Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Ιουλίου 04, 2020, 12:54:44 μμ

Αποστολέας Θέμα: Συγκέντρωση στο Δρέπανο Αργολίδας 2018  (Αναγνώστηκε 558 φορές)

Αποσυνδεδεμένος redwing

  • Δ.Σ. + Ομάδα Διαχείρισης
  • Guzzi Wannabee
  • *
  • Μηνύματα: 14
Συγκέντρωση στο Δρέπανο Αργολίδας 2018
« στις: Αυγούστου 30, 2018, 09:18:46 μμ »
                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη προγραμματισμένη συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών στο Δρέπανο για τις 7-9 Σεπτέμβρη 2018,  η λέσχη μας δεν θα συμμετάσχει οργανωτικά.

Έτσι η εκδήλωση της λέσχης μας «Μελωδικές Εξατμίσεις», που γεννήθηκε το 1997 και έτρεξε από κοινού με το Ducati Club μέχρι σήμερα σαν συνιδιοκτησία των 2 λεσχών, αναβάλλεται.

Κατόπιν συμφωνίας, το Ducati Club θα συμμετέχει οργανωτικά φέτος στη συγκέντρωση του Δρεπάνου με μια παρεμφερή εκδήλωση που θα χρησιμοποιεί μόνο την ξενόγλωσση ονομασία «melodic pipes» και η οποία δεν θα συνεχίζει την αύξουσα αρίθμηση των «Μελωδικών Εξατμίσεων» (που κανονικά θα γίνονταν για 19η φορά), ώστε να μην παραπλανηθούν οι συμμετέχοντες.

Επίσης με βάση την ίδια συμφωνία, αντίστοιχα η λέσχη μας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη πολυετή τεχνογνωσία και παρεμφερή τίτλο σε δική της αποκλειστικά διοργάνωση ή συνδιοργάνωση με όποια άλλη λέσχη επιθυμεί.

Τέλος ενημερώνουμε πως παρ’ όλη την μη συμμετοχή μας οργανωτικά, όσα μέλη ή φίλοι επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Δρεπάνου.

Το Δ.Σ. της Ελλ. Λ. Moto Guzzi