Τελικά το θέμα με τον πολλαπλασιαστή δεν ξεκαθάρισε ακόμα. Αν και θα το ήθελα, τον Πέτρο δεν τον αποφεύγω άλλη μια φορά!

Η αλήθεια έιναι ότι το έχω υπόψη γιατί στα ηλεκτρικά θα έχω σύντομα πρόβλημα το οποίο θα λυθεί με επέμβαση ξένων (ηλεκτρολογικών) δυνάμεων..
Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός πως δεν διαθέτω, ούτε έχω βρει κάπου, ούτε έχω πλέον ελπίδες πως θα βρώ, το κεντρικό διακόπτη, ο οποίος όμως κάνει πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Δηλαδή δεν είναι ένας απλός universal κεντρικός που θα μπορούσε να μοιάζει με έναν του εμπορίου.
Οπότε είτε πρέπει να αλλάξουν κάποιες λειτουργίες, πχ να μην έχει φώτα parking, κάτι εύκολο και όχι ουσιώδες εάν καταργηθεί, είτε με πατέντες και ίσως 2 διακόπτες του εμπορίου σε συνεργασία, καταφέρει ο Πέτρος, όχι εγώ, να τα κάνει όλα όπως σχεδιάστηκαν εργοστασιακά.
Για να δούμε όμως και να καταλάβουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο διακόπτης:
Φωτό 85: Ο διακόπτης, ενσωματωμένος πάνω στο μπροστινό φανάρι, όπως πρέπει να είναι. Η φωτό είναι από το ΤΤ που βρίσκεται στο μουσείο του εργοστασίου, τραβηγμένη το 2011 στην τότε επίσκεψη μας με τη λέσχη...

Με άλλα λόγια πολλές συνδέσεις και διακλαδώσεις κανονικά είναι ΜΕΣΑ στο καβούκι του εμπρός φαναριού. (δείτε και επόμενη φωτό που φαίνεται καθαρά τι ακριβώς διακλαδώνεται μέσα στο φανάρι.
Φωτό 86: Σχεδόν όλο το ηλεκτρικό διάγραμμα της μηχανής. Φυσικά σκαναρισμένο από το "manuale di officina" που σας είχα ενημερώσει πως έχω. Α π α ρ α ί τ η τ ο!
Στον μάυρο κύκλο αποτυπώνεται το φανάρι εμπρός και όλα όσα συμβαίνουν μέσα του. Στο μικρό κόκκινο δικό μου κύκλο, βλέπετε το διακόπτη (που μου λείπει) και όλες τις λειτουργίες του (για όποιον ξέρει να διαβάζει ηλεκτρικά διαγράμματα).
Φωτό 87: Τουλάχιστον περάστηκε το μπροστινό, ολοκαίνουργιο και απαστράπτον! Επίσης το ισιωμένο/βαμμένο τιμόνι.