|
thrylos
|
 |
« στις: Νοέμβριος 07, 2011, 12:33:38 πμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aquile
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:02:11 πμ » |
|
Τωρα καταλαβα τι εκανες την ωρα που ανεβηκα να φτιαξω τους καφεδες... .... Εκτος των αλλων αποκαλυψες και το διαβαθμισμενο καινουργιο μου  προτζεκτ...μια μικρη ρυθμιση θελει και βγαινει δρομο ...  (οπως καταλαβατε, χοντρυνε το παιγνιδι, το θρασος μου μεγαλωσε....!!!) Εννοια σου και θα μπω και γω στο κρυσφηγετο σου και τοτε αντιο μυστικα....!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γυρνωντας προς τα πισω ολοταχως, προσπερασαμε δυστυχως και την εποχη του Carlo...
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:32:17 πμ » |
|
 ζαλίστηκα... αυτό εδώ ειδικά...  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
Corvo
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:48:29 πμ » |
|
Πετρο πανεμορφη συλλογη μπραβο... υ.γ. προς την λεσχη: Επειδη κατα καιρους ακουω και βλεπω για πανεμορφες συλλογες οπως αυτη εδω γιατι να μην δημιουργηθει ενα τομεας για αυτο?Αν ενδιαφερονται και οι ιδιοκτητες φυσικα να γινεται μια παρουσιασουλα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλεξανδρος Destination, is the trip
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 03:04:39 πμ » |
|
Πετρο πανεμορφη συλλογη μπραβο... υ.γ. προς την λεσχη: Επειδη κατα καιρους ακουω και βλεπω για πανεμορφες συλλογες οπως αυτη εδω γιατι να μην δημιουργηθει ενα τομεας για αυτο?Αν ενδιαφερονται και οι ιδιοκτητες φυσικα να γινεται μια παρουσιασουλα...  ναι, ναι....... και κανα τεστ ραιντ  για να μαθαινουν οι νεοι  και να θυμουνται οι παλιοι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dakota
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 11:34:11 πμ » |
|
Αυτό είναι καλημέρα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όχι άλλο σώσιμο.
|
|
|
|
Corvo
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 11:52:59 πμ » |
|
Πετρο πανεμορφη συλλογη μπραβο... υ.γ. προς την λεσχη: Επειδη κατα καιρους ακουω και βλεπω για πανεμορφες συλλογες οπως αυτη εδω γιατι να μην δημιουργηθει ενα τομεας για αυτο?Αν ενδιαφερονται και οι ιδιοκτητες φυσικα να γινεται μια παρουσιασουλα...  ναι, ναι....... και κανα τεστ ραιντ για να μαθαινουν οι νεοι  και να θυμουνται οι παλιοι ψψψ αυτο με το test ride πως και δεν το σκεφτηκα νωριτερα??? εχεις δικαιο ρε εσυ τρομερη ιδεα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αλεξανδρος Destination, is the trip
|
|
|
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
nothin' but the blues
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 11:58:59 πμ » |
|
Χρειαζομαι γιατρο κατεπειγόντως .... Ευγε Πετρο να τις χαιρεσαι τις κουκλες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν.. pegaso rules my heart 
|
|
|
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
Minority Report
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:31:46 μμ » |
|
1) Τα προσωπικα μου ευσημα στον Πετρο τα εχω δωσει παλαιοθεν και εκ του σύνεγγυς.  2) Θρυλε προσεχε....με ποιον δασκαλο καθεσαι,...τετοια γραμματα μαθαινεις.  3) Οσο για το....ομολουμενως ασυστολο θρασος του Αquile στα κοκκαλα,....διακρινω πισω αριστερα μαρσπιε και μανετα συμπλεκτη,.... ΙΣΩΣ και να μην θελουν restoration! YΓ. 4) Eκλιση βοηθειας προς Πετρο/Γιωργο: Εχω....αυτο το V35 Ιmola και θελω τα φωτα σας,...πως θα το κανω τρεχαντηρι.  Ξερω,...δυσκολο τασκ, αλλά εχω κεφι και...φιλους δυνατους! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:44:42 μμ » |
|
YΓ. 4) Eκλιση βοηθειας προς Πετρο/Γιωργο: Εχω....αυτο το V35 Ιmola και θελω τα φωτα σας,...πως θα το κανω τρεχαντηρι.
νομίζω ότι αυτό είναι από Leman III των Flintstones...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
bil
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:48:48 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miraze
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
μπαλαλάικα
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:51:21 μμ » |
|
Πολύ κουκούλα ρε παιδάκι μου  Μπράβο Πέτρο.......................όλες είναι κούκλες  (για Milfάκια) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ολοκλήρωσα το 36ωρο, παρολο που....είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας και μακρυμάλλης 
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 04:02:03 μμ » |
|
YΓ. 4) Eκλιση βοηθειας προς Πετρο/Γιωργο: Εχω....αυτο το V35 Ιmola και θελω τα φωτα σας,...πως θα το κανω τρεχαντηρι.  Ξερω,...δυσκολο τασκ, αλλά εχω κεφι και...φιλους δυνατους!  EPIC!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
aquile
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 04:29:25 μμ » |
|
....... 4) Eκλιση βοηθειας προς Πετρο/Γιωργο: Εχω....αυτο το V35 Ιmola και θελω τα φωτα σας,...πως θα το κανω τρεχαντηρι.
Για να υπαρξει βοηθεια ουσιαστικη πρεπει πρωτα να ερευνησουμε εαν το project αυτο αξιζει πραγματικα.  Μια προσεκτικη ματια βγαζει καποια συμπερασματα που αξιζει να παρατηρησουμε: 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γυρνωντας προς τα πισω ολοταχως, προσπερασαμε δυστυχως και την εποχη του Carlo...
|
|
|
|
|
|