Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Ιουνίου 02, 2020, 05:51:35 μμ

Αποστολέας Θέμα: Αιμοδοσία Κυριακή 26.04.2015  (Αναγνώστηκε 1286 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Vagpap

  • Μέλος Ε.Λ.M.G
  • Guzzi Maniac
  • *****
  • Μηνύματα: 1333
Αιμοδοσία Κυριακή 26.04.2015
« στις: Απριλίου 24, 2015, 07:36:03 μμ »
Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, οι φίλοι και συνάδελφοί μας από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν συστήσει και υποστηρίζουν μια δραστήρια τράπεζα αίματος με μία εθελοντική αιμοδοσία η οποία λαμβάνει χώρα δυο φορές το χρόνο.

Για φέτος,η εαρινή αιμοδοσία θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στο νοσοκομέιο Αμαλία Φλέμινγκ (βλ. πληροφορίες παρακάτω). Διάφορα μέλη της λέσχης μας είναι ήδη εθελοντές αιμοδότες και κάποια ακόμα σκοπεύουν να γίνουν αυτή την Κυριακή!

Όσοι δεν εμπλέκονται είτε διαγωνιστικά ειτε διοργανωτικά με το 36ωρο μας, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια καταπληκτική Κυριακη παρέα με καλους φίλους. Ήδη κάποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα δώσουν το παρών. Ενας από αυτούς θα είναι ο πρόεδρος του ΔΣ της λέσχης μας που θα σας περιμένει στο σημείο του ραντεβού συμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της διοργανώτριας λέσχης των κλασικών φίλων μας.

Καλή αντάμωση την Κυριακή!

Εκ του ΔΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι
 
Τα τελευταία πέντε χρόνια, με την βοήθεια και την επιμέλεια του μέλους μας και φίλου Ι. Λάνδρου, η λέσχη μας έχει δημιουργήσει μία από τις μακροβιότερες και πιο δραστήριες, τράπεζες αίματός.
 
Σε αυτήν την τράπεζα αίματος, δύο φορές τον χρόνο, έχουν δώσει το αίμα τους μέλη μας, φίλοι, μέλη άλλων λεσχών αλλά και απλοί μοτοσικλετιστές.
 
Με την σειρά της η λέσχη μας έχει βοηθήσει αυτά τα πέντε χρόνια, δεκάδες μέλη μας και φίλους που το είχαν ανάγκη.
 
Αν και εσύ θέλεις, και μπορείς, να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας εθελοντών, έλα την ερχόμενη Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 10:00 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου (πλ. Ελευθερωτών) πίσω από τον Αγ. Νικόλαο.
 
Αφού πιούμε το πρωινό μας καφεδάκι θα οδηγήσουμε όλοι μαζί τις μηχανές μας προς το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ στα Μελίσσια, Πτέρυγα Τσαγκάρη 25ης Μαρτίου 14, όπου διατηρούμε την τράπεζα αίματος της λέσχης μας.
 
Όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν το αίμα τους, άλλη ώρα και ημέρα, αρκεί να έλθουν πρώτα σε συνεννόηση με τον κ. Ι. Λάνδρου στο τηλ: 2102284157 και στο  email: jlslaves@gmail.com .
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2015, 07:41:37 μμ από Vagpap »
This is Toumba.....