sailroad
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Ιανουάριος 24, 2012, 01:51:06 πμ » |
|
Έξω απο την λέσχη μηχανή μελους μας γύρω στις 23:00 varadero 1000 χρωμα Μαύρο με αρ. Κυκλοφορίας ΧΡΥ 630
Ο Λαμπρος έκανε την δήλωση κλοπής στο ΑΤ ΤΑΥΡΟΥ
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2012, 08:39:07 πμ από sailroad »
|
Καταγράφηκε
|
Να πας στο Γερμανό ρε Καραγκιόζηηηηηηηηηηηηηηηηη
|
|
|
labros
Εγγεγραμμένοι
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 03:51:38 πμ » |
|
Έξω απο την λέσχη μηχανή μελους μας γύρω στις 23:00 varadero 1000 χρωμα Μαύρο με αρ. Κυκλοφορίας ΧΡΥ 630
Ο Λάμπρος έκανε την δήλωση κλοπής στο ΑΤ ΤΑΥΡΟΥ
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2012, 12:39:28 μμ από ZORDAN »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
VAS
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 09:16:23 πμ » |
|
...η μηχανή έχει και προβολάκια... μπορεί να βοηθήσει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 10:07:42 πμ » |
|
Κριμα... μακαρι να βρεθει...σε αριστη κατασταση...!!! ΑΛΗΤΕΣ...!!! 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2012, 10:10:09 πμ από asotosios »
|
Καταγράφηκε
|
"Αν θέλεις να κάνεις τον Θεό να γελάσει...Πές του τα σχεδιά σου για το Μέλλον..."Oι καιροί ειναι πονηροί για αυτό Guzzi Guzzi Baby...!!! ΤΑΣΟΣ...!!!
|
|
|
labros
Εγγεγραμμένοι
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 11:15:07 πμ » |
|
Καλημέρα, μια άλλη μέρα σήμερα  Ετσι για την ιστορία.. τα προβολάκια ηταν πανω στα κάγκελα,είχε έξτρα τζαμάκι στη ζελατίνα και ανάρτηση Ολινς. 6977312740Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για εκείνη τη κακιά στιγμή μόλις κατέβηκαμε κάτω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
TASSOS7
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 11:31:45 πμ » |
|
Τι να πεί κανείς...... Μια φορά μόνο να πέσει κάποιος στα χέρια μας την ώρα που κατεβαίνουμε από τη λέσχη....  Εύχομαι να βρεθεί σύντομα και να μην προλάβουν τα τσογλάνια να χαρούν ούτε για μιά μέρα.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Guzzi Let me be.....πολύ παλιά....τώρα είμαι Guzzi Lover!!!!!!!!!
|
|
|
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

Αποσυνδεδεμένος
GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 11:52:24 πμ » |
|
ειλικρινα λυπαμαι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
|
|
|
|
guzzonord
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 12:19:26 μμ » |
|
ειλικρινα λυπαμαι  Παρομοίως, αλλά όσο κι αν στενοχωρηθείς μη ξεχνάς ότι δεν είναι παρά ένα μάτσο σίδερα και πλαστικά το οποίο αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθεί.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
TASSOS7
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 12:30:46 μμ » |
|
ειλικρινα λυπαμαι  Παρομοίως, αλλά όσο κι αν στενοχωρηθείς μη ξεχνάς ότι δεν είναι παρά ένα μάτσο σίδερα και πλαστικά το οποίο αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθεί. Ένα μάτσο σίδερα και πλαστικά που κάποιος μόχθησε να αποκτήσει, (και ίσως να μην μπορέσει ποτέ να αποκτήσει νέο) και κάποιο λαμακιστήρι έκανε το κομμάτι του και το άρπαξε αφήνοντας τον άλλο με τη θλίψη της ανάμνησης.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Συνδεδεμένος
Minority Report
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 12:46:14 μμ » |
|
Χωρις να παυει το γεγονος να ειναι απο μονο του θλιβερο, ειμαι της κατευθυνσης Guzzonord. Δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου και χαρηκα που καπως ετσι μεσα στην πικρα του, το αντιμετωπισε χτες ο Λαμπρος. Κι επειδη ειμαι και λιγο του,...γραμμενου πεπρωμενου,...ποιος μας λεει, οτι το Βαραντερο αυτο, ΔΕΝ επρεπε να το καβαλησει άλλο ο Λαμπρος, γιατι.... Τα παντα γινονται για καποιο λογο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
|
|
|
TASSOS7
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 01:12:36 μμ » |
|
τα λεγόμενά σου ταιριάζουν απόλυτα με την φωτό στο avatar σου......πολύ περίπλοκη σκέψη!! Ίσως και να έχεις δίκιο.
απλά σκέφτομαι και γράφω σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα που (χτύπα ξύλο) αν πάθω κάτι τέτοιο και στη δουλειά μου θα έχω πρόβλημα μιας και μετακινούμαι με τη μηχανή συνεχώς, και δεν είμαι σε θέση να την αντικαταστήσω.
όπως και να έχει.....μου τη σπάει το γεγονός της κλοπής απο μόνο του και εύχομαι να βρεθεί (ή αντικατασταθεί) σύντομα
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2012, 02:12:22 μμ από TASSOS7 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asotosios
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

Αποσυνδεδεμένος
GUZZI GUZZI BABY...!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 01:40:03 μμ » |
|
οσο και σηδερα και πλαστικα να ειναι...χωρις να ξερω τον Λαμπρο και την οικονομικη του ή μη ανεση, καλυτερα να το εκαιγε (που λεει ο λογος) παρα να του το κλεψουνε...
απλα να παρακαλαει το καθε ενα απο αυτα τα τσογλανια να μην πεσουν στα σωστα χερια...τοτε δεν θα το ξανακανουν...!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Αν θέλεις να κάνεις τον Θεό να γελάσει...Πές του τα σχεδιά σου για το Μέλλον..."Oι καιροί ειναι πονηροί για αυτό Guzzi Guzzi Baby...!!! ΤΑΣΟΣ...!!!
|
|
|
FANIS
Συντονιστής
I Live Here

Συνδεδεμένος
KEEP GUZZING!!!
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 02:12:32 μμ » |
|
γμτ...  Λάμπρο... θα πάρεις άλλο είναι σίγουρο... Τα παντα γινονται για καποιο λογο.
Αυτό έχω αρχίσει να το πιστεύω στη ζωή μου...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"If it ain't broke don't fix it" is better than "I tried to fix it and now its broke"... Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
|
|
|
|
|
labros
Εγγεγραμμένοι
Guzzi Lover

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 03:29:29 μμ » |
|
Τα παντα γινονται για καποιο λογο.
Επειδή δεν φεύγεις εύκολα απο μια πιστή,υπάκουη,σεμνή και ταπεινή σύζυγο ίσως ήταν ο τρόπος για να ζήσω τον μεγάλο έρωτα με ένα Guzzi  τα πιο ασφαλή είναι αυτού του τύπου

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|