Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Φεβρουάριος 19, 2019, 06:44:41 μμ

Αποστολέας Θέμα: Ομαδική Ασφάλιση για τα μέλη της Λέσχης  (Αναγνώστηκε 437 φορές)

Αποσυνδεδεμένος aquile

  • Μέλος Ε.Λ.M.G
  • Guzzi Maniac
  • *****
  • Μηνύματα: 1171
Ομαδική Ασφάλιση για τα μέλη της Λέσχης
« στις: Μάρτιος 19, 2018, 02:31:25 μμ »
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για 2 θέματα που πιστεύουμε πως θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα:

1.   Ομαδική ασφάλιση των μοτοσυκλετών μας
Η λέσχη μας θέλοντας να συμβάλει στη μείωση των ετήσιων εξόδων κατοχής των μοτοσυκλετών μας, εξασφάλισε μια ομαδική ασφάλιση με πολύ χαμηλώτερο κόστος από αυτό που μπορεί ο καθένας μας ιδιωτικά να επιτύχει, κάτι που θα καταλάβετε βλέποντας τον συμφωνημένο τιμοκατάλογο που επισυνάπτεται.
Το προνόμιο αυτό ισχύει μόνο για τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη και για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να φέρετε υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής σε ΚΕΠ και να την παραδώσετε στον Γ.Γραμματέα μας για αρχειοθέτηση.
Ο ίδιος θα σας εκδώσει ταυτότητα μέλους, της οποίας αντίγραφο θα πρέπει να επισυνάψετε μαζί με τα άλλα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την ασφαλιστική (άδεια, δίπλωμα, ΑΔΤ, ΑΦΜ κλπ) για την εκκίνηση της κάλυψης σας από την ομαδική μας ασφάλεια.

2.   Ταξιδιωτική ασφάλιση στις εξορμήσεις μας εντός και εκτός Ελλάδας
Μια άλλη πολύ σημαντική και εξαιρετικά οικονομική δυνατότητα που μας δίνεται μέσω της νέας μας αυτής συνεργασίας, είναι η ταξιδιωτική μας κάλυψη σε όλο το κόσμο, με το ίδιο ημερήσιο κόστος των 0,7 ευρώ / ημέρα ταξιδιού. Δικαίωμα να αποκτήσουν την ταξιδιωτική κάλυψη αυτή, θα έχουν όλοι οι έγκαιρα δηλωμένοι συμμετέχοντες στην ομαδική εκδρομή μας, ανεξάρτητα εαν είναι μέλη, σύντροφοι, συγγενείς ή φίλοι της λέσχης, οδηγοί ή συνεπιβάτες. Η εταιρία που παρέχει τις ταξιδιωτικές καλύψεις/υπηρεσίες είναι η Interamerican. 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας ρωτήσετε και αν δεν σας καλύψουμε μπορείτε να απευθυνθείτε και στον ασφαλιστικό μας συνεργάτη που ήδη μας έκανε ενημέρωση στη λέσχη και του οποίου τα στοιχεία μπορείτε να πάρετε από το Γ.Γραμματέα μας.

Το ΔΣ της Ελλ. Λ. Moto Guzzi
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 19, 2018, 02:35:49 μμ από aquile »
Γυρνωντας προς τα πισω ολοταχως, προσπερασαμε δυστυχως και την εποχη του Carlo...