο "σεβασμό εις τας Αρχάς" -έχω κι ένα μικρό προβληματάκι με τις Αρχές, ιδιαίτερα όταν για σειρά ΠΟΛΛΩΝ χρόνων είναι απούσες... Και οι σημερινές δεν δείχνουν να θέλουν να φύγουν απο τα τετριμμένα -πέραν της χρηματικής συνεισφοράς στο 36άωρο.

Η "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ", όπως αδόκιμα, αν μου επιτρέπεις, τη χαρακτηρίζεις, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στις Δημοκρατίες. Κάνει τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να γίνεται καλύτερη (τουλάχιστον). Ιδιαίτερα αν η δεύτερη έχει ώτα ή ακόμα όταν απευθύνεται στην "αντιπολίτευση"...
Επίσης, η φράση "επειδη ζω στην Ελλάδα κι εχω μαθει ότι,…..Ο,ΤΙ κι αν κανει ο άλλος πρεπει να βρει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ", μάλλον αναφέρεται σε κάτι άλλο και, πάντως, όχι σ'εμένα και σίγουρα όχι χωρίς αιτία. Άσε που δεν γνωρίζεις τι έχω μάθει. Ατυχής παραλληλισμός.
Εκτός αν εννοείς οτι η διαφορετική, ακόμα και με, ίσως, αδόκιμους όρους ("Λεβεντάκος" λχ), άποψη, είναι ενοχλητική και δεν πρέπει να υπάρχει. Λυπάμαι, όταν έχω να πω κάτι, θα το λέω. Έτσι συνήθως συμβαίνει στις Δημοκρατίες...
Δεν σας αρέσει; Απολύτως ΣΕΒΑΣΤΟ. Ρωτήστε με (ως σαν να πρέπει να απολογηθώ) κι αν δεν σας ικανοποιήσουν οι εξηγήσεις, κι επειδή είμαι φιλοξενούμενος, διώχτε με!
Ή, όπως έχεις "γράψει" και κάπου αλλού πολύ παλιά (παραφράζω), τα σκανταλιάρικα παιδάκια, άμα δεν τα παίζεις ή δεν τα κάνεις παρέα, σταματάνε τις σκανταλιές και γίνονται καλά. Ατύχησες φίλε μου. Αυτό εδώ, "όσο το πληγώνεις, τόσο το πωρώνεις". Λυπάμαι.
Τόσο απλά "απασφαλισμένε" φίλε μου. Και, μέχρι να γίνει αυτό (το ban ή το block ή όπως αλλιώς λέγεται), εγώ θα τα ΧΩΝΩ. Κι αν πρέπει να τα ΧΩΣΩ και στα μούτρα μου, θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνω (απλά θα είμαι γλυκούλης για να μη με πληγώσω).
Σου φαίνονται λίγο too much όλα αυτά; Είσαι σωστός.
Αλλά δυστυχώς εμένα μου φαίνεται πιο much και σοβαρή η ενασχόλησή μου με την kωλομάrka. Τι να κάνουμε; Δεν αγοράζουμε όλοι καταναλωτικά προϊόντα δήθεν διαφορετικά...  

Αν θες, άσε τα "λιμαρίσματα". Ξέρεις, στα μάτια μου, δεν ταιριάζουν -είναι incompatible, φράσεις/έννοιες όπως "... κατά τα άλλα συμπαθεστατε Παναγωτη" με συμπεράσματα όπως "Όχι να ψαχνω στην μυγα το ξυγγι,….επειδη ζω στην Ελλάδα κι εχω μαθει ότι,…..Ο,ΤΙ κι αν κανει ο άλλος πρεπει να βρει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ".
Σίγουρα δεν χρειάζομαι, ούτε έχω ανάγκη τη συμπάθειά σου, σίγουρα δεν χρειάζεσαι τύπους που ψάχνουν για ξύγγια απο αθώες μυΐγες.
Περίεργο. Ο λόγος της πρόσκλησης του κου Παζά στην εκδήλωση Εγκαινίων της Νέας Αίθουσας Εκδηλώσεων της απο το έτος 1995, ιδρυθήσας Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi, ένα απλό, λιπαρό ξύγγι;  

Και κάτι τελευταίο.
Είμαι απλά επισκέπτης και στη Λέσχη -άσχετα απο "τι", "που", "κάποτε" κλπ 'ηρωϊκά'. Επίσης είμαι φιλοξενούμενος στον παρόντα ηλεκτρονικό χώρο. Είσαι μέλος Δ. Σ. Με συγκεκριμένους διακριτούς ρόλους, καθήκοντα κλπ κλπ κλπ.
Αυτή είναι ακόμα μια διαφορά πέρα απο την "Μια διαφορα μας –περαν της οπτικης".

Αυτή κι αν είναι διαφορά  

υγ. Κι επειδή όταν βρίσκομαι στην Αθήνα Δευτέρες, φροντίζω πάντα να βρίσκομαι στη Λέσχη, απλά κάθομαι
     πίσω μακρυά, να μην ενοχλώ κιόλας
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 25, 2011, 06:33:10 μμ από I. t. A » Καταγράφηκε

MG-S, γιατί έτσι μας αρέσ'!
thrylos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #49 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 06:22:04 μμ »

Ας συμφωνησουμε στα εξης  Χεχε

1.Ενα μεγαλο μπραβο στον Ζορνταν που καταφερε να κανει τον ΙΤΑ να γραψει κατανοητα τις γονιμες αποψεις του
2.Ο ΙΤΑ πρεπει αμεσα να γινει και μελος της Λεσχης γιατι ειναι και καλος φιλος μας
3.Ας κρατησουμε την φραση του Μαρινο να μην κανουμε την τριχα, τριχια
4.Ο Λεβεντακος ηταν πολυ καλο χαφ της Παναχαικης στην χρυση ομαδα του Κωστα Δαβουρλη και τιποτε αλλο !!!

Αυτα  Χεχε Χεχε  Μπύρες
Καταγράφηκε
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #50 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 06:43:36 μμ »

2.Ο ΙΤΑ πρεπει αμεσα να γινει και μελος της Λεσχης γιατι ειναι και καλος φιλος μας

ok
Καταγράφηκε

Αντισυνταγματάρχης.
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #51 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 08:14:43 μμ »

ok

ok motoguzzi
Καταγράφηκε

αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
mourat
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #52 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 08:40:40 μμ »

ok

ok
ok

Καταγράφηκε

MG STELVIO 1200 4V
 col de Turin edition
               κάθε Δευτέρα μετά τις 8 στον Βαλαωρίτη http://www.valaoritis.gr/
KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #53 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 09:22:45 μμ »

Ρε μλκες...

Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #54 στις: Νοέμβριος 25, 2011, 09:29:18 μμ »

Ρε μλκες...

H φράση της χρονιάς....

notworthy

και μάλιστα από φαρμακοτρίφτη  Χεχε
Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #55 στις: Νοέμβριος 26, 2011, 05:37:30 μμ »

ΑΥΤΑ ειναι εγκαίνια φίλε μου !

Οχι π@π@ρια μάντολες ... Χεχε

Τα "πανηγύρια" κρατάνε μέρες μετά ...  Χεχε

Δεν ειρωνεύομαι κανέναν και χαίρομαι που διαπίστωσα ( στα τέτοια του βέβαια  Χεχε ) πως ο ΙΤΑ δεν είναι ενας γλαφυρός επιτηδευμένα ακατανόητος κολλημένος Γκουτσάκιας χωρίς δομημένη σκέψη και εκπληκτικό χειρισμό του γραπτού λόγου , αλλά  ενας επιτηδευμένα ακατανόητος κολλημένος Γκουτσάκιας με δομημένη σκέψη και εκπληκτικό χειρισμό του γραπτού λόγου και αυξημένα, ικανά αντανακλαστικά απώθησης ...

Και επίσης, πείτε μας βρε επιτέλους ως ΤΙ προσεκλήθη ο κος Παζας, μας έχτε σκάσει τώρα ...  Χεχε
Καταγράφηκε
Dakota
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

Coolantza Motorcyclist

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #56 στις: Νοέμβριος 26, 2011, 09:31:51 μμ »

Ας συμφωνησουμε στα εξης  Χεχε

1.Ενα μεγαλο μπραβο στον Ζορνταν που καταφερε να κανει τον ΙΤΑ να γραψει κατανοητα τις γονιμες αποψεις του
3.Ας κρατησουμε την φραση του Μαρινο να μην κανουμε την τριχα, τριχια
4.Ο Λεβεντακος ηταν πολυ καλο χαφ της Παναχαικης στην χρυση ομαδα του Κωστα Δαβουρλη και τιποτε αλλο !!!

Αυτα  Χεχε Χεχε  Μπύρες

Μόνο αυτό διάβασα και νομίζω με κάλυψε.
Καταγράφηκε

Όχι άλλο σώσιμο.
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: