Το πρότζεκτ έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος του.
Μπήκε χρυσό πιρούνι Ohlins μπροστά και φτερό από Aprilia RSV Mille, βαμμένο στο χρώμα της μοτοσικλέτας. Δεν έβαλα του Rosso Corsa γιατί είναι Carbon. Υπάρχει και μια σκέψη, για αργότερα να γίνει προσπάθεια να βαφεί το carbon σε κόκκινο χρώμα

Εδώ και μια κοντυνή άποψη όπου φαίνεται πως τα πιρούνια προεξέχουν πάνω από την τιμονόπλακα 30mm (οδηγίες GUZZI)

Τα clipons (woodcraft) τοποθετήθηκαν κάτω από την τιμονόπλακα για να βελτιωθεί το handling της μοτοσικλέτας (προσωπικά/υποκειμενικά γούστα θα μου πείτε)

εδώ μια πανοραμική. Μετά από λίγο, αφού έκανα μια βόλτα, έφερα τα κλιπονς λίγο πιο μέσα, γιατί έκρινα πως ήταν αρκετά ανοικτά. Εδώ φαίνεται πως ήταν πριν τα φέρω πιο μέσα

Εδώ φαίνεται το πίσω αμορτισέρ, της Ohlins και αυτό

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
Το σετάρισμα των αναρτήσεων προϋποθέτει αρκετά τεστ στο δρόμο. Τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά και θέλω να αποκτήσω την "σφιχτή" αίσθηση που μου δίνανε τα Marzocchi (τα είχα ρυθμίσει λιγουλάκι) και περιμένω όχι μόνο την σφιχτή αίσθηση των Marzocchi αλλά και ακόμα καλύτερη.
Στην πορεία θα φανεί αν χρειαστεί να αλλάξουμε λάδια, να γίνει ένα service αμεσότερα ή και να αλλαχθούν τα ελατήρια.
Τα Marzocchi κρατιούνται στη πάντα, σε περίπτωση που χρειαστούν...ελπίζω τα νέα πιρούνια να φανούν ανώτερα (τουλάχιστον το όνομά τους αυτό προδιαθέτει..)