Σελίδες: [1] 2   Κάτω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  
Αποστολέας Θέμα: Τα 5 καλύτερα ποδήλατα για την πόλη  (Αναγνώστηκε 727 φορές)
mourat
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

« στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 08:20:17 μμ »

http://dimastin.blogspot.com/2012/02/5.html
Καταγράφηκε

MG STELVIO 1200 4V
 col de Turin edition
               κάθε Δευτέρα μετά τις 8 στον Βαλαωρίτη http://www.valaoritis.gr/
aris xj
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #1 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 09:53:05 μμ »

Σκέψη Σκέψη

ναι καλα....ενα και ενα για την πολη ειναι...
Καταγράφηκε

θέλω να γιαουρτωσω τους **** που θα ξαναψηφίσουν τους ιδιους
miraze
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Maniac
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

μπαλαλάικα

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #2 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 11:21:20 μμ »

Αμ πώς  Confused

Αν δεν μάθεις από blog Δημοτικής αστυνομίας ποιά είναι τα καλύτερα ποδήλατα...............τί να πώ.  Γκρρρ!!

Αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι το επόμενο άρθρο θα αφορά την καλύτερη EVER μοτοσυκλέτα .........και το αποτέλεσμα θα είναι το κόκκινο stelvio του 2009  Χεχε

Μπύρες
Καταγράφηκε

Ολοκλήρωσα το 36ωρο, παρολο που....είμαι άσχετος, φιγουρατζής, κάγκουρας και μακρυμάλλης  Χεχε
gino
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Crazy

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #3 στις: Φεβρουάριος 05, 2012, 11:41:56 μμ »

Aπο τα συγκεκριμενα μονο το τελευταιο θα χαρακτηριζα πολης...τα αλλα ειναι κουρσες(road) race

Eπισης παρενθεση το Foffa ειναι κατηγοριας singlespeed....κατηγορια που εχει βγει απο τους κουριερ τις Νεας Υορκης...επισης ειδικο ποδηλατο...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 05, 2012, 11:44:46 μμ από gino » Καταγράφηκε

Piaggio είναι ηλίθιε και όχι Guzzi.........δεν άκουσες που το είπε ο Ktinos;
mourat
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #4 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 01:29:03 πμ »

Αμ πώς  Confused

Αν δεν μάθεις από blog Δημοτικής αστυνομίας ποιά είναι τα καλύτερα ποδήλατα...............τί να πώ. 
Αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι το επόμενο άρθρο θα αφορά την καλύτερη EVER μοτοσυκλέτα .........και το αποτέλεσμα θα είναι το κόκκινο stelvio του 2009 2008  Χεχε

Μπύρες
Χεχε
Καταγράφηκε

MG STELVIO 1200 4V
 col de Turin edition
               κάθε Δευτέρα μετά τις 8 στον Βαλαωρίτη http://www.valaoritis.gr/
geofrantz
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #5 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 10:27:19 πμ »

Παντελώς άκυρες οι επιλογές της Δ.Α. (για την οποία, ας μην ξεχνάμε ότι η επιλογή σε μηχανοκίνητο δίτροχο ήταν ένα άθλιο κινέζικο που σχεδόν εξαφανίστηκε μέσα σε ένα χρόνο από τους δρόμους λόγω συχνών βλαβών και ανεπάρκειας ανταλλακτικών - αυτά το 2005, μετά την "Ολυμπιάδα").
Το καλύτερο ποδήλατο για την πόλη είναι σπαστό. επειδή το χώνεις στο τρένο για να πας μακριά ή ψηλά (ανέβα μια βιαστικός από τα παράλια στην Πεντέλη με ποδήλατο και τα ξαναλέμε). Επειδή οι μικρές ρόδες έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις, καλύτερες ρεπρίζ από στάση και κίνηση, επειδή δεν κλέβεται γιατί το παίρνεις παντού μαζί σου, επειδή μπορείς να το βάλεις στο πορτ μπαγκάζ του φίλου σου και να εξερευνήσεις κι άλλες πόλεις... ο κατάλογος δεν έχει τέλος!
Οι χαμηλότερες ταχύτητες και η κάπως χοροπηδηχτή κύλιση ΕΙΝΑΙ πλεονεκτήματα γιατί δε σε πριζώνουν να πας γρήγορα και να φας τα μούτρα σου. Το σπαστό είναι σαν τη Βουσέτε. Σε εμπνέει να κρουζάρεις.
Και φυσικά το καλύτερο σπαστό είναι το Brompton!

* Brompton1 (35.43 KB, 750x500 - εμφανίστηκε 21 φορές.)

* Brompton2 (34 KB, 500x377 - εμφανίστηκε 17 φορές.)
Καταγράφηκε

Carpe throttle!
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #6 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 11:12:48 πμ »

από την στιγμή πουθ είσαι λάτρης των σπαστών, ήταν και αναμενόμενη η επιλογή σου  Χεχε

αλλά επειδή μάλλον είσαι φανατικός με τα σπαστά, δεν πρόκειται καν να προσπαθήσω να σε πείσω για τα πλεονεκτήματα ενός κανονικού ποδηλάτου  Χεχε

Είμαστε ταγμένοι εχθροί  Χεχε

Και φυσικά οι επιλογές της ΔΑ είναι ΓΤΠΚ ...
Καταγράφηκε
geofrantz
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #7 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 11:31:19 πμ »

Επιτέλους! Ενας υπολογίσιμος εχθρός! Θα έχει ενδιαφέρον να παρουσιάσεις στην ομήγυρη τα εύθραυστα επιχειρήματα υπέρ μιας κατασκευής που αντιμάχεται εξ' ορισμού την έννοια της πρακτικότητας.

Το ανοίγουμε;

Sir, choose your weapons!

Α, και για να μην εκτροχιαστούμε, μιλάμε πάντα για ποδήλατο πόλης, νταξ;

Εν κατακλείδι, ένα οπτικό σχόλιο για την ευφυία κάποιου που συμπαρατάσσεται στο μέτωπο των "κανονικών" ποδηλάτων.  Χεχε

* Bike Leftovers.JPG (48.93 KB, 320x480 - εμφανίστηκε 37 φορές.)
Καταγράφηκε

Carpe throttle!
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #8 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 11:37:32 πμ »

Όποιος ανέβει πρώτος στις κεραίες στον Υμμητό κερδίζει biggrin
Καταγράφηκε
geofrantz
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #9 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 11:40:28 πμ »

Α γειά σου. Εκεί που είναι και η καρδιά της πόλης!
Καταγράφηκε

Carpe throttle!
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #10 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 11:49:55 πμ »

Αν θεωρήσεις πως η πόλη είναι μονο το επίπεδο μέρος γύρω από το κέντρο, οχι:hehe:
Καταγράφηκε
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #11 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 03:31:23 μμ »

... Θα έχει ενδιαφέρον να παρουσιάσεις στην ομήγυρη τα εύθραυστα επιχειρήματα υπέρ μιας κατασκευής που αντιμάχεται εξ' ορισμού την έννοια της πρακτικότητας.

Το ανοίγουμε;

Sir, choose your weapons!

Α, και για να μην εκτροχιαστούμε, μιλάμε πάντα για ποδήλατο πόλης, νταξ;

...

.... δεν πρόκειται καν να προσπαθήσω να σε πείσω για τα πλεονεκτήματα ενός κανονικού ποδηλάτου 
...

Οσο για το ... " μιας κατασκευής που αντιμάχεται εξ' ορισμού την έννοια της πρακτικότητας " , νομίζω οτι αν καβαλάς ποδήλατο καιρό και δεν το ανακάλυψες όψιμα ( για πολλούς λόγους ), δεν θα τολμούσες να εκφέρεις τέτοια άποψη, από σεβασμό στο μεγαλείο της απλότητας και της πρακτικότητας που έχει το ποδήλατο.

Εγώ δεν διαφωνώ οτι τα σπαστά είναι πρακτικά. Απλά είναι πιο πρακτικά για γιαπίζοντες μεσήλικους που φοβούνται τα μεγάλα ποδήλατα και τις μεγάλες αποστάσεις ( και λόγω ηλικίας ) και τους φαίνονται πιο απλά παιχνιδάκια για την επιδεικτική συλλογή τους.

Αλλά αυτή είανι η άποψή μου μόνο ...  Χεχε
Καταγράφηκε
aris xj
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Lover
**

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #12 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 03:52:17 μμ »

ελα να βγουν τα μαχ.... Χαχα ποληλατα στη φορα!!

Καταγράφηκε

θέλω να γιαουρτωσω τους **** που θα ξαναψηφίσουν τους ιδιους
bil
Μέλος Ε.Λ.M.G
I Live Here

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #13 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 04:02:02 μμ »

η δικιά μου άποψη για το καλύτερο ποδήλατο της πόλης είναι πως είναι ( ...  Χεχε ) αυτό που ο κάθε ένας έχει ΚΑΙ χρησιμοποιεί...

Τώρα αν έχεις ενα Cervelo RS ή ενα Scott F01l για καθημερινό στην πόλη σημαίνει πως είσαι ποδάς ... και λεφτάς ... Μαγκιά σου.

Εγώ για την πόλη έχω ενα TREK σκληρό μπρός - πίσω mountain 800 sport( που  χρησιμοποιώ καθημερινά ) με όμορφα φτερά και καλάθι. Είναι γύρω στο 23κιλο με τα αξεσουάρ αλλά είναι τέρας αντοχής και ... μου κάνει και γυμναστική. Ασε που με αυτό πάς και στους χάλια δρόμους, βγαίνεις και στην περιφερρειακή. Για βγές περιφερειακή με σπαστό και σε λίγο θα είσαι και εσύ... σπαστός ...  Χεχε

Θα προτιμούσα όμως ενα specialized sirrus τριπλό, me 28άρι λάστιχο, φτερά και σχάρα - καλάθι. Θα ήταν ΠΟΛΥ πιο άνετο και ρολαριστό..

Καταγράφηκε
gregoryp
Μέλος Ε.Λ.M.G
Guzzi Let Me Be
*

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ #14 στις: Φεβρουάριος 06, 2012, 04:15:42 μμ »

Θα προτιμούσα όμως ενα specialized sirrus τριπλό, me 28άρι λάστιχο, φτερά και σχάρα - καλάθι. Θα ήταν ΠΟΛΥ πιο άνετο και ρολαριστό..

Δες και το Scott sub 20, αν και στο τελευταίο του version του βάλανε δισκόφρενα. Το έχω 3 χρόνια και βολεύει πάρα πολύ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2   Πάνω
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ  

Μεταπήδηση σε: