asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« στις: Ιανουάριος 17, 2012, 03:34:59 μμ » |
|
Υπαρχει καποιο καλοπαιδο που εχει κανει κατι αντιστοιχο στην Breva 1100 του...  ρωταω γιατι σε προσφατη εξορμυση που εκανα σε επαρχιακο κατασκοτεινο δρομο (χωρις φεγγαρι)ειδα οτι τα φωτα της χοντρουλας μου θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα...ακομα και με τα μεγαλα δεν ειχα τρελη διαφορα στην ορατοτητα...!!! Ευχαριστω για την καζουρα εκ'των προταιρων... ΤΑΣΟΣ...!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Αν θέλεις να κάνεις τον Θεό να γελάσει...Πές του τα σχεδιά σου για το Μέλλον..."Oι καιροί ειναι πονηροί για αυτό Guzzi Guzzi Baby...!!! ΤΑΣΟΣ...!!!
|
|
|
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
Minority Report
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 03:41:12 μμ » |
|
Ευχαριστω για την καζουρα εκ'των προταιρων...
Eιναι πολυ σημαντικο πραγμα στον ανθρωπο η αυτογνωσια...  Με τα λεφτα για ξενον: Να πας 36ωρο,..... να δεις τι θα πει ανεση μπρεβας,... να δεις τι θα πει μοτοσυκλετισμος,... να δεις τι θα πει γιορτη,.... να δεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,...κι ας μην βλεπεις την νυχτα. ΣΣ. Δεν ειμαι σπαμ. Σπαμ στον μοτοσυκλετισμο ειναι το,...βαζω αξεσουαρ -αλλά λογω κρισης δεν κανω βολτες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 03:44:11 μμ » |
|
Ευχαριστω για την καζουρα εκ'των προταιρων...
Eιναι πολυ σημαντικο πραγμα στον ανθρωπο η αυτογνωσια...  Με τα λεφτα για ξενον: Να πας 36ωρο,..... να δεις τι θα πει ανεση μπρεβας,... να δεις τι θα πει μοτοσυκλετισμος,... να δεις τι θα πει γιορτη,.... να δεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,...κι ας μην βλεπεις την νυχτα. ΣΣ. Δεν ειμαι σπαμ. Σπαμ στον μοτοσυκλετισμο ειναι το,...βαζω αξεσουαρ -αλλά λογω κρισης δεν κανω βολτες.1ον xenon με περιπου 500ευρια...δεν προτιθεμαι να βαλω... 2ον Βολτες κανω...ποιος ειπε οτι δεν κανω...(απο βολτα/εξορμυση ανεκυψε η αναγκη για τα Xenon) 36ωρο δεν κανω (φετος του χρονου καλα να ειμαστε πιστευω οτι θα ειμαι παρων)...για αααααααααλλους λογους...(νομιζα οτι ημουν αναλυτικοτατος μιστερ βαις πρεζιντεντ...  )
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 17, 2012, 03:46:05 μμ από asotosios »
|
Καταγράφηκε
|
"Αν θέλεις να κάνεις τον Θεό να γελάσει...Πές του τα σχεδιά σου για το Μέλλον..."Oι καιροί ειναι πονηροί για αυτό Guzzi Guzzi Baby...!!! ΤΑΣΟΣ...!!!
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 03:51:04 μμ » |
|
Μπορείς απλά με κανα 10-15 ευρώ να αλλάξεις λάμπα: OSRAM NIGHTBREAKER ή PHILIPS Motovision και θα δεις μεγάλη διαφορά πίστεψέ με... Κράτα τα χρήματά σου για κάτι σημαντικότερο, όπως π.χ. να κεράσεις το φίλο σου καφέ στο Σούνιο....  EDIT: H Breva εχει καλύτερο φωτισμό από την πλειοψηφία των μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν πάντως...
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 17, 2012, 03:53:24 μμ από FANIS »
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 03:56:39 μμ » |
|
Μπορείς απλά με κανα 10-15 ευρώ να αλλάξεις λάμπα:
OSRAM NIGHTBREAKER ή PHILIPS Motovisionκαι θα δεις μεγάλη διαφορά πίστεψέ με... Κράτα τα χρήματά σου για κάτι σημαντικότερο, όπως π.χ. να κεράσεις το φίλο σου καφέ στο Σούνιο....  EDIT: H Breva εχει καλύτερο φωτισμό από την πλειοψηφία των μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν πάντως... +1100 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 03:58:58 μμ » |
|
Και για μην ψάχνεσαι:
Η7 55W είναι η λάμπα που φοράει, έτσι την ζητάς (την ίδια φοράει και το punto μου παρεπιμπτόντως...)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 04:01:35 μμ » |
|
Μπορείς απλά με κανα 10-15 ευρώ να αλλάξεις λάμπα:
OSRAM NIGHTBREAKER ή PHILIPS Motovision
και θα δεις μεγάλη διαφορά πίστεψέ με...
ειναι ενα οπτσιον που ειχα στο μυαλο...αλλα αφησα να πειτε και εσεις κατι...!!! Κράτα τα χρήματά σου για κάτι σημαντικότερο, όπως π.χ. να κεράσεις το φίλο σου καφέ στο Σούνιο....  Ζητειτε παρεα για Σουνιο...σε ανταλαγμα θα κεραστει καφες...!!! EDIT: H Breva εχει καλύτερο φωτισμό από την πλειοψηφία των μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν πάντως...
εχεις στοιχεια ή ετσι το λες αυτο για να κανεις π.χ εντυπωση...ή να με κανεις απλα να νιωσω καλυτερα... 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 17, 2012, 04:03:10 μμ από asotosios »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 04:04:09 μμ » |
|
Και για μην ψάχνεσαι:
Η7 55W είναι η λάμπα που φοράει, έτσι την ζητάς (την ίδια φοράει και το punto μου παρεπιμπτόντως...)
πρεπει την ιδια να φοραει και ο Corsaros μου...παει θα του βγαλω τα ματια λεμε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Αποσυνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 04:04:41 μμ » |
|
EDIT: H Breva εχει καλύτερο φωτισμό από την πλειοψηφία των μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν πάντως...
εχεις στοιχεια ή ετσι το λες αυτο για να κανεις π.χ εντυπωση...ή να με κανεις απλα να νιωσω καλυτερα...  Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους.. Λάμπα αυτοκινήτου σε μοτοσυκλέτα... τι άλλο θες? Για ανέβα σε κάτι άλλα και μετά έλα να μας πεις εντυπώσεις...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 04:06:14 μμ » |
|
καλα μωρε μην βαρας...!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 04:44:58 μμ » |
|
Fanis η μεγαλη σκαλα τι χαρακτηριστηκα εχει...  μηπως βαλω και εκει κατι αντιστοιχο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astrahan
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 05:06:54 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αντισυνταγματάρχης.
|
|
|
|
KTiNoS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 06:24:03 μμ » |
|
αν δε φτάνει το φως 2 προβολάκια είναι ότι πρέπει ... (έχω ξένον και είναι μλκια)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
|
|
|
|
mourat
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 06:38:23 μμ » |
|
Μπορείς απλά με κανα 10-15 ευρώ να αλλάξεις λάμπα: OSRAM NIGHTBREAKER ή PHILIPS Motovision και θα δεις μεγάλη διαφορά πίστεψέ με... Κράτα τα χρήματά σου για κάτι σημαντικότερο, όπως π.χ. να κεράσεις το φίλο σου καφέ στο Σούνιο....  EDIT: H Breva εχει καλύτερο φωτισμό από την πλειοψηφία των μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν πάντως... και εγω OSRAM NIGHTBREAKER φοραω και στο Στελβιο και στο Αστρα, αλλα ειδα οτι η Οσραμ προτεινει NIGHT RACER PLUS ή X-RACER δειτε εδω http://am_application.osram.info/publish/index_en.htmlαυτες προτεινει γενικα σε μοτοσακο γιατι εχουν αντοχη στους κραδασμους 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ALX
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 06:48:13 μμ » |
|
Είχα xenon και τα πέταξα όταν κατάλαβα ότι στραβώνω τον κόσμο με σχεδόν μηδαμινό κέρδος. (ειδικά σε ομίχλη και βροχή, είναι χειρότερα από τις κοινές λάμπες) Έβαλα μια Nightbreaker και είμαι μια χαρά. Αυτές που προτείνει η ΟΣΡΑΜ για τις μοτοσυκλέτες, κοστίζουν τα 3πλάσια λεφτά από την απλή Nightbreaker. Εμένα η τελευταία, μου κρατάει 1,5χρόνο με 9€ η λάμπα. Σιγά μην τους δώσω 25€ για να κρατήσει λίγο παραπάνω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς, αλλά ΠΩΣ την οδηγείς! 
|
|
|
|