καλησπερα και απο εμενα
μπραβο για το θεμα και μπραβο για το διαλογο .
τα spam σε ενα τετοιο θεμα οσο και αν το ελαφραινουν προσωρινα ... για μενα που το διαβασα απο την αρχη ηταν κουραστικα (

)
Συνοψιζω αυτα που διαβασα και θετοντας τις α-πορειες μου
Παραδειγμα (ηθελημενης) φυγοκεντρικης οδηγησης
Δινω κλιση στην μοτοσυκλετα σε δεδομενη στροφη που βλεπω ή ξερω την εξοδο και συνειδητοποιω οτι χρειαζονται διορθωσεις μεσα στην στροφη (ειμαι ηδη υπο κλιση ) για να παω στο σημαδι εξοδου μου.
Αυτο εχει σαν συνεπεια να χρειαστει να ξανα σπρωξω ( ή τραβηξω ) το τιμονι ενω ειμαι μεσα στην στροφη.
Αυτο κανει ντομινο με το οτι στην προσπαθεια μου να διορθωσω ΚΡΑΤΑΩ το τιμονι αρα πολυ πιθανον (εως σιγουρο) το εμποδιζω απο το να κανει ολες αυτες τις μικροδιορθωσεις που χρειαζεται ωστε να κρατησει η μοτοσυκλετα την γραμμη της.
Το αποτελεσμα ειναι να αρχισει να με ανοιγει στο σημειο που περιμενω να κανει ακριβως το αντιθετο.
Εδω ερχεται και το οριο του εμπρος ελαστικου που ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο του πισω και θελει κυριολεκτικα χειρουργικες κινησεις ,σημαδια,απολυτη γνωση των οριων κλισης για την συγκεκριμενη στροφη,την συγκεκριμενη μοτοσυκλετα,ταχυτητα κ.λ.π
Στον δημοσιο δρομο στις περισσοτερες δεξιοστροφες δεν βλεπουμε την εξοδο.
Ποσο κλιση πρεπει να δωσω για να στριψω στην 11η στροφη ανηφοριζοντας τον Τυμφρηστο?
Τι συμβαινει στο βρεγμενο ?
...