Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Ιανουάριος 22, 2019, 01:20:09 μμ

Αποστολέας Θέμα: κρέμασμα 5η  (Αναγνώστηκε 4073 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PanLampro

  • Συντονιστής
  • Guzzi Maniac
  • ****
  • Μηνύματα: 1055
Απ: κρέμασμα 5η
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 04, 2015, 11:02:31 πμ »
Εγώ πάλι,
Παίρνω ένα μηχανάκι μετρίως μέτριο όπως το ‘βγαλε η μαμά του στην αγορά. Δεν το παρήγγειλα ειδικά για πάρτη μου από τον τάδε βελτιωτή, ούτε καμιά τέτοια υπερπαραγωγή.
Το να βάλω καλύτερα αμορτισέρ κρίνοντας ότι η μαμά έκανε οικονομία, το καταλαβαίνω.
Το να ψαχτώ με τα λάστιχα, λίγο πιο στενό - λίγο πιο φαρδύ - λίγο πιο γρήγορη κορώνα το καταλαβαίνω.   
Το να πειράξω ψαγμένα, με κάποια δοκιμασμένη συνταγή το set up για να βελτιώσω τις επιδόσεις ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ λειτουργίας που εγώ γουστάρω, ή τον ήχο κλπ, επίσης το καταλαβαίνω.
Περιμένω όμως (και το θεωρώ φυσιολογικό) ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα μου κοστίσει σε κάποια άλλη περιοχή. Διαφορετικά θα το είχε ήδη κάνει η μαμά (λες να μπορεί να βγάλει κάτι καλύτερο χωρίς κόστος και να μη γουστάρει καλύτερη θέση στα συγκριτικά?)
Είναι επίσης πολύ πιθανό οι απώλειες σε κείνη την άλλη περιοχή να μην είναι αμελητέες ούτε όσες φανταζόμουνα (γι αυτό χρειάζονται και οι δοκιμές, ποιές δοκιμές, από ποιόν, σε τι συνθήκες, με τι μέσα?, με τι εναλλακτικές?).
(Αλλά εγώ πιστεύω ότι είμαι τόσο μάγκας που μια κι έξω, θα καταφέρω να βελτιώσω τα πάντα χωρίς απώλειες, εκεί που δεν τα κατάφεραν οι τύποι που το σχεδίασαν, που είχαν και έχουν όλο το set up στο πιάτο (στην οθόνη), σε προσομοιωτές, με 50 παραλλαγές από κάθε μπλιμπλίκι στο ράφι και με εργαλεία να μετρούν και να καταγράφουν το αποτέλεσμα κάθε μικροπαραλλαγής σε συνδυασμό με όλες τις άλλες. :rasta:)
Μaλaκίa τους, εμένα έπρεπε να προσλάβουν στο R&D :hehe:

Δεν απευθύνομαι σε κανέναν. Δεν απορρίπτω καμία προσέγγιση, απλώς επισημαίνω το συνολικό πλαίσιο: για να πάρεις, πρέπει να δώσεις και δεν εννοώ μόνο χρήμα, αλλά ίσως οικονομία, ίσως επιδόσεις χαμηλά, ίσως μακροζωία του κινητήρα, ίσως...

Προσωπικά, άν έχω χρόνο και χρήμα να δώσω, φορτώνω και φεύγω, κι ας πάρω  2,5 χλμ λιγότερη τελική...
 
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 04, 2015, 11:07:35 πμ από PanLampro »
Θα με φάει η περιέργεια... Τί είναι μετά την επόμενη στροφή?