Μάλιστα.
Τα πράγματα είναι απλά.
Τα διαθέσιμα λεφτά δε φτάνουν, αλλά για να μη το απαυτώσουμε, ας πούμε κανά δύο πραγματάκια.
Περίπτωση ΟΧΙ Guzzi.
Τότε μελέτη "αναγνώριση" εδάφους και Ducati 900 Replica να δούμε ποιά είναι η κιουρία. Αλλιώς "πίεση" και "SS"..... Όσο κάνει, στα παπάρια μου. Οι καύλες πληρώνονται, άλλο αν δε το λεμε μην τρομάξουν τα παιδιά και μπλα μπλα μπλα....
Aν όλα ήταν απαγορευτικά, αναγκαστικά (και με την ίδια διαδικασία: μελέτη κλπού), Laverda 1000 RGS Corsa. Όσο κάνει.... Να μη τα ξαναλέμε περί καύλας.... Και παιδιών....
Και σαν δεύτερο, Honda Z 50 JZ.
Επειδή όμως κλπού κλπού, προφανώς Le Mans.
Kαι σαν δεύτερο, το ίδιο.
Σε όλες τις περιπτώσεις, μένουν όξω κάποιες μοτοσυκλέτες που ΘΑ μπορούσε να ήθελα να έχω -αλλά τα λεφτά "δεν"....
Μετά την αγορά, σε όλες τις περιπτώσεις, μένουν λεφτά κάμποσα...... Με αυτά θα έπαιρνα τους φίλους μου και θα κάναμε "πλάκες".
Ξέχασα να σας πω ότι γενικά δεν είμαι καλός στα κοινωνικά. Το λέω αυτό για να σας γνωρίσω τους φίλους μου. Takegawa, Valpolini, Agostini, κάτι Γερμαναράδες που δε σας τους λέω, κάτι υπέροχοι Αγγλαίοι με ειδικότητα στα τρακτέρ, Brembo, Ceriani και διάφοροι "ελατηριάκηδες", Γεωργακόπουλος και κάμποσοι Μάστορες εδώ στο (Γ)ελλάς ή (Γ)ελλάδα -αν προτιμάτε.
Θα τα χάλαγα μέχρι τέλους.
Κι αφού πέταγα τα μαρσπιέ συνεπιβάτη, κι αφού θα είχα και δουλειά, βόλτες και ντεσιμπέλ.
το νου σας
(Σημ.: αν αλλάξει το budget υπάρχουν κι άλλες δυνατότητες. Δεν χρειάζονται πολλές μηχανές, γιατί από αναβάτης, γίνεσαι συλλέκτης και "σαλόνης", η καύλα χάνεται και κερδίζει η κοινωνικότης -να γνωριστούμε να συστηθούμε να καλημερηστούμε, να αλληλογλυφτούμε, να πά' να γαmηθούμε)