Αγαπητοί μου Guzziδες
καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.....
είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι
μολις χθες, και μετά απο αναμονή πολλών ετών απέκτησα το πρωτο μου,
το κατά δικό μου,
αυτο που έπρεπε να εχω εδω και χρόνια... lemans ΙΙΙ...
και αξίζει εδω να σας πώ ότι αυτό , το συγκεκριμένο όμως μηχανάκι , έπρεπε να είναι δικό μου εδω και 15 χρόνια....
όταν πουλήθηκε απο τον πρωτο , στον δευτερο , το είχα ήδη διαπραγματευτεί με τον ιδιοκτήτη, και στο διαστημα των 15-20 ημερών που πούλησα μεχρι και την ανάσα μου για να μαζεψω τα λεφτα , σε δραχμαί 900.000 , για να το πάρω, πάω επιτέλους και μου λέει....'' συγνώμη ρε φίλε...το πούλησα χθες....!!! ''
καί έτσι λοιπόν έπεσα στα DUCATI αντί αντικαταθλιπτικών...χαχα..
Τέλως πάντων, ήρθε χθες στα χερια μου, όχι απλως ταλαιπωρήμενη αλλά εντελώς χάλια, σε κούτες , λυμενη απο το 2005, με περιφερειακά στη μούργα,την ψώρα και την σκουριά, το μοτέρ της ανοιχτό, στα εξ ων συνετέθη...αποτέλεσμα κολλήματος απο λάδια...
ναι....
το μονο καλό είναι πως εχουν ηδη βαψει το πλαίσιο και το ψαλίδι/τούνελ....
το τεπόζιτο ειναι σε σχετικά καλή κατάσταση..
ας μην τα σχολιάσουμε
ας μην μπούμε στα πως και στα γιατί...
ας μην αναλύσουμε γιατί καποιος ή καποιοι αφήνουν μια μοτοσυκλέτα να αργοσβήσει έτσι...
δεν τα σκεφτομαι καν...
το παν ειναι πως ειναι πλέον στα χέρια μου....!!!
ειναι δική μου....
my precious....
και θα ξανατραγουδήσει...
το πότε δεν το ξερω αλλα θα ξανατραγουδήσει
ανοιγω αυτο το θέμα να υπάρχει γιατι οι ερωτήσεις που θα έχω να είναι παρα πολλές...
ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για την ασχετοσύνη μου πάνω στα Guzzi....
επίσης θέτω ότι το project δεν αφορά αναπαλαίωση της με πιστότητα του πως ήταν , αλλά το να βγεί ενα
cafe/lemansIII
(επιτρεψτε μου την χρήση της ξεχειλωμένης λεξης CAFE που εχει χρήση παντού και λανθασμένα για ολα τα διτροχα...)
μιλάω για ενα lemans μονόσελο , χωρίς το φαίρινγκ αλλα με φαναρούμπα και χαμηλά κλιπόνς...αυτα τα ολίγα..και σταδιακά, χρήση βουρτσισμένου αλουμινίου....
ο προυπολόγισμός δεν ειναι απεριόρστος , ο χρόνος ολοκήρωσης είναι....
ξεκινάω με κάτι απλο...
---που θα βρω workshop manual....??
---το μοτέρ είναι ανοιχτό και φιτίλια...
είχε κολλήσει απο λάδια...!!!

δεν ξέρω την έκταση της ζημιάς ακόμα...
η πρώτη εντύπωση σας ποιά είναι...? να επισκευάσουμε /και με την ευκαρία βελτιώσουμε/τουμπανιάσουμε να ψαξω για μοτέρ...?? ο κινητήρας αυτός 'μοιράστηκε' και σε άλλο μοντέλο...?
υπενθυμίζω δεν εχω ιδέα απο guzzi.....απο αερόψυκτα ducati ότι θετε....
----ανταλλακτικά και ήδη βελτίωσης...//? μέσω της παραδοσιακής Online ερευνας ή υπαρχει καποια πηγη που χρησιμοποιείτε ήδη?..
χρειάζομαι σίγουρα πλεξούδα....
όχι εγω αφού εχω ηδη καραφλιάσει αλλα εκείνη...
αυτα για τώρα...
συμπαθάτε με αν σας κούρασα....
απο αυριο θα ανεβασω και φωτός....
καλή χρονιά και πάλι....