Σελίδες: [1]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Επισκευή τελικού sport 1200?  (Αναγνώστηκε 123 φορές)
makisp
Guzzi Let Me Be
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Νοέμβριος 10, 2011, 11:20:45 πμ »

Καμία ιδέα το επισκευάζει o NINOSR&D αλλά με αλλαγή καλύμματος σε inox (Δεν θα πηγαίνει με τα χρυσά τμήματα του τελικού) Ο raceguns όχι και ο racetech θέλει να το δει (λίγο μακρυά Πειραιά). Το βρήκα μια μέρα έτσι υποθέτω ότι κάποιος πάτησε πάνω του. Κάτω από 1 χιλιοστό το πάχος του ευνόητο ήταν. Βρήκε από που να εξοικονομήσει βάρος η guzzi.

Καταγράφηκε
aquile
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 11:44:59 πμ »

Το να ανοιχτει μια οριζοντια θυριδα στη βαση απο πανω και να περαστει ενα ωραιο και σταθερο μεταλλικο κολλαρο, οπως αυτα που σταθεροποιουν τοσες και τοσες εξατμισεις σε αλλες μηχανες, πως σου ακουγεται? luigi
Καταγράφηκε

Γυρνωντας προς τα πισω ολοταχως, προσπερασαμε δυστυχως και την εποχη του Carlo...
guzzonord
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 12:12:56 μμ »

http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,958.0.html
Καταγράφηκε
makisp
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 12:16:51 μμ »

Καλημέρα Aquile, σε είχα συναντήσει στον Κώστα (συνεργείο) πρόσφατα. Εντάξει έχω δει και το δαχτυλίδι που έχει κάνει ο guzzonord νομίζω(ήταν λίγο αντιαισθητικό. Η μότο είναι πολύ designατη) (NO OFFEND). Το βασικό είναι οι τρύπες. Αν κολλούσε όλη η επιφάνεια της βάσης με το τελικό και όχι μόνο στο μπροστά και πίσω μέρος θα ήταν πιο γερό. Με την όποια κόλληση όμως θα γίνει και χάλια το τελικό. Το πιο καλό θα ήταν αλλαγή του καλύμματος. Το βαμμένο μαύρο ματ αλουμίνιο της racetech θα ήταν ωραίο. Μάλλον δεν γλυτώνω τον Πειραιά. Το 500αρικο  για άλλο τελικό θέλω να το αποφύγω. Ούτε σι άλλως το συγκεκριμένο σαν aftermarket ήταν.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 10, 2011, 12:18:49 μμ από makisp » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: