Σελίδες: [1]   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: V7  (Αναγνώστηκε 273 φορές)
geofrantz
Guzzi Let Me Be
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

V7
« στις: Ιανουάριος 30, 2012, 09:53:40 μμ »

Γειά σας.

Είμαι ένας παλιός μοτοσικλετιστής, στη σέλα από το 1981, που δεν είχε ποτέ του ενδιαφερθεί για τις Guzzi. Προσωπικά τις έβρισκα κάπως ασυνάρτητες, πρόχειρες και άτεχνες. Και μετά, πέρασα μπροστά από μια βιτρίνα (που να μην περνούσα) και είδα το V7...
Βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω με ανθρώπους που κατέχουν περισσότερα από μένα ώστε να κάνω μια σπουδασμένη επιλογή: Να πάρω Guzzi; Να μην πάρω Guzzi; Να αφουγκραστώ τα 31 χρόνια της προσωπικής μου πείρας; Να ακούσω την καρδιά μου; (εγώ που δεν "έπεφτα ποτέ στο επίπεδο" της μοτό στο desktop του υπολογιστή έχω τώρα φάτσα μου ένα κατάμαυρο V7 Classic του 2012).
Η βοήθειά σας θα μου είναι πολύτιμη. Κι από τη δική μου πλευρά, ό,τι έχω να μοιραστώ μαζί σας θα το μοιραστώ με μεγάλη προθυμία.
Καλώς σας βρήκα.

Γ.Φ.

Υ.Γ. Που γίνεται η πολλή κουβέντα για τις V7; Πόσοι από το club έχουν; Και - κυρίως - πόσοι το μετάνιωσαν;
Καταγράφηκε

Carpe throttle!
takis
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

V7 CLASSIC

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Ιανουάριος 30, 2012, 10:24:04 μμ »

Κλασσική περίπτωση ανθρώπου που αντίκρισε για πρώτη φορά v7 … (έρωτας με την πρώτη ματιά ) έτσι ερμηνεύετε εδώ στα λημέρια μας φίλε μου.
 Σίγουρα η εμπειρία σου στις μηχανές είναι περισσότερη από την δική μου  καθώς για πρώτη φορά καβάλησα δίτροχο το ’88 αλλά και σημαντική πιστεύω είναι η εμπειρία μου πάνω σε αυτήν την καλλονή
 εδώ και 2 ½ χρόνια.
Το v7 κατά την προσωπική  και ταπεινή μου γνώμη είναι ένα αξιόπιστο και τίμιο μηχανάκι ένα μηχανάκι που θα το ερωτεύεσαι κάθε μέρα και ποιο πολύ πιστεψεμε δεν υπερβάλω .
Είναι ένα μηχανάκι άκρως χαλαρωτικό … θα σε πάει αβίαστα όπου θες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα είτε σε επαρχιακό είτε σε εθνικό δρόμο . Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο , αλλά δεν θα σε κρεμάσει πουθενά.
Τώρα για θέμα προβλημάτων εγώ προσωπικά δεν έχω να σου πω τίποτα...γιατί ποτέ δεν είχα κάποιο, άλλωστε είναι γνωστό ότι τα moto guzzi χαλανε πολύ στις καφετέριες . Anigrin

Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά………

Άντε καλορίζικη ok motoguzzi
Καταγράφηκε

Έπαρχος ανατολικού Αιγαίου & Μικράς Ασίας
thrylos
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 01:00:21 πμ »

Καλως ηλθες φιλε  ok Μπύρες
Οταν οδηγησεις Moto Guzzi θα καταλαβεις τι εχανες 31 χρονια !!!  Χεχε motoguzzi
Καταγράφηκε
FANIS
Συντονιστής
I Live Here
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

KEEP GUZZING!!!

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 01:01:38 πμ »

Καλώστον.  Μπύρες

Η Guzzi είναι κουλτούρα, ιδεολογία, διαφορετικότητα, τρέλα...

Με κάλυψαν οι από πάνω, εγώ δεν έχω v7, αλλά ως κάτοχος και small block (ίδιος κινητήρας, Nevada 750), έχοντας οδηγήσει και το v7, μιλάμε για την απόλυτη αγχόλυση. Προβλήματα δεν έχουν ακουστεί ιδιαίτερα, τα guzzi χαλάνε αν δεν τα χρησιμοποιείς ή τα έχεις μόνο για την καφετέρια...

Ο έρωτας με έρωτα περνάει, πάρτο και ξεκίνα  

Θα μείνω στην φράση μέλους, ιδιοκτήτη βουσέτ (V7) που άκουσα πρόσφατα: "Από τη μέρα που το πήρα, άλλαξε η ζωή μου προς το καλύτερο..."

motoguzzi
Καταγράφηκε

"If it ain't broke don't fix it"  is better than "I tried to fix it and now its broke"... 
Eagle, Eagle on the wall, you're the Greatest of them all!!!
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 01:30:38 πμ »

Τη V7 μπορείς να την περιγράψεις με μια εικόνα ή 1000 λέξεις που λένε και αυτή τη στιγμή βαριέμαι να γράψω.

Καταγράφηκε
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 10:09:58 πμ »

Γεια Γ.Φ.

πενταμορφο το  motoguzzi που ααγαπησες

το 2010 αγορασα την πρωτη μου  motoguzzi ενω τις θαυμαζα περιπου τοσα χρονια οσα εσυ οδηγεις

δεν τολμουσα γιατι με εμποδιζαν οι προκαταληψεις που αδικα την ακολουθουν

μεγα σφαλμα

μην κανεις το ιδιο

μια φορα το οδηγησα αυτο το μοτερ και μου αφησε αριστες εντυπωσεις,ανετα αλλαζα το 1100 με ενα βε7

σου προτεινω να το παραγγειλεις σημερα κιολας

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ok
Καταγράφηκε

αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 10:36:00 πμ »

ξεχασα να σου προτεινω

να   διαλεξεις το διχρωμο(ασπρο περλα-πορτοκαλι) και να βαλεις στο λευκο κομματι του τεποζιτου λιγα αυτοκολλητα ανθη που εχει η πιατζιο για τις βεσπες

να συστηθω

το ρεζιλι της λεσχης η ντροπη του μαντελο

δημητρης  SPONT  κακογουστιξ

αυτος που  καταφερε να δημιουργησει την ομορφοτερη μπρεβα 1100 εβερ Χεχε Χεχε
Καταγράφηκε

αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 02:09:32 μμ »

Τα είπαμε και σε ΠΜ.

Αυτό που  ξέχασα να σου αναφέρω, είναι πως τα μοντέλα του 2012 είναι με διαφορετικό κινητήρα, πιο σύγχρονο και καλά ...  Χεχε

Μπές στον κόσμο της moto Guzzi, στον κύκλο αυτής της λέσχης και ... ΔΕΝ θα χάσεις  ok
Καταγράφηκε
guzzonord
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 02:18:24 μμ »

Καλώς ήρθες ΓΦ  Μπύρες motoguzzi
Καταγράφηκε
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 02:37:23 μμ »

Μπές στον κόσμο της moto Guzzi, στον κύκλο αυτής της λέσχης και ... ΔΕΝ θα χάσεις  ok

bil εμιλησεν!!   ok  Σεβασμός

Καλοσωρισες ΓΦ στο φορουμ των,...φωτογραφων με  motoguzzi
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
VAS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Ιανουάριος 31, 2012, 03:33:07 μμ »

έχω ένα v7...

δεν θα γράψω πολλά...αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις πολλές συζητήσεις για ατελείωτες ώρες διαβάσματος με τον καφέ σου για το συγκεκριμένο μηχανάκι...

θα πω μόνο το εξής...έχω και ένα 1200sport....τα αγαπάω και τα δύο...αν μου έλεγες πως μπορώ να κρατήσω μόνο ένα αυρίο, θα κρατούσα το μικρό...και ο λόγος δεν είναι οικονομικός...

καλή διάθεση, πίστη στη μαγεία της λίμνης, γυαλιστερά παπούτσια (όχι καστόρινα κλπ) και πρόχειρα παντελόνια (θα καταλάβεις γιατί αν διαβάσεις τα τεχνικά) και καλή διασκέδαση..... ok

καλωσόρισες στο φόρουμ..... Μπύρες
Καταγράφηκε

Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
Σελίδες: [1]   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: