Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi

36 ώρες => Προτάσεις/Κριτική => Μήνυμα ξεκίνησε από: spyro 990 στις Ιουνίου 11, 2013, 01:17:40 μμ

Τίτλος: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: spyro 990 στις Ιουνίου 11, 2013, 01:17:40 μμ
αν και είμαι της άποψης ότι όσο περισσότερο συμμετέχω σε φορουμιστικες συζητήσεις για θέματα που αφορούν ένα event που διοργανώνουν κάποιοι άλλοι τόσο περισσότερο επεκτείνω μια μιζεροκατάσταση και ομφαλοσκόπηση που δε βοηθάει κανέναν και που στη τελική μπορεί να μη τη χρειάζεται κανένας …..

δεν μπορώ να αντισταθώ.

μπορεί να φταίει το σύνδρομο της στέρησης των τελευταίων εβδομάδων, μπορεί το γεγονός ότι για 2 μήνες ασχολιώμουν με το 36ωρο πριν από την  18η Μαιου και τώρα τίποτα, μπορεί … μπορεί … μπορεί …. θα αθετήσω την υπόσχεση (ψσσσσσσς … τι λέει ο μεγάλος …… λες και κάτι έγινε τώρα)

ιν ανι κεις

κάθε χρόνο βλέπω εκστασιασμένο κόσμο πριν από την  έναρξη και κατά τη διάρκεια του event. Βλέπω παντού χαμόγελα, χαρά ... πράξεις συμπαράσασης ...... μια σκέτη γιορτή ..... αλλά και κάθε χρόνο όμως με μεγάλυ μου λύπη  βλέπω γκρίνια τριγύρω από την απονομη , τη διάκριση και την αναγνώριση  :oops:

κόφτε τα κύπελλα

βγάλτε πλακέτα συμμετοχής στο δύσκολο αυτό event και δώστε την σε αυτούς που το καταφέρνουν όλο σε 2 ημέρες. Ανεξαρτήτου συνθηκών ή ρυθμού ή τρόπου. Εγγυηθείτε ότι όντως κάνανε τη διαδρομή (φωτογραφίες, ή και ολικά χλμ)  και μείνετε εκεί. κάντε την ζωή σας εύκολη. 

αναγνωρίστε και κάντε πράξη αυτό που λέει ο Πρόεδρος. «Είστε όλοι νικητές». μη το λέμε μόνο στα λόγια. Ας το κάνουμε και πράξη. γλυτώστε από κόπο, χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να φτιάξετε κάτι που του χρόνου θα είναι διαφορετικό και δεν θα έχει ξαναγίνει εκ μέρους των παιχνιδιών. γλυτώστε από τον βραχνά του να ανακαλύπτεται καινούργια πράγματα για τις διαδικασίες των παιχνιδιών ώστε να βγάζετε «νικητές».  μην λέμε μόνο τη κουβέντα και μετά να μοιράζουμε εκ μέρους της διοργάνωσης αμέτρητα respect σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για πράγματα που έχουν κάνει άλλοι 100.  Ας το κάνουν οι συμμετέχοντες ως οφείλουν μεταξύ τους.

όχι αυτός το κανε καλύτερα όχι  ο άλλος το κανε καλύτερα όχι αυτός το κανε δυσκολότερα όχι ο τρίτος που ξέρω εγώ γιατι ξέρω τι πέρασε για να το κάνει.

ας αφήσουμε το 36ωρο καθαρό. μια δύσκολη περιπέτεια με τη μοτοσυκλέτα. μια υπερθετική επαφή με αυτό που γουστάρουμε. με αυτό που πρέπει να γουστάρουμε. ας τιμήσουμε το θεσμό και την ίδια τη μοτοσυκλέτα που γιορτάζουμε κάθε χρόνο. 

δε καταλαβαίνω την αίσθηση της προσωπικής διάκρισης σε μια τέτοια ερασιτεχνική γιορτή. Ας είναι η διάκριση ίσως για θέματα αλληλεγγύης και υποστήριξης π.χ. ψηφοφορία μεταξύ των μελών για τον άνθρωπο που βοήθησε περισσότερο. (Marino – φέτος Respect).

Τι είναι αυτό το πράγμα με την έννοια της διάκρισης και της αναγνώρισης πέραν της ίδιας της σωστής ολοκλήρωσης της διαδρομής σε 2 μέρες. Σας βάζει και εσάς στο τριπάκι να προσπαθείτε να ανακαλύπτεται τρόπους, να συγχρονίζεται καταστάσεις, να προσπαθείτε να κάνετε τους συμμετέχοντες να καταλάβουν ακριβώς τις έννοιες των παιχνιδιών, να γίνονται μπερδέματα κάθε χρόνο μεταξύ του «τι είχαμε πει να κάνετε και τι τελικά κάνατε» γιατί?   

gps trackers, εναλλακτικοί τρόποι βαθμολόγησης για τυχόν προβλήματα που δημιουργηθούν στους ήδη υπάρχοντες, νέοι τρόποι βαθμολόγησης, νέες προτάσεις πείτε μας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κτλ κτλ.
.
.
.
.
σόρρυ για την συμμετοχή μου σε τυχόν μελλοντικές μιζεροσυζητήσεις με βάση τα άνωθεν. φταίω  :oops:

 
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: I. t. A στις Ιουνίου 11, 2013, 01:53:42 μμ
Καλημέρα!

"Ο ελεύθερος σκοπευτής, απλώνει τη μπουγάδα του στη μπόρα...."

Και πως αγαπητέ μου θα μπορούμε να ενθυμούμαστε την "συμμετοχή" μας; Χωρίς κύπελλο, αδύνατον.

Πως θα μπορέσουμε, χωρίς κύπελλο, χωρίς πρωτείο και "τι θα κάνουμε τώρα που δεν ήρθαν οι Βάρβαροι", τώρα που το μόνο που θα μας μένει είναι μόνο ο δρόμος, εμάς που, παρ' όλα τα δεκαδοεκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, εξακολουθούμε να βρίσκουμε διέξοδο της περίσσιας τεστοστερόνης μας σε λογής κύπελλα και πρωτεία;;
Κάτι που να μετριέται σε πόντους: "Εγώ τον έχω 40 πόντους, οπότε μικρέ μου εσύ....", κάτι που να μπορεί εύκολα και μετρήσιμα να πιστοποιηθεί.
Μια κι έτσι προστάζει η σημερινή λογική, κοινωνική, ή οικονομική. Να ευημερούν οι αριθμοί και να πάνε να γαμηθούne οι άνθρωποι.
Αρκεί να ρέει το ζωοποιό χρήμα και η τροπαιοκυπελούχος ευχαρίστηση-απόλαυση.


 
Τι θα κάνουμε;
 
Α! Χτες στη Λέσχη, να ήτανε καμιά τριανταριά ( ; ) άτομα....
Ως αδερφή ομιλώ
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: gkot στις Ιουνίου 11, 2013, 02:14:40 μμ
ας αφήσουμε το 36ωρο καθαρό. μια δύσκολη περιπέτεια με τη μοτοσυκλέτα. μια υπερθετική επαφή με αυτό που γουστάρουμε. με αυτό που πρέπει να γουστάρουμε. ας τιμήσουμε το θεσμό και την ίδια τη μοτοσυκλέτα που γιορτάζουμε κάθε χρόνο. 

Το διάβασα αρκετές φορές αυτό... ξέρεις όμως τί με φοβίζει. Ο κόσμος που έρχεται, μήπως είναι συνηθισμένος τόσα χρόνια και μπαίνει αυτομάτως στη διαδικασία του ανταγωνισμού  :fff:

Εμένα προσωπικά - ακόμα και αν το έκανα - δε θα με γέμιζε με τίποτα ένα κύπελλο. Σε γεμίζει η διαδρομή, η αλλυλεγγύη, το παρεάκι, η αδρεναλίνη, τέτοια πράγματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι περισσότεροι είναι πορωμένοι με τη λέξη "διάκριση". Σήμερον με τον έναν ή άλλον τρόπο θέλουμε να προβληθούμε - δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος.

Αυτά που γράφεις ανήκουν σε κάποιους "κολλημένους" - χωρίς να τους μειώνω - στη σφαίρα της φαντασίας. Εσύ το βλέπεις πιο ρομαντικά -κάπου στα ίδια νερά κολυμπω και εγώ  :think:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ZORDAN στις Ιουνίου 11, 2013, 02:19:09 μμ
Νομιζω, - οπως και στα περισσοτερα πραγματα - η αληθεια(βλ. επιτυχια) ειναι καπου μεταξυ:

Gps tracker και αντιντοπινγκ κοντρολ  VS  κοφτε τα κυπελλα.


Συνηθως διαφευγει στους περισσοτερους (ακομα και στους διοργανωτες πολλες φορες) - οτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ γινεται για την διασκεδαση όλων. Εκατερωθεν. ΚΑΙ αυτου που συμμετασχει ΚΑΙ αυτου που διοργανωνει.

Προσωπικα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ να κανω κατι που ΔΕΝ πληρωνομαι και ΔΕΝ διασκεδαζω.

Γιατι?

Για να το ευχαριστηθει ο "Α"?

- Μα θα δυσαρεστηθεί ο "Β"

- Κι αν κανω τα γουστα του "Β" - θα εχω στεναχωρημενο τον "Α"

Μηπως να κοιταξω και ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κανω εγω για την παρτη μου λιγο - αφου επαναλαμβανω - δεν με πληρωνει ΚΑΝΕΙΣ, περιπτωση στην οποια δεν θα ειχα αποψη/συναισθημα - διοτι <Τ' αφεντικο πληρωνει - κι εγω εκτελω>

Κατα την γνωμη μου:

Αυτη η ΜΕGAερασιτεχνικη εκδηλωση δεν πρεπει να προσλαβει γενετιστες ιατρους για αντιντοπινγκ - δεν πρεπει να εχει "πιτς" με τεχνικο τημ για εξωνυχιστικο ελεγχο μοτοσυκλετων - οπως δεν πρεπει να λεει και μπραβο(τηλεφωνικα), σ αυτον που πρωτευσε στα παιχνιδια και κανονισμους που για την διασκεδαση μπηκαν.

Συνηθιζω να τα ξεχειλωνω για να γινουν κατανοητα.

Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ.  :thumbsup:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: el-Gatto στις Ιουνίου 11, 2013, 03:28:28 μμ
...κόφτε τα κύπελλα

βγάλτε πλακέτα συμμετοχής στο δύσκολο αυτό event και δώστε την σε αυτούς που το καταφέρνουν όλο σε 2 ημέρες. Ανεξαρτήτου συνθηκών ή ρυθμού ή τρόπου. Εγγυηθείτε ότι όντως κάνανε τη διαδρομή (φωτογραφίες, ή και ολικά χλμ)  και μείνετε εκεί. κάντε την ζωή σας εύκολη. 

....ας αφήσουμε το 36ωρο καθαρό. μια δύσκολη περιπέτεια με τη μοτοσυκλέτα. μια υπερθετική επαφή με αυτό που γουστάρουμε. με αυτό που πρέπει να γουστάρουμε. ας τιμήσουμε το θεσμό και την ίδια τη μοτοσυκλέτα που γιορτάζουμε κάθε χρόνο. 

....δε καταλαβαίνω την αίσθηση της προσωπικής διάκρισης σε μια τέτοια ερασιτεχνική γιορτή. Ας είναι η διάκριση ίσως για θέματα αλληλεγγύης και υποστήριξης π.χ. ψηφοφορία μεταξύ των μελών για τον άνθρωπο που βοήθησε περισσότερο. (Marino – φέτος Respect).

+990 Spyro  ,& άλλα τόσα. :thumbsup:

Tα είπες όλα απλώνοντας ενα "τραπεζομάντηλο" , κ μόνο.
Αισθάνομαι άσχημα για τα "σεντόνια" μου τώρα.  :oops:
 
Οπότε ,βάζω πάνω στο τραπεζομάντηλό σου τις μπύρες ,κι όποτε θελήσεις ,θα τις πιούμε παρέα..:bier:

Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ASTRAXANTASOS στις Ιουνίου 11, 2013, 03:44:39 μμ
Συμφωνω και εγω......Κοφτε τα κυπελλα γιατι...


Δεν χωρανε αλλα στο πιανο του Παπαπανου και που να παιρνεις μεγαλυτερο πιανο τετοιες εποχες :hehe:
 :champion  :ok:

υγ.Στρατηγε μου Γιουργιαααααα
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: KTiNoS στις Ιουνίου 11, 2013, 04:16:58 μμ
Εγώ πήρα ένα κύπελο...

Μετά πήγα να βγάλω κόπιες για την ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερα και το έδωσα στο Καββαδία, που κάπου το έβαλε ....
και τελικά δεν ξέρω που είναι...

Μια άλλη φορά ήμουν 3ος με ίδους βαθομούς μ ένα άλλο παιδί και το πήρε εκείνος.
Ακόμα μια άλλη ήρθα 10ος γιατί σαβουριάστηκε κάποιος και έχασα μια φωτό.

Μια ακόμα δεν τερμάτισα γιατί έσπασε το μοτόρι.

και μια δε θυμάμαι τι είχα 'έρθει.Με τους Αστραχάν είμαι μεγάλος Ωχ τρώς !

Με το Μαρινό πάλι όχι, αφού ΠΟΤΕ δεν τερμάτισε την ίδια μέρα. Ο ΜΑρινό είναι κάτι σαν σούπερ χίροου.
Κατ άλλους μεγάλους Γκαντέμης, αν δε διαλυθεί το μηχανάκι του , θα διαλυθεί αυτουνού που είναι κάπου κοντά.
Εκπέμπει ΓΡΟΥΣΟΥΖΟΝΙΑ ένα πράγμα...
Μιλάμε Γκαντέμης.
 :rasta:


Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα πράγματα έχουν την αξία που τους δίνεις. Μετά έρχεται και ο λογαριασμός, οπότε οι άλλοι δίνουν σ εσένα την αξία που... κατάφερες να κερδίσεις.
Θέλω να έρχομαι στο 36ωρο και να γελάμε όλοι μαζί. Να με γουστάρουν οι φίλοι μου, να σπάμε πλάκα.
Άμα είναι να έρθω και να λένε από πίσω μου
 Ααααα ο μλκας ...
Τι να έρθω να κάνω?
Σατραπίες να μαζεύθω ?   
 :?

Ήταν και κάτι κούπες που πήραν άλλοι και τις γούσταρα πιο πολύ απ τη δική μου.
Του αστραχάν Τάσου και του Ζιώρη πχ αλλά ήταν κι άλλες.
Αν κάτι θα ήθελα από το επόμενο 36ωρο είναι να δω τον Σποντ να το κάνει όλο.
(οκ είδα τον πρόεδρα φέτο)

 :bier:


Του χρόνου μπορεί να κάνω ένα 36ωρο όπως το θέλω ΕΓΩ
Καθαρή οδήγηση, φωτό, καλαμπούρι και τίποτε άλλο. Κεφάλας στάιλ !
Δεν γουστάρω σουντόκου ρε αδερφέ...
Πως να το κάνουμε?


Εκτώς πάλι αν η δόξα μου πάρει τα μυαλά οπότε μάθω και σουντόκου.../
Πως το λένε....
(άκουσα όμως ότι ο Πέτρος θα βάλει βελονάκι λέει...)
(http://www.hellenica.de/Moda/Plekto1.jpg) 
   
 
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: virus στις Ιουνίου 11, 2013, 04:23:58 μμ
η αλλιως!!!!!

με την εγγραφη στο 36αωρο, παραδοση κυπελλου στον καθεναν....

και μετα βγαινουμε στους δρομους και κανουμε 36αωρο.

(δημητρη στο κλεψα)   :hiding
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: faraway στις Ιουνίου 11, 2013, 04:27:51 μμ
Συμφωνώ και γω με Σπύρο ,  :anigrin:


και μένα η αίσθηση μου ( απο το 15ο βέβαια ) είναι πως τα κύπελλα και η απονομή μόνο γκρίνιες και κρυφοσυζητήσεις  δημιουργούν που δεν χρειάζονται ...  :fff:

Όποιος το έβγαλε όπως πρέπει το έβγαλε και thas it !!  :thumbsup:
Ένα αναμνηστικό και του χρόνου με το καλό .
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: astrahan στις Ιουνίου 11, 2013, 05:36:15 μμ
έχω γράψει ένα σεντόνι 5 σελίδες Α4 για απάντηση σε άλλο τόπικ...

το πρωί αποφάσισα ότι λόγια στα λόγια δεν χτίζεις τίποτα ... μόνο άλλα λόγια...

και έτσι αποφάσισα να το βάλω στο ψυγείο...διαβάζοντας τα από πάνω, θα βγάλω μόνο μια μικρή παράγραφό εκτός ψυγείου που έχει σχέση με το νήμα...


Τα παιχνίδια κάνουν λοιπόν το 36ωρο πιο πικάντικο. Το κάνουν όμως και πιο ανταγωνιστικό. Κάποιοι παίζουν τα παιχνίδια για την πλάκα τους. Κάποιοι πωρώνονται λίγο περισσότερο και γίνονται ανταγωνιστικοί. (εγώ το παθαίνω αυτό και πιστεύω ότι θα έχει κάποια Φροϋδική εξήγηση… Φροϋδική εξήγηση θα υπάρχει και για αυτούς που δεν το παθαίνουν) Έχετε δει ανθρώπους να παίζουν τάβλι; (δεν είναι τυχαία η παρομοίωση…). Να το κάνω πιο κοντινό; Έχετε δει φίλους να παίζουν τάβλι; Γιατί τάβλι; Γιατί το τάβλι είναι «μικτό» παιχνίδι. Θέλει στρατηγική αλλά θέλει και τύχη…σας φιλώ γλυκά...
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: spyro 990 στις Ιουνίου 11, 2013, 05:43:47 μμ
Να εξηγήσω λίγο για να μη παρεξηγηθώ, (γιατι το σχόλιο του virus ακούστηκε κάπως και εν μέρει έχει δίκιο).

κατανοώ ότι από επίπεδο διαχείρισης δεν είναι εύκολο. όσο και να σας φαίνεται δύσκολο όντως το κατανοώ. Δεν θα παραθέσω βιογραφικό γιατί θα χάσουμε το δάσος.

όντως είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε

και όντως για να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεσμού ψηλά θα πρέπει να υπάρχει μια είδους διάκριση

ναι οκ. Δεν είναι δύσκολες έννοιες αυτές

δεν λέω μην αναγνωρίσετε τίποτα και κανέναν. Αντ’ αυτού λέω

αναγνωρίστε αυτούς που το κάνουν όλο σε 2 μέρες.

είναι πολλοί. οκ δε πειράζει. αφορμή να χαρούμε είναι όχι για να αγχωθούμε και να βάζουμε δύσκολες έννοιες στο κεφάλι μας για το πώς θα το μπλέξουμε για να βγάλουμε κύπελλο.

Φέτος ήταν 60+ αυτοί που τα κατάφεραν σε όλα (εγω δεν ήμουν μεσα σε αυτούς. αν και πέρασα δε κατάφερα να τη βρω τη ριμάδα την Αποθήκη το κέρατο της μέσα). 

Δε λέω δώστε αβέρτα διακρίσεις με την υπογραφή της συμμετοχής ή  δώστε διακρίσεις σε αυτούς που πάνε βόλτα για καφέ και παίρνουν και μια φωτογραφία ή σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν. Δεν ισοπεδώνω τα πάντα για τον ιδεατό σκοπό της «συμμετοχής».

στο αρχικό ποστ είπα να λάβετε υπόψη τις φωτογραφίες ή και τυχόν τα ολικά χλμ. Για να δώσετε διάκριση στους 50 -100 που το κάνουν όλο. Τι ψάχνεστε και μπλέκεστε με τα δευτερόλεπτα ή με τα 10ατα των δευτερολέπτων, με τα ζογκλερικά ισορροπίας, βραδυπορίας, με τις έλξεις, τις κάμψεις, τις ρίψεις κτλ Ολυμπιακά Αθλήματα.   
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ALX στις Ιουνίου 11, 2013, 06:45:18 μμ
Τώρα... να μιλήσω ή να μην μιλήσω?

Κάπου αρχίζει κι ενοχλεί αυτή η "ανετήλα" που έχουμε όλοι με κάθε μορφής διάκριση. Γιατί για μένα, ελάχιστοι πραγματικά είναι οι άνθρωποι που μίσησαν τη "δόξα" (δόξα σε εισαγωγικά, γιατί σιγά τη δόξα)
Συνήθως λένε ότι το χρήμα πολύ εμίσησαν, την δόξα ουδείς.... κι αυτό δεν βγήκε τυχαία.

Τα χιλιόμετρα και την βόλτα γενικώς την κάνεις όποτε θες, μόνος ή με φίλους. Την κάνεις όσο σκληρή θες και χωρίς να έχεις το αβαντάζ της σκούπας.
Το 36ωρο ΔΕΝ είναι όμως μια απλή βόλτα και γι' αυτό πάμε και ξαναπάμε.
Δεν λέω ότι ο μόνος λόγος που πάμε, είναι να πάρουμε ένα κύπελλο, ή να διακριθούμε τέλος πάντων και να είμαστε εμείς οι καλύτεροι μεταξύ άλλων 200σίων 300σίων νοματαίων.... αλλά πάμε γιατί έχει ΚΑΙ αυτή την πιθανότητα "διάκρισης". Και πάλι σε εισαγωγικά η διάκριση, γιατί ο καθένας την βλέπει αλλιώς και με άλλο τρόπο.

Κάποιοι δηλώνουν ότι πάνε πάντα για το κύπελλο. Το λένε ανοιχτά και καλά κάνουν!
Κάποιοι λένε ότι δεν πάνε ντε και καλά για το κύπελλο, αλλά όταν τους βλέπεις να παίζουν τα παιχνίδια προσπαθώντας να μην τους ξεφύγει το παραμικρό.... εσείς γιατί λέτε ότι πάνε?
Κάποιοι πάλι λένε, ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα κύπελλα, και τους βλέπεις πως δεν είναι και τόσο συνεπείς με τα παιχνίδια, αλλά παρόλα αυτά τα παίζουν κι ΑΝ τύχει και τους κάτσει... γιατί όχι? Είπαμε... το χρήμα πολλοί εμίσησαν... την δόξα ουδείς!
Κάποιοι πάλι, τους βλέπεις δεν ασχολούνται καν με τα παιχνίδια. Regularity λέει και πάνε σαν παλαβοί αφηφώντας τους χρόνους. ΟΚ.... ίσως οι μόνοι που πραγματικά δεν πάνε για καμία διάκριση ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
Βέβαια... όπως είπα και στην αρχή, δεν είναι μόνο το κύπελλο η διάκριση. Υπάρχουν κι άλλες... πιο άτυπες διακρίσεις στο μυαλό του καθενός. Δεν θέλω να αναφερθώ στο ποιες είναι αυτές, αλλά υπάρχουν αρκετές και από τα λεγόμενα των ίδιων, βγαίνουν αυτά τα συμπεράσματα.

Έτσι λοιπόν.... όλοι μας νιώθουμε ότι διακριθήκαμε κάπου όταν πετύχουμε αυτό που προσπαθήσαμε και το καταφέραμε. Κάποιος που πήρε κύπελλο ας πούμε.... κάποιος που νίκησε στο εκάστοτε παιχνίδι... κάποιος που το τελείωσε σωστά μέσα στο 2ήμερο κι άλλα πολλά....

Τελικά.... όπως βλέπουμε..... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 36ΩΡΟ. Για όλα αυτά πάμε και ξαναπάμε. Ο άνθρωπος από την φύση του είναι ανταγωνιστικός κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας με μια υπέρμετρη "ανετήλα" του "είμαι υπεράνω κυπέλλων και διακρίσεων". 

(Ακόμα κι ο Μαρινόπουλος που δεν τερματίζει, (http://www.facebike.gr/images/smilies/Ordinary%20Smilies/grin.gif) μέσα του νιώθει μια διάκριση όταν θα βοηθήσει έναν δυο τρεις... συνοδοιπόρους του και τα καταφέρει. Ίσως γι' αυτό να κάνει 36ωρα κιόλας. Για να βοηθάει να συνεχίζουν όσους παθαίνουν ζημιές! Κι αυτό διάκριση είναι!  :thumbsup: )


Για να μην πω πως, ΑΝ το 36ωρο δεν είχε αυτή την αίσθηση του συναγωνισμού, δεν είχε αυτά τα άτυπα κύπελλα, αυτές τις άτυπες διακρίσεις στα παινχίδια κτλ, παίζει να μην είχε πετύχει σαν event. Kαι το λέω με μεγάλη σιγουριά αυτό!

Για μένα.... έκαναν πολύ σωστά οι άνθρωποι της Guzziλέσχης τότε που το ξεκίνησαν να βάλουν μέσα και λίγο συναγωνισμό. Αν δεν το είχαν κάνει, ίσως σήμερα δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση γιατί δεν θα υπήρχε φυσικά 36ωρο.

Τελειώνω το ατέλειωτο κατεβατό μου με κάτι που είπα άλλες δυο φορές.

Κόψτε μερικοί την ανετήλα του είμαι υπεράνω διάκρισης (το λέω για όοοοολους... για να μην παρεξηγηθεί κανένας) κι ας μιλάμε στα ίσια γι' αυτό που αγαπάμε κι αγαπήσαμε γιατί απλά ήταν έτσι. Το αγαπήσαμε γιατί ήταν Αυτό. Με κύπελλα και διακρίσεις. Έστω και άτυπες!  :thumbsup:


(ΥΓ: Το μόνο που συζήτησα εγώ φέτος ήταν για το να ξαναγίνει το σύστημα βαθμολόγισης καλύτερο, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Και γιατί όχι... ίσως και ακόμα πιο δίκαιο! Το φετινό έτσι όπως πήγε, ήταν αποτυχία)
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: virus στις Ιουνίου 11, 2013, 08:45:53 μμ
σπυρο εχεις δικιο ηταν ΣΟΒΑΡΗ μου παραλειψη να μην γραψω τιποτα. πεταξα μια ατακα και τουλαχιστον δεν εξηγησα.

σε πρωτη φαση το σχολιο μου ηταν με ειρωνικη διαθεση (οχι προς εσενα σπυρο) αλλα γενικα. ναι ειμαι επηρεασμενος απο αυτην την αρνητικοτητα που υπαρχει στην μετα 36αωρου εποχη.

ισως να φταιει και η κριση. με το επακολουθο της την μιζερια.

ενα ερασιτεχνικο event, που το πλαισιωνει το μερακι καποιων τρελλων, τεινει τα επιπεδα επαγγελματικου event πλεον. ειναι ενα event που προσφερεται στον κοσμο της μοτοσυκλετας κι ΕΜΕΙΣ θα προσαρμοστουμε σε αυτο. οχι το event στα μετρα του καθενος. ετσι λοιπον θα ηταν πιο ομορφο να δινουμε το "ευχαριστω" απεριοριστα σε αυτην την χουφτα τρελλων που το σχεδιασαν και θα το σχεδιαζουν για πολυ καιρο ακομα.

απο κει και περα τα κυπελλα πεφτουν σε δευτερη μοιρα. γιατι ομως;

το 36αωρο εχει μια φανατικη μεριδα κοινου που απλως παει για να ζησει αυτην την αλληλεγγυη και την ατμοσφαιρα. κι αμα κατσει, εκατσε. τα κυπελλα δινουν απλως ανταγωνισμο και σασπενς.

κι οπως ειπα παραπανω το "ερασιτεχνικο" συνδεετε με το "ειλικρινεις προθεσεις". κοινως "παω 36αωρο για την ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ"

ειπε καπου ο ALX "τοσα χρονια δεν εχω παρει κυπελλο, ομως επειδη εχω τερματισει σε ολα, νοιωθω κυπελλουχος για ολα τα χρονια". δεν υπαρχει πιο ομορφη προταση κι ειλικρινες συναισθημα.

ομως θα του καψω την τελευταια προταση του

Παράθεση
Το φετινό έτσι όπως πήγε, ήταν αποτυχία

επειδη για μενα ΚΑΙ αυτο το 36αωρο ηταν πανεμορφο. εχει την δικη του λαμψη και διαφορετικοτητα.

ρε δεν την παλευω με τα σεντονια. μου κανουν το μυαλο μου ζουμι  :?
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ZORDAN στις Ιουνίου 11, 2013, 09:34:56 μμ
αλλα γενικα. ναι ειμαι επηρεασμενος απο αυτην την αρνητικοτητα που υπαρχει στην μετα 36αωρου εποχη.

ισως να φταιει και η κριση. με το επακολουθο της την μιζερια.

Γιαννη γνωμη μου δεν ειδα ΚΑΜΜΙΑ αρνητικοτητα.

Απεναντιας φετος ειναι απ τις χρονιες που ειδα ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ευχαριστημενο, ειτε λιγο ειτε πολυ, ειτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Δεν υπαρχουν σοβαρες ενστασεις, σοβαρα "λαθη" για να βγει κουβεντα. Βλεπω σε διπλανα φορουμ 5 ατομα ολα κι ολα να φασκουν και αντιφασκουν - κανα δυο μαλιστα λενε οτι δεν εχουν κανει ΚΑΝΕΝΑ 36ωρο,....αλλά τα σεντονια δινουν και παιρνουν.

Προσωπικα νομιζω απαντησα σε μερικα σημεια που ισως θελουν διευκρινηση,...σαν Λεσχη και ΔΣ απ την άλλη μεχρι και ερωτηματολογιο για επισημες θεσεις ανοιχτηκε.

Ολα τα υπολοιπα δεν νομιζω οτι χρηζουν σχολιασμου.  :bier:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: guzzi bull στις Ιουνίου 11, 2013, 11:22:52 μμ
Κατα τη γνωμη μου πρεπει να υπαρχουν κυπελλα. Εγω προσωπικα οπου συμμετασχω πχ μελωδικες εξατμισεις 36ωρο κλπ κλπ αν παρω καποιο κυπελλο καλως αν δεν παρω δεν με ενδοιαφερει καθολου για μενα μετραει η συμμετοχη και να περασω καλα. :thumbsup: :thumbsup:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: Rory στις Ιουνίου 11, 2013, 11:59:44 μμ
Οι φοιτητές παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μάθημα για τη διαχείριση του άγχους,όταν ο καθηγητής έπιασε ένα ποτήρι και το σήκωσε ψηλά.Όλοι φαντάστηκαν ότι θα έκανε τη γνωστή ερώτηση:«Είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο;».Αντ'αυτού,με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό,ρώτησε:«Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι με το νερό;»Οι απαντήσεις που έδωσαν οι φοιτητές κυμάνθηκαν από 200 μέχρι 600 γραμμάρια.Όμως ο καθηγητής διαφώνησε:Το απόλυτο βάρος δεν έχει σημασία.Εξαρτάται από το πόση ώρα κρατάω το ποτήρι.Αν το κρατάω ψηλά για ένα λεπτό,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Αν το κρατήσω έτσι για μια ώρα,θα αρχίσει να πονάει το χέρι μου.Αν το κρατήσω για μια μέρα,το χέρι μου θα μουδιάσει και θα παραλύσει.Σε κάθε περίπτωση,το βάρος του ποτηριού δεν αλλάζει,αλλά όσο περισσότερο το κρατώ,τόσο βαρύτερο γίνεται.Συνέχισε ο καθηγητής:Το στρες,οι ανησυχίες και τα προβλήματα της ζωής είναι σαν το ποτήρι του νερού.Αν τα σκεφτείτε για λίγο,δεν πειράζει.Αν τα σκέφτεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα,θα αρχίσουν να σας πληγώνουν.Και αν σας προβληματίζουν όλη την ημέρα,στο τέλος θα σας παραλύσουν και θα νιώσετε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε.Είναι σημαντικό να θυμόσαστε να χαλαρώνετε και να διώχνετε το στρες.Μην κουβαλάτε τα προβλήματα μαζί σας μέχρι το βράδυ,ακόμα και τη νύχτα.Μη ξεχνάτε να κατεβάζετε το ποτήρι!
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ALX στις Ιουνίου 12, 2013, 09:03:18 πμ


ομως θα του καψω την τελευταια προταση του

Παράθεση
Το φετινό έτσι όπως πήγε, ήταν αποτυχίαΓιάννη... μην παραθέτεις αποσπασματικά. Για βαθμολογική αποτυχία μίλησα.... όχι συνολικά για το 36ωρο που όπως είπα φέτος μου άρεσε αρκετά. (σαν διαδρομή σαν σχεδιασμός κτλ και ειδικά η Κυριακή)
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: sotostelvio στις Ιουνίου 12, 2013, 09:14:45 πμ
Οι φοιτητές παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μάθημα για τη διαχείριση του άγχους,όταν ο καθηγητής έπιασε ένα ποτήρι και το σήκωσε ψηλά.Όλοι φαντάστηκαν ότι θα έκανε τη γνωστή ερώτηση:«Είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο;».Αντ'αυτού,με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό,ρώτησε:«Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι με το νερό;»Οι απαντήσεις που έδωσαν οι φοιτητές κυμάνθηκαν από 200 μέχρι 600 γραμμάρια.Όμως ο καθηγητής διαφώνησε:Το απόλυτο βάρος δεν έχει σημασία.Εξαρτάται από το πόση ώρα κρατάω το ποτήρι.Αν το κρατάω ψηλά για ένα λεπτό,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Αν το κρατήσω έτσι για μια ώρα,θα αρχίσει να πονάει το χέρι μου.Αν το κρατήσω για μια μέρα,το χέρι μου θα μουδιάσει και θα παραλύσει.Σε κάθε περίπτωση,το βάρος του ποτηριού δεν αλλάζει,αλλά όσο περισσότερο το κρατώ,τόσο βαρύτερο γίνεται.Συνέχισε ο καθηγητής:Το στρες,οι ανησυχίες και τα προβλήματα της ζωής είναι σαν το ποτήρι του νερού.Αν τα σκεφτείτε για λίγο,δεν πειράζει.Αν τα σκέφτεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα,θα αρχίσουν να σας πληγώνουν.Και αν σας προβληματίζουν όλη την ημέρα,στο τέλος θα σας παραλύσουν και θα νιώσετε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε.Είναι σημαντικό να θυμόσαστε να χαλαρώνετε και να διώχνετε το στρες.Μην κουβαλάτε τα προβλήματα μαζί σας μέχρι το βράδυ,ακόμα και τη νύχτα.Μη ξεχνάτε να κατεβάζετε το ποτήρι!

καλημέρα φίλε RORY και ευχαριστώ για το πολύ όμορφο κειμενάκι, το οποίο σαφώς δεν περιορίζεται στα του 36ώρου
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: spyro 990 στις Ιουνίου 12, 2013, 10:28:33 πμ
….. Κάποιοι λένε ότι δεν πάνε ντε και καλά για το κύπελλο, αλλά όταν τους βλέπεις να παίζουν τα παιχνίδια προσπαθώντας να μην τους ξεφύγει το παραμικρό.... εσείς γιατί λέτε ότι πάνε?
..........

1. Για να μη «κατηγορηθούν» ότι δεν έπαιξαν σωστά (ναι έχει συμβεί και αυτό)

2. Όπως είπα και στον Κώστα το Γάτο στο ξενοδοχείο τη Κυριακή το πρωί, δε θέλω να έχω την αίσθηση ότι εγώ κάτι έχω γλυτώσει, ενώ οι υπόλοιποι έχουν επωμιστεί ένα έξτρα βάρος. Θέλω να μου αναγνωρίζω στο τερματισμό ότι το έκανα όλο όπως έπρεπε χωρίς να υπεκφύγω κάπου. Το έκανα όσο δύσκολο είχε σχεδιαστεί. Χαλάω 600+ ευρώ κάθε χρόνο (μαζί με τα service λόγω του 36ωρου) χωρίς να μου περισσεύουν, για να πάω να αυτομαστιγωθώ για 2 μέρες με αυτό που αγαπάω περισσότερο. Εάν κάνω κάτι ώστε να γλυτώσω λίγο από αυτό το αυτομαστίγωμα τότε παύει να έχει νόημα για μένα το ξόδεμα των χρημάτων. Endurance test είναι. Αν είναι να κόβω από εδώ να κόβω από εκεί ώστε να τη βγάλω «καθαρή» καλύτερα να κάτσω σπίτι μου.

Κόψτε μερικοί την ανετήλα του είμαι υπεράνω διάκρισης (το λέω για όοοοολους... για να μην παρεξηγηθεί κανένας) ...

Στο % που μου αναλογεί από το «όοοολους», και χωρίς να έχω παρεξηγηθεί ...... δηλώνω ότι ok την κόβω   :D


Το αρχικό μου ποστ είναι αποτέλεσμα της γενικότερης γκρίνιας που επικρατεί κάθε χρόνο μετά τις βαθμολογήσεις. Προφανώς και γνωρίζω τα καλά μιας διαδικασίας αναγνώρισης και επιτυχίας. Προφανώς και βοηθάει το θεσμό η διαδικασία προβολής συγκεκριμένων προσπαθειών. Προφανώς και δίνει χρώμα στη διοργάνωση, προφανώς και δίνει κίνητρο σε πολλούς να προσπαθούν .......... προφανώς ....... ναι οκ, ........ ούτε αυτές είναι  δύσκολες έννοιες.

Αυτό που λέω είναι ότι εάν τα ασχήμια και η γκρίνια επισκιάζουν τα ανώτερο «προφανή», τότε ίσως να το ξανασκεφτούμε. 


PS. «αντιντόπινγ κοντρόλ»? Ελπίζω να μη το πράξετε ποτέ γιατι παίζει το οργανάκι να σπάσει με τη δικιά μου μέτρηση, ένεκα 36ωρήτικης αδρεναλίνης.  :oo   
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: patapios στις Ιουνίου 12, 2013, 10:56:13 πμ
Πωλειται κυπελλο 16ου 36ωρου... ελαφρως μεταχειρισμενο-σκονισμενο.

Μαζι δωρακι πλακετα και καμερα.

Σοβαρες μονο δεκτες προτασεις... :hehe:


Μπλακ χιουμορ φυσικα το απο πανω  :fff:


Να πω και εγω την γνωμη μου?

Διαγωνισμος χωρις κυπελλα δεν ειναι διαγωνισμος... ειναι βολτα.

Για "οποιον" λογο και αν συμμετεχει κανεις τα επαθλα-πλακετες-κυπελλα δινουν ενα εξτρα κινητρο (...στους περισσοτερους).
.


Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: XCHALLENGE στις Ιουνίου 12, 2013, 12:19:30 μμ
...που για την διασκεδαση μπηκαν... :thumbsup:


Το νου σας Γκουζαίοι στην παραπάνω φράση!

Τα λέμε... :bier:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: nio1981 στις Ιουνίου 12, 2013, 04:37:55 μμ
Να πω και εγω την βλακεια μου...

δεν μπορω να πω οτι διαφωνω με τον σπυρο...αλλα ουτε με τον αλεξ....

το κυπελο ειναι κατι εξτρα.ειναι ωραια η αναγνωριση μην κοροιδευομαστε.αλλα δεν θα πω οτι αναγνωριζω τους αστραχαν γιατι παιρνουν το κυπελο και οχι τον αλεξ γιατι δεν εχει παρει.το οτι συμμετεχουν τοσα χρονια και τερματιζουν σε ολα παρα τις δυσκολιες ειναι αυτο που εμενα τουλαχιστον με κανει να τους σεβομαι.(ειναι σιγουρα και αλλοι απλα δεν τους γνωριζω,συγνωμη)σαν μοτοσυκλετιστες κυριως γιατι προσωπικα και περα απο εναν χαβαλε δεν γνωριζομαστε.

απο την αλλη ειμαι και εγω απο τους ρομαντικους οπως ειπε ο gkot.περυσι πηραμε κυπελο σαν ομαδα και κυριως χαρη στην επιμονη του miraze και εγινε και ο σχετικος χαβαλες κ το πειραγμα στους αστραχαν αλλα μεχρι εκει.για μενα το 36ωρο ειναι κατι αλλο.και αποφασισα να μην ξανακανω παιχνιδια αρα και τελος τα κυπελα.δεν θελω.θελω να το κανω οπως φετος.θελω να περναω καλα.τερματισα?μπραβο μου.δεν τερματισα?μαγκια μου.περασα καλα?θα το θυμαμαι?ναι.

ισως να ξανακανω παιχνιδι αμα εχει  χαβαλε.πχ περυσι το paintball ειχε μια πλακα.αν καναμε την μεση ωριαία ομως θα βαριομουν περισσοτερο και απο το να βλεπω τις τριχες μου να μεγαλωνουν.φετος εκανα της πρωτης μερας κυριως λογο του νικου αλλα την δευτερη την εκανα με ελαφρα.δεν θεωρω οτι το εκανα πιο ευκολο επειδη δεν εκανα παιχνιδι.(εδω διαφωνω με τον σπυρο)

σαν απαντηση στον αλεξ,δεν ξερεις αν θα υπηρχε 36ωρο με η χωρις κυπελα.εγω σου λεω θα υπηρχε κ χωρις.και ισως να ηταν και καλυτερο.γιατι δεν θα υπηρχε ανταγωνισμος αρα θα ειμασταν στο τι ωραια διαδρομη και ποσο πιαστηκε ο **** μας.εμενα προσωπικα αυτο μου αρκει.φιλικα παντα.

τες πα.εμεις περαστικοι ειμαστε.εσεις διαλεγετε.δικο σας ειναι το μαγαζι.με η χωρις κυπελα οι κολλημενοι θα υπαρχουν.και αν φυγει ο ανταγωνισμος απο τα κυπελα μπορει να παει περισσοτερο στον δρομο(εγω ειμαι πιο γρηγορος κλπ) κ ισως αυτο να ειναι κ χειροτερο.η ισως να φυγουν οι κολλημενοι και να μεινουν μονο αυτοι που το γουσταρουν πιο ρομαντικα (gkot gay alert)

και ισως αν η γιαγια μου ειχε πατηνια κλπ κλπ κλπ....

Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ZORDAN στις Ιουνίου 12, 2013, 04:44:49 μμ
Ωραιος κι ο Νιονιος.  :thumbsup:

Μαλλον κλεινω στο συμπερασμα,....να εχουμε μεν κυπελλα, αλλά αν το κερδιζει καποιος που δεν συμφωνει,...να το δωριζει στους Ινδιανους, oπως ο Μαρλον Μπραντο εκανε με το Οσκαρ.  :think:

Τι λετε?  :anigrin:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: kefalas στις Ιουνίου 12, 2013, 05:04:14 μμ

Του χρόνου μπορεί να κάνω ένα 36ωρο όπως το θέλω ΕΓΩ
Καθαρή οδήγηση, φωτό, καλαμπούρι και τίποτε άλλο. Κεφάλας στάιλ !
Δεν γουστάρω σουντόκου ρε αδερφέ...
Πως να το κάνουμε?
 
ΧΑ! και αν ήξερες με τι σθένος προσπαθούσε ο Πέτρος να με πείσει να πάρω εκκίνηση στο ρεγκιουλάριτυ του Σαββάτου.... μέχρι που τελικά με έπεισε. Τι και αν έφυγα και εγώ ζερβά και έφτασα στην Μακρακώμη για να καταλάβω την π@παρι@ μου με τελικό χρόνο στα 19-20 λεπτά…
Anyway… έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ (dirty Harry – opinions – assholes κλπ κλπ) το 36ώρο. Ούτε κύπελλα, ούτε διακρίσεις, ούτε λυρικές περιγραφές μετά.
Για την πάρτη μου το κάνω, για την πάρτη μου οδηγάω μοτοσυκλέτα γενικά!!!
Αν ο ΑΛΧ νομίζει ότι ενδόμυχα ελπίζω σε κούπες για το τζάκι/πιάνο/μπιντέ, τουλάχιστον για εμένα κάνει λάθος.
Με αυτό το σκεπτικό με “χάλασαν” και τα 18 κύπελλα και 32 τιμητικές διακρίσεις φέτος. Δεν είναι δέλεαρ (για εμένα επαναλαμβάνω) τα τυράκια και οι χάντρες για την συμμετοχή μου.
Οπότε το κείμενο το Σπύρου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Όποιες όμως και αν είναι κατευθύνσεις που τελικά πάρει το 36ώρο, θα ήθελα να είμαι εκεί. Εκτός και αν γίνει τελικά πανηγύρι!!!
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: VAS στις Ιουνίου 12, 2013, 07:11:00 μμ
Ολες οι απόψεις ειναι όμορφες και σεβαστες απο όλους

Ας μην απαξιωνουμε όμως κάτι που ενδεχομένως δεν μας εκφράζει σε προσωπικό επίπεδο. Και η διάκριση και τα πρωτεία σε κάτι δεν μπορεί να είναι κατακριτέα όταν είναι θεμιτα τίμια και καθαρά τα πράγματα 

Εγω συγκλίνω με την άποψη του Νιο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι οι λόγοι του προσωπικοί.

Και τέλος η λέσχη σαν λέσχη δεν δίνει κύπελλα ως χαντρες ασχέτως αν ως χαντρες τα εκλαμβάνει κάποιος ο οποίος δεν είναι δα και υποχρεωμένος να συμμετάσχει στην διαδικασία των κυπελλων αλλά όπως ο Κεφαλας να το κάνει για πάρτη του. Δίχως όμως να κατακρίνει τις επιλογές των άλλων αλλά με σεβασμό στις προτεραιότητες του καθενός

Άρα λοιπόν ολα είναι στο παιχνίδι αρκεί αυτο να παίζεται με αλληλοσεβασμο και αγάπη από όλους για όλους

Μεγάλο σχολείο τελικά το 36ωρο - σε παρά πολλά επίπεδα :ok:

Αυτά κι από εμένα  :thumbsup: :bier:

Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ALX στις Ιουνίου 12, 2013, 09:36:13 μμ

Κάποιοι πάλι, τους βλέπεις δεν ασχολούνται καν με τα παιχνίδια. Regularity λέει και πάνε σαν παλαβοί αφηφώντας τους χρόνους. ΟΚ.... ίσως οι μόνοι που πραγματικά δεν πάνε για καμία διάκριση ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
Βέβαια... όπως είπα και στην αρχή, δεν είναι μόνο το κύπελλο η διάκριση. Υπάρχουν κι άλλες... πιο άτυπες διακρίσεις στο μυαλό του καθενός.

Πέρα απ' όλα Δημήτρη (kefala) είπα και τα παραπάνω.

Αλλά ακόμα και ο κανονικός τερματισμός, είναι μια διάκριση για μας. Αν δεν έχεις σκοπό ούτε αυτό, γιατί πας? (ρητορική η ερώτηση)
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: KTiNoS στις Ιουνίου 12, 2013, 10:54:49 μμ
Για να βλέπει εσένα να παιδεύεσαι  (ρητορική απάντηση)
 :hehe:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ALX στις Ιουνίου 13, 2013, 06:08:12 μμ
Για να βλέπει εσένα να παιδεύεσαι  (ρητορική απάντηση)
 :hehe:

Nα παιδεύομαι... γιατί?
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: KTiNoS στις Ιουνίου 13, 2013, 06:25:17 μμ
ε θα φας βρόχα και δε θα έχεις πάρει αδιάβροχο, θα κάνεις τη διασταύρωση 2 3 φορές πάνω κάτω, θα με προσπεράσεις 2 3 φορές στο καπάκι κλπ.  Αφού τα ξέρεις μωρε τι να λέμε τώρα...?

 :fff:


 :hehe:


 
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: ALX στις Ιουνίου 13, 2013, 10:31:09 μμ
ε θα φας βρόχα και δε θα έχεις πάρει αδιάβροχο, θα κάνεις τη διασταύρωση 2 3 φορές πάνω κάτω, θα με προσπεράσεις 2 3 φορές στο καπάκι κλπ.  Αφού τα ξέρεις μωρε τι να λέμε τώρα...?

 :fff:


 :hehe:


 

Το 1ο μια φορά το έχω πάθει ρε!
Το δεύτερο το' χω πάθει.... το ΄χω πάθει.... το ΄χω πάθει.... δεν θυμάμαι πόσες φορές :hehe:
Και το τρίτο εξαρτάται από το δεύτερο :ha:
Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: sirax στις Ιουνίου 13, 2013, 11:01:56 μμ
Παρόλο που έχω δύο κύπελλα στο ράφι από την διοργάνωση

Θα μου άρεσε πιό πολύ η πρόταση του Σπύρου!

Ο λόγος είναι ένας,

ότι δεν πέρνεις το κύπελλο με τις ικανότητες, αλλά από τύχη....

...και δεν το συζητώ, γιατί απλά το έζησα!

Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: avadista στις Ιουνίου 14, 2013, 11:31:38 πμ
Κόφτε το νήμα της διχόνοιας

this is Σοφία speaking

Πιθανότατα να μην "δικαιούμαι" να ομιλώ επί του θέματος (πρωτάκι γαρ, δευτερευόντως δεν ήθελα να το κάνω, ακόμα πιο ιδιαίτερες συνθήκες με έφεραν στο 36ωρο...αφήστε τα, another thlivery story) αλλά θα πεταχτώ και θα πω τη γνώμη μου.

 Κάθε διοργάνωση όσο κι άψογη κι αν είναι, όσο κι αν έχει τις καλύτερες προθέσεις κατόπιν εορτής κάποιοι θα χαλαστούν. Ο καθένας για τους λόγους του. Προσωπικώς αγνοώ και το πως βαθμολογηθήκαμε και το το πως βραβευθήκαμε. Κυρίως γιατί δεν πήγα για αυτό. Ναι δε με χάλασε που έγινε, αλλά για μένα το βραβείο ήταν ότι δεν τα παράτησα, το βραβείο ήταν ότι έμαθα τόσα πράγματα στη διάρκεια (για τον εαυτό μου κυρίως), το βραβείο ήταν το χτύπημα στο γόνατο από κάποιον άγνωστο στον τερματισμό κι η φράση Καλά τα πήγες χαλάρωσε τώρα. Το βραβείο εν τέλει ήταν το συναίσθημα ότι με κάποιους σε αυτή τη λέσχη/ομάδα όπως θέλετε πείτε το, μοιραζόμαστε μια εμπειρία που οι άλλοι δεν κατανοούν.

Με κάποιους. Κάποιοι άλλοι μοιράζονται άλλα πράγματα. Οπως το ότι πήραν βραβείο, ότι ξέρωγω πουλάνε μούρη στους φίλους τους...ειλικρινά αγνοώ τις προθέσεις και τις επιθυμίες των άλλων. Αλλά είναι σεβαστές. Η ίσως είναι θέμα του ψυχολόγου. Πάντως όχι δικό μου.

Τα αντικείμενα βραβεία ή τα βραβεία χαμόγελα, σφίγγω το χέρι σου, νιώθω ότι κάπου είμαστε ίδιοι;

let's face it υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι....ψιτ κοπελιά λάθος ατάκα. Πάμε πάλι...
Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται το αντικείμενο για να ανακαλέσουν την εμπειρία. Είναι άνθρωποι που χρειάζεται να φωτογραφίσουν να αποτυπώσουν να έχουν κάτι χειροπιαστό για να χαιδέψει η μνήμη τους την ιστορία.

in a way για μένα είναι το κείμενό μου, για άλλους είναι η κούπα. Για κάποιους το πάω κάθε χρόνο, το τερμάτισα, το πήγα για να πάω.

Τι μας νοιάζει;
Γιατί θα πρέπει να είναι ΕΝΑΣ γαμημ3νος τρόπος για όλους;
Ποτέ δεν ήταν ποτέ δε θα είναι.

Τα διαδικαστικά (πως βαθμολογείσαι, τα παιχνίδια κλπ) πάντα θα έχουν "τρύπες" για να μπει μέσα ο αντίλογος, οι προθέσεις, το ένα το άλλο.

Η διοργάνωση είναι αυτή που είναι. Εχει βραβεία, ναι οκ δεν πήραμε νόμπελ, δεν πήραμε πούλιτζερ, πήραμε μια κούπα. Αλλος τη βάζει στο "σύνθετο", κάποιος κλαίει που δεν του δόθηκε η ευκαιρία, κάποιος απλώς τη θυμάται και λέει α ναι πήραμε και βραβείο, αλλά οκ δεν είναι εκεί το θέμα.

Αν δε σου κάνει αυτό το mode διοργάνωσης, πολύ απλά δεν πας.
Δεν έχω ιδέα πως θα ήταν η διοργάνωση αν δεν υπήρχαν κύπελλα. Αντικείμενα κύπελλα. Μάλλον θα ήταν μια κλειστή παρέα. Ναι το κύπελλο αποτελεί κίνητρο για κάποιους. So what? χαλάει αυτό τους άλλους που πάνε για την πάρτη τους και χέστηκαν για το κύπελλο. Κι αν ναι γιατί;

Και sorry μην ακούσω πίπες περί αγνότητας και ρομαντισμού και πνεύματος αλληλεγγύης. Γιατί αν τα έχεις αυτά τα έχεις κι όταν υπάρχουν κύπελλα αντικείμενα. Δε χάνεις το "πνεύμα"σου λόγω ύπαρξης κυπέλλου. Μπορεί ναι ... να χάσεις λίγο το "υπεράνω διακρίσεων" πάνω στην τούρλα της κούρασής σου, πάνω στη διαδικασία, αλλά δε θα γίνεις άλλος άνθρωπος.

Είναι λίγο όπως το χρήμα, όπως η δόξα. Μπορούν να σε κάνουν να χάσεις το δρόμο σου. Να γλυκαθείς να δουλέψει η αυταρέσκειά σου overtime, αλλά αν δεν είναι του χαρακτήρα σου, μετά από λίγο θα έρθουν τα πράγματα στη σωστή διάσταση.

Του χρόνου θα ξαναπάς γιατί πήρες κύπελλο φέτος; Θα νιώθεις αν δεν πάρεις ότι απέτυχες; Θα γίνεις κυπελλόδουλος; Εδώ σε θέλω μάστορα...

Θα πας γιατί φέτος δεν πήρες και του χρόνου θα τα πας καλύτερα;

Θα πας γιατί?

Καθένας και τα γιατί του. Δεν τρέχει τίποτα. Αφήστε τα γιατί του καθενός στην ησυχία τους.Τίτλος: Απ: κόφτε τα κύπελλα
Αποστολή από: kefalas στις Ιουνίου 14, 2013, 11:57:42 πμ
Με αφορμή το ποστ του Βασίλη (VAS) να κάνω την διευκρίνιση, ότι δεν απαξιώνω τα κύπελλα (με τον παραλληλισμό σε χάντρες) και σίγουρα δεν κατακρίνω τους συμμετέχοντες που έχουν σκοπό την διάκριση. Αν διαβάστηκα απαξιωτικός  προς αυτούς ή τους οργανωτές, συγνώμη, δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου.

Γράφει όμως ο Γιάννης (GOT)
Εμένα προσωπικά - ακόμα και αν το έκανα - δε θα με γέμιζε με τίποτα ένα κύπελλο. Σε γεμίζει η διαδρομή, η αλλυλεγγύη, το παρεάκι, η αδρεναλίνη, τέτοια πράγματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι περισσότεροι είναι πορωμένοι με τη λέξη "διάκριση". Σήμερον με τον έναν ή άλλον τρόπο θέλουμε να προβληθούμε - δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος.
Αυτά που γράφεις ανήκουν σε κάποιους "κολλημένους" - χωρίς να τους μειώνω - στη σφαίρα της φαντασίας. Εσύ το βλέπεις πιο ρομαντικά -κάπου στα ίδια νερά κολυμπω και εγώ

Μάλλον και εγώ ανήκω στους κολλημένους ρομαντικούς… κάντε λίγο χώρο στην σφαίρα να χωρέσω και εγώ!!!
Και μάλλον με αφορμή την back to basic λογική ερμήνευσα διαφορετικά την φετινή οργάνωση.
Λάθος/μ@λακία/παρερμήνευση μου τελικά.

Έχω γράψει και εγώ το σεντόνι μου με τα γιατί και πως, αλλά θα μπει στο πατάρι με τις ναφθαλίνες, δεν υπάρχει λόγος να κάνω υποδείξεις σε κάτι που άλλος σχεδιάζει και από επιλογή συμμετέχω.

P.S.
Και αν του χρόνου μείνει ορφανό κανένα κύπελλο, ευχαρίστως να στείλω την ινδιάνα να το παραλάβει (για λογαριασμό μου)  :ha: :ha: