Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Μάρτιος 23, 2018, 01:19:13 μμ

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6 ... 10
11
Πού; Πώς; Πότε; / Απ: 36ωρο 2018..
« Τελευταίο μήνυμα από ALX στις Μάρτιος 20, 2018, 11:33:37 μμ »
Μέχρι Ποντικονήσι βλέπω... και η Κέρκυρα στο παιχνίδι
12
Πού; Πώς; Πότε; / Απ: 36ωρο 2018..
« Τελευταίο μήνυμα από Rory στις Μάρτιος 20, 2018, 12:52:11 μμ »
Ετοιμος , κατέβασα αίτηση , υπεύθυνη δήλωση , πήγα κεπ , ταχυδρομείο , ταξιδεύουν από Κρήτη τωρα  :bier: , κατάθεση , εστάλησαν τα email  :mg:
13
Οποιος δεν ηρθε , έχασε... :notworthy:
14
Τα κλασσικά / Απ: 2-stroke blues!
« Τελευταίο μήνυμα από aquile στις Μάρτιος 19, 2018, 07:58:01 μμ »
Συνεχίζουμε μετά από 2 καταπληκτικές αλλά και κουραστικές εβδομάδες αποχής.

Φωτό 94: Περάστηκε ο μπροστινός τροχός, όχι όμως και χωρίς τα προβήματάκια του: μόλις σφίξει το παξιμάδι του άξονα, κοκκαλώνουν τα πάντα! Πρέπει να λείπει κάποια ροδέλλα, μάλλον από τον ατέρμονα του κοντέρ, ο οποίος ανοίχτηκε, γρασσαρίστηκε και γυρνάει πλέον ελεύθερα. Χαλαρώνω τον άξονα και μεταφέρω το πρόβλημα στο μέλλον, ακριβώς ότι γίνεται και με την επιμήκυνση του χρέους μας! Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με σπαζοκεφαλιές, προέχει να πάρει μπρος η μηχανή.
Μπήκε και το υποπλαισιάκι για να κρατήσει πρόχειρα το πίσω φτερό. Το εμπρός φτερό περάστηκε μόνιμα στη θέση του.

Φωτό 95: Η κεντρική πλεξούδα πέρασε στη θέση της και τα καλώδια μαρκάρονται με χαρτοταινία με βάση το ηλεκτρικό διάγραμμα, ανάλογα που πάει το καθένα. Να βοηθήσω λίγο το Πέτρο που όταν ασχοληθεί με τη πατέντα του κεντρικού διακόπτη, να μην έχει να ασχολείται με τα καλώδια που είναι σίγουρο που πάνε, πχ του πολλαπλασιαστή, της κόρνας, της βαλβίδας stop του πίσω φρένου κλπ...Με βάση το ηλεκτρικό διάγραμμα, ο αριστερός πολυδιακότης των φώτων, κόρνας, φλας, συνδέεται με τη κεντρική πλεξούδα με κλέμες! Λες κι είναι ηλεκτρολογικός πίνακας σπιτιού! Πρόχειρη λύση από το εργοστάσιο το 1974... Καλύτερά να μη τη συγκρίνουμε με κανά αντίστοιχο γιαπωνέζικο της εποχής...  :shame:

Φωτό 96: Το υπέροχο πίσω φαναράκι, πάνω στην λαστιχένια του βάση που εκτελεί και χρέη βάσης πινακίδας. Εδώ η απλότητα και η ομορφιά της σχεδίασης των Ιταλών με κάνει να ξεχάσω τις κλέμες! Συγκρίνω (και χαίρομαι) το 125 TT με το πρώτο μου μηχανάκι, το MT 125 Honda Elsinore αντίστοιχης εποχής και τύπου, εντουράκια δίχρονα και τα 2: Το Honda φορούσε για κoλoφάναρο ένα απίστευτο κατασκεύσμα που θύμιζε μαυσωλείο ήρωα, βαρύ, παράταιρο, εκτός κίμακας τελείως. Ποιοτικό βέβαια, με τα χρώμια του και τα όλα του.

15
Λέσχη, συγκεντρώσεις & εκδηλώσεις / Ομαδική Ασφάλιση για τα μέλη της Λέσχης
« Τελευταίο μήνυμα από aquile στις Μάρτιος 19, 2018, 02:31:25 μμ »
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για 2 θέματα που πιστεύουμε πως θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα:

1.   Ομαδική ασφάλιση των μοτοσυκλετών μας
Η λέσχη μας θέλοντας να συμβάλει στη μείωση των ετήσιων εξόδων κατοχής των μοτοσυκλετών μας, εξασφάλισε μια ομαδική ασφάλιση με πολύ χαμηλώτερο κόστος από αυτό που μπορεί ο καθένας μας ιδιωτικά να επιτύχει, κάτι που θα καταλάβετε βλέποντας τον συμφωνημένο τιμοκατάλογο που επισυνάπτεται.
Το προνόμιο αυτό ισχύει μόνο για τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη και για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να φέρετε υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής σε ΚΕΠ και να την παραδώσετε στον Γ.Γραμματέα μας για αρχειοθέτηση.
Ο ίδιος θα σας εκδώσει ταυτότητα μέλους, της οποίας αντίγραφο θα πρέπει να επισυνάψετε μαζί με τα άλλα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την ασφαλιστική (άδεια, δίπλωμα, ΑΔΤ, ΑΦΜ κλπ) για την εκκίνηση της κάλυψης σας από την ομαδική μας ασφάλεια.

2.   Ταξιδιωτική ασφάλιση στις εξορμήσεις μας εντός και εκτός Ελλάδας
Μια άλλη πολύ σημαντική και εξαιρετικά οικονομική δυνατότητα που μας δίνεται μέσω της νέας μας αυτής συνεργασίας, είναι η ταξιδιωτική μας κάλυψη σε όλο το κόσμο, με το ίδιο ημερήσιο κόστος των 0,7 ευρώ / ημέρα ταξιδιού. Δικαίωμα να αποκτήσουν την ταξιδιωτική κάλυψη αυτή, θα έχουν όλοι οι έγκαιρα δηλωμένοι συμμετέχοντες στην ομαδική εκδρομή μας, ανεξάρτητα εαν είναι μέλη, σύντροφοι, συγγενείς ή φίλοι της λέσχης, οδηγοί ή συνεπιβάτες. Η εταιρία που παρέχει τις ταξιδιωτικές καλύψεις/υπηρεσίες είναι η Interamerican. 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας ρωτήσετε και αν δεν σας καλύψουμε μπορείτε να απευθυνθείτε και στον ασφαλιστικό μας συνεργάτη που ήδη μας έκανε ενημέρωση στη λέσχη και του οποίου τα στοιχεία μπορείτε να πάρετε από το Γ.Γραμματέα μας.

Το ΔΣ της Ελλ. Λ. Moto Guzzi
16
Πάνω για να μην ξεχαστεί! :mg:

Είναι για απόψε στις 21:00 στη Λέσχη, Πραβίου 21 & Μ. Βασιλείου στο Ρουφ.

Ενδιαφέρον ταξιδιωτικό (στο 1ο όροφο) παράλληλα με τη πρώτη μέρα εγγραφών του 36Ωρου (στο 2ο όροφο)!
17
Αξεσουάρ - Ανταλ/κά / ψαχνω πλατη του συνοδηγου για nevada clasic 750
« Τελευταίο μήνυμα από PANOS στις Μάρτιος 19, 2018, 11:01:22 πμ »
καλημερα,ψαχνω για την πλατη του συνοδηγου για nevada clasic 750
18
Πού; Πώς; Πότε; / Απ: 36ωρο 2018..
« Τελευταίο μήνυμα από Vagpap στις Μάρτιος 19, 2018, 08:36:15 πμ »
Ωραίες φωτογραφίες Πέτρο.. Μπραβο.

Προβληματισμένος ο Μαρκομιχάλης, στο πρωινό, ελπίζω να μην έχουμε θέματα με αδιέξοδα και πρέπει να ξαναγράψουμε.

Όταν μπορέσεις, ανέβασε και καμία φωτο από τη διαδρομή...
 :thumbsup:
19
Πού; Πώς; Πότε; / Απ: 36ωρο 2018..
« Τελευταίο μήνυμα από dimpapi στις Μάρτιος 19, 2018, 12:04:35 πμ »
Αν και έχω καιρό να γράψω από το πρώτο μου το 19ο πάντα παρακολουθούσα και ζήλεψα που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στο 20ο. Το 21ο όμως δεν θα μου ξεφύγει. Καλή επιτυχία σε όλους και γκουχου γκουχου έχω ήδη την 2,3,5 και την 6. Η 1 είναι αδιάφορη και στην 4 με προβληματίζει το ημερολογιο με τους Δελφούς στον τοίχο και τον αν ο καφές είναι μέτριος προς γλυκό και πόσες φουσκάλες έχει και εάν ο αριθμός τους παίζει κάποιο ρόλο την δεύτερη μερα και και και ...Την καλημέρα μου πλέον σε όλους και θα τα πουμε Τετάρτη στη λέσχη.Δημήτρης από Ναύπλιο.
20
Πού; Πώς; Πότε; / Απ: 36ωρο 2018..
« Τελευταίο μήνυμα από Vagpap στις Μάρτιος 18, 2018, 08:49:33 μμ »
 ::helmet ::helmet

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

 :mg:
Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6 ... 10