ponzi
Guzzi Wannabee
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Νοέμβριος 09, 2011, 09:40:15 μμ » |
|
Έφτασε (πρώιμα) η στιγμή που πρέπει να προβληματιστώ για εξάτμιση. Το ένα τελικό κάνει αυτόν τον, μάλλον γνωστό σε κάποιους κατόχους, "τενεκεδένιο" ήχο. Μάλλον δεν θα μπορέσω να ανεχτώ για πολύ αυτή τη φασαρία. Το μανίσιο τελικό έχει 395€!! (το ένα). Βρήκα στο ebay μεταχειρισμένο απο Αμερική με 50€ αλλά είναι ρίσκο. Στον Πειραιά μπορουν να φτιάξουν ζεύγος με 300€ αλλά... αλλά. Αφήστε που έχω δει κάτι Lafranconi στο internet. Τι να κάνω που και τα 400 ή 500 μου πέφτουν βαριά και μου αρέσουν πολύ αυτές που φοράει τώρα ή οι κώνοι? Παρεμπιπτόντως οι lm 3 μου ταιριάζουν? Μπα ε? Κάθε βοήθεια σας πολύτιμη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bil
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 12:12:41 πμ » |
|
Εμένα το είχε αναλάβει η εγγύηση στο V7 Classic και δεν ήξερα πόσο έχουν  Αν τα χρήματα είναι όντως πρόβλημα, άσε την να κουδουνίζει ( έχει ξεκολλήσει ο καταλύτης ) ... Αν δεν είναι, πάρε Λαφ ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 12:08:07 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 10:14:54 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 10:22:31 μμ » |
|
lanfranconi...δαγκωτό 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
ponzi
Guzzi Wannabee
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Νοέμβριος 11, 2011, 01:10:26 μμ » |
|
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν καταλήξω σε lafranconi ποιό μοντέλο ταιριάζει?  Έχω βρεί αυτόν τον Γερμαναρά με μάλλον καλές τιμες: http://www.hmb-guzzi.de/shop/Exhaust/Mufflers/
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ashton
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 12:10:06 πμ » |
|
έκανες τελικά τίποτα με τις εξατμίσεις ; γιατί με τη σαβούρδα έγινε βαθούλωμα στη μια και σκέφτομαι αν θα το αφήσω έτσι ή θα τις αλλάξω... Εικόνα από αυτές τις Πειραιώτικες έχουμε;
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 20, 2012, 12:12:41 πμ από ashton »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thrylos
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 01:02:49 πμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ashton
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 01:08:28 πμ » |
|
ωραιο φαινεται, αλλά λέει πως ειναι για v7 και δε λέει για breva.. ενώ σε άλλα parts που παίζουν σε διάφορα μοντέλα το γράφει..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thrylos
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 01:14:59 πμ » |
|
Στειλε ενα μειλ και ρωτησε το , αλλα ειμαι βεβαιος οτι κανουν και για 750 αφου ειναι ιδιο μοτερ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guzzonord
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 10:44:09 πμ » |
|
Στειλε ενα μειλ και ρωτησε το , αλλα ειμαι βεβαιος οτι κανουν και για 750 αφου ειναι ιδιο μοτερ  Μοτέρ ναι, σασί - θέσεις στήριξης όμως; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
Pan. Lamprogiannis
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Φεβρουάριος 20, 2012, 10:23:13 μμ » |
|
Ειμαι από άλλο ανεκδοτο, αλλα ενας εξατμισας, ανοίγει το τελικό απο κατω (ή καπου κρυφα τελος πάντων), στηριζει καταλήτη η διαφραγμα ή οτι κουδουνιζει και το ξανακλείνει με κανα 50άρικο Στο σκουτεράκι μου, το κανε για 35€ πριν ενα χρόνο.... το καινουργιο κανει τα 10πλάσια (ναι! για 125 made in China  ) (λέω μήπως???)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα με φάει η περιέργεια... Τί είναι μετά την επόμενη στροφή?
|
|
|
|
|
|