Σελίδες: [1] 2   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: 27 πανσέληνοι ανατολικά.  (Αναγνώστηκε 944 φορές)
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Minority Report

« στις: Ιανουάριος 31, 2012, 03:11:40 μμ »

Εφυγε για λιγες βδομαδες και τελικα γυρισε πισω μετα απο 27 μηνες. Δεν ταξιδεψε απλά. ΕΖΗΣΕ σε χωρες που "δεν υπαρχουν" στους τουριστικους χαρτες.

Κατοπιν προσκλησης του απ το μελος μας Νικο Α. (ktinos)o συγχρονος Marco Polo Ηλιας Βροχίδης, την προσεχή Δευτερα 6 Φεβρουαριου θα ερθει στη Λεσχη μας.

Στις 9μμ θα μας αφηγηθει τι ειδε, πως ταξιδεψε, τι ΕΖΗΣΕ. Πλουσιο φωτογραφικο υλικο, θα πλαισιωσει τις κουβεντες μας μαζι του.

Οσοι θελουν να "ταξιδεψουν" μαζι μας μην χασουν αυτην την βραδια.

ΣΣ. λιγα λογια για "το εργο της Δευτεραςεδω.  Μηχανή
Καταγράφηκε

Never ride faster, than your guardian Angel can fly!
sailroad
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 12:03:33 μμ »

Σημερα το βραδυ στην ΕΛΜG  motoguzzi
Καταγράφηκε

Να πας στο Γερμανό ρε Καραγκιόζηηηηηηηηηηηηηηηηη
KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 02:41:09 μμ »

ELA REGGE DOSE...OPA!
Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 06:48:17 μμ »

Σήμερα βρήκε να ρίχνει καρέκλε.  Sorry
Καταγράφηκε
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 08:05:02 μμ »

Σήμερα βρήκε να ρίχνει καρέκλε.  Sorry

ο Βροχιδης ερχεται. Οχι ο Ηλιαδης.  biggrin
Καταγράφηκε

KTiNoS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

TDM MONZA

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 01:28:59 μμ »

Μια χαρά τα είπε το παλουκάρι...

Περάσαμε φανταστικά.
('οποιος δεν ήρθε :fff:ΕΧΑΣΕ! )
Καταγράφηκε

Πες μου που παν όταν πεθαίνουν οι αλήτες…. ?
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 01:36:22 μμ »

Οντως εχασε,....αυτος που ειναι "ταξιδευτης"

Πραγματικα για καποιες στιγμες,...ειχα "φυγει", απ την αιθουσα. Οχι μονο μ αυτα που μας ελεγε ο Ηλιας, αλλά περισσοτερο μ αυτα που αφηνε να εννοηθουν. Μ αυτα που το μυαλο καποιου που εχει ταξιδεψει -εστω λιγο- συμπληρωνε και προσθετε.

Οσοι φοβηθηκαν την βροχη και δεν ηρθαν,...καλά εκαναν, γιατι προφανως ειναι ανθρωποι που δεν θα μπορουσαν να καταλαβουν,...ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ....

Γοητευμενος  Love,...και ξερετε καλα οι περισσοτεροι οτι ειμαι τσιγκουνης στα συναισθηματα.
Καταγράφηκε

SPONT
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

GUZZIHOLIC GUZZISTA 100%

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 01:42:20 μμ »

Μια χαρά τα είπε το παλουκάρι...

Περάσαμε φανταστικά.
οποιος δεν ήρθε ΕΧΑΣΕ

κι εσεις χασατε που δεν ηρθα Χεχε Χεχε

ειχα ετοιμασει κατι φανταστικες ερωτησεις Σσσσσσ

Καταγράφηκε

αυτο που μενει οταν τελειωνουν ολα ειναι η γευση τους
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 02:00:12 μμ »

Οσοι φοβηθηκαν την βροχη και δεν ηρθαν,...καλά εκαναν, γιατι προφανως ειναι ανθρωποι που δεν θα μπορουσαν να καταλαβουν,...ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ....

Νομίζω υπερβάλετε κύριε ζορδάν. Δεν ήταν για μηχανή εκεί έξω χθες βράδυ.
Καταγράφηκε
ZORDAN
Συντονιστής
I Live Here

Minority Report

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 02:22:25 μμ »

Η υπερβολη ειναι "σχετικο" μεγεθος.

Για μενα πχ. δεν ειναι υπερβολη να ξεπερασω τις οποιες καθημερινές αντιξοοτητες μου και ωστε να βρεθω μόλις 2-3 ωρες....με καποιον που ξεπερασε επι 19,344ωρες( ητη 806μερες), την βολη και την ασφαλεια του περιβαλλοντος που ελεγχει.

Θελω να συνηγορησω οτι,...θα ηταν όντως ταλαιπωρια η συγκεκριμενη βραδια, για καποιον που δεν εχει σε υψιστη προτεραιτητα στο μυαλο του, πραγματα οπως αυτα που ειπωθηκαν χτες βραδυ. Αυτο δεν ειναι κακο, απλα,...οι ατομικες μας προτεραιοτητες και ονειρα, μας κανουν να χαρακτηριζουμε τι ειναι καλο, τι κακο, τι ειναι εφικτο και τι ταλαιπωρια.

Για άλλον ειναι υπερβολη να "χαλασει" μια μερα του χρονου απ την αδεια του, προκειμενου να κανει 36ωρο -για καποιους άλλους,...το περιμενουν πως και πως, επι 365 μερες,...επι 15 χρονια τωρα

Δεν ξερω πως να το εξηγησω διαφορετικα...
Καταγράφηκε

gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 02:41:42 μμ »

Υπάρχει βέβαια μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην απλή ταλαιπωρία και τον κίνδυνο. Σε πολλές περιοχές χθες η κατάσταση ήταν τραγική. Προσωπικά για να φύγω από τη δουλειά μου (Μενίδι) έπρεπε να περάσω κάθετα διάφορους χείμαρους που έφταναν στο ύψος της γάμπας μου, σπαρμένα γαρμπίλια παντού και άλλα ωραία πράγματα. Πιστεύω πως και σε άλλες περιοχές θα ήταν αντίστοιχα. Οπότε μου φαίνεται λίγο σκληρό το "όποιος δεν ήρθε καλά έκανε επειδή..." για κάποιους ανθρώπους που όντως ήθελαν να παρεβρεθούν.

Τουλάχιστον υπάρχει και αυτό το video http://youtu.be/XMKT6qBBVHo για όποιον θέλει.

ΥΓ: παίζει αντίστοιχο video από χθες;
Καταγράφηκε
VAS
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 03:29:32 μμ »

Γοητευμενος  Love,...και ξερετε καλα οι περισσοτεροι οτι ειμαι τσιγκουνης στα συναισθηματα.

έμπαινα με σκοπό να γράψω δυό λόγια για το χθεσινοβραδυνό 4ωρο που (προσωπικά) δεν ήθελα να τελειώσει...

Μόλις είδα το ποστάρισμα του Διαμαντή εδώ. αποφάσισα να μην γράψω τίποτα...

Εγώ απλά θεωρώ άτυχο όποιον δεν ήρθε γιατί ενδεχομένως και να μη γνώριζε (όπως εγώ)....βέβαια, η περίληψη της ιστορίας του Ηλία και μόνο αρκεί για να ιντριγκάρει το ανήσυχο πνέυμα ενός ταξιδευτή και εδώ ο Διαμαντής έχει δίκιο....

και γνωρίζοντας τον καλά (το Διαμαντή), ήθελα να πω πως, μόνο αυτή η φράση που έγραψε και την οποία παραθέτω, λέει πολλά για την χθεσινή βραδυά...

Ηλία ευχαριστούμε για την έμπνευση και περιμένουμε με αγωνία το επόμενό σου βήμα, όχι για να μάθουμε πως είναι στην Αφρική, γιατί εκεί μπορεί ο καθένας (υπο προυποθέσεις φυσικά) ανα πάσα στιγμή να μεταφερθεί...αλλά για να μας δείξεις για άλλη μια φορά τι σημαίνει "ταξίδι" ok
Καταγράφηκε

Στου Paradise το ακρογιάλι, της Μακρονήσου το τσουβάλι, και από μέσα ξεπροβάλλει ο πατερούλης μας ο Στάλιν...
dagger moon
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac

nothin' but the blues

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 03:54:02 μμ »

Εγω τον εχω συναντησει στο παρελθόν και ήθελα πολυ να ερθω χθες αλλα ο βήχας εχει χειροτερέψει οπότε προτίμησα να κατσω σπίτι να βράσω στο ζουμί μου.

Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη , όποιος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί χθες ήταν άτυχος , πολύ άτυχος. Ετσι αισθάνομαι εγω τουλάχιστον.

Καταγράφηκε

Εγω θα κάνω όνειρα και αληθινά μη γίνουν!Μου φτάνει που προσπάθησα όνειρα να μην μείνουν..
pegaso rules my heart  Love
astrahan
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 04:18:49 μμ »

Τον Ηλία τον παρακολουθώ από τότε που έγραφε το ταξίδι του στο Μοτό...

Και πέρσι το καλοκαίρι διάβασα το βιβλίο του. Στα μάτια μου ήταν (και είναι) εντυπωσιακό το εγχείρημα από ένα "άγουρο" παιδαρέλι 20 χρονών...

Χθες αποδείχθηκε αυτό που μου είχαν πει άλλοι που τον είχαν γνωρίσει... πόσο σεμνός είναι και την ιδιαίτερη (μη) σχέση του με το χρήμα...

έχω σταματήσει να έχω είδωλα από τα μετεφηβικά μου χρόνια αλλά για τον Ηλία το μόνο που μπορώ να πω είναι  Σεβασμός

υγ1 θα ακολουθήσω κι εγώ την διατύπωση του Vas...άτυχοι όσοι δεν ήρθαν...
υγ2 προσωπικές ευχαριστίες στον Νίκο (Ktinos) που το κανόνισε..
υγ3 με στοιχειώνει από χθες μια φωτογραφία του Ηλία στον παραλιακό δρόμο του Πόντου και στο πέρασμα Khardung La στα 5359 μέτρα...

α! θα το ξέχναγα...

Καταγράφηκε

Αντισυνταγματάρχης.
gino
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Φεβρουάριος 07, 2012, 04:29:19 μμ »

Eν πρωτης να ευχαριστησω πρωτα τον Νικο που μας εφερε τον Ηλια στην Λεσχη μας....

Κατοπιν ενα απεριοριστο  Σεβασμός στον Ηλια που μεσα απο την διηγηση του μας μετεφερε εικονικα στο ονειρο του...ενα ονειρο που για τον Ηλια πιστευω ειναι αιτια να ζει...και πιστευω οτι ποτε δεν θα παψει να ταξιδευει...

Οσο για αυτους που δεν ηλθαν σιγουρα εχασαν...εχασαν εικονες...συναισθηματα...ονειρα...το νοημα της ιδιας της ψυχης...της ταξιδιαρας ψυχης...
Καταγράφηκε

Piaggio είναι ηλίθιε και όχι Guzzi.........δεν άκουσες που το είπε ο Ktinos;
Σελίδες: [1] 2   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: