Χαιρετώ την ομήγυρη, είμαι ο Βασίλης και χαίρομαι που επικοινωνώ με την λέσχη σας.
Η εγγραφή μου είναι αναγνωριστική, με την ελπίδα πως θα αποκτήσει και φυσική υπόσταση στο εγγύς μέλλον. Επιτρέψτε μου να συστηθώ, είμαι κάτοικος των Αθηνών, λάτρης του καλού φαγητού, των βιβλίων και της ταχύτητας. Οι μοτοσυκλέτες, οι οποίες προφανώς αφορούν στον πυρήνα των συζητήσεων, αγγίζουν μια ιδιαίτερη φλέβα μου, ωστόσο η τριβή μου μαζί τους είναι μάλλον μικρή. Η πρακτική εμπειρία μου στρέφεται γύρω από ποδήλατα και τετρακύλινδρα χιλιάρια μέχρι τώρα. Τίποτε άλλο δυστυχώς.
Ωστόσο, έρχομαι στο προκείμενο, επειδή η ζωή είναι γλυκιά και οι αφίσες των Guzzi, Benelli, Gilera, Malanca και Agusta, έχουν μπει προ πολλού στο χρονοντούλαπο, αναζητώ να ξεσκουριάσω το κορμί μου στην συντροφιά μίας μικρής Guzzi. Αναφέρομαι στην V35 Imola και πιο συγκεκριμένα σε μία που έχω δει στις αγγελίες. Θα ήταν χαρά μου να σας δείξω από το car σε ποια αναφέρομαι, δεν γνωρίζω αν το επιτρέπει η δεοντολογία της σελίδας.
Ερωτήσεις απλές: α) πως καταλαβαίνουμε το μοντέλο που βλέπουμε, β) τι προσέχουμε ιδιαίτερα, και γ) ιδιαιτερότητες του μοντέλου, αν υπάρχουν.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, πάντα όρθιοι εύχομαι.